ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπάρχει χρόνος… για την ετοιμότητα

υπάρχει-χρόνος-για-την-ετοιμότητα-304104

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το δεκαήμερο ετοιμότητας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής διανύει ο Ολυμπιακός Βόλου, έχοντας μπει στην τελική ευθεία 11 μέρες πριν την πρώτη σέντρα, που θα γίνει για τους «ερυθρόλευκους» στο Καρπενήσι (1/10, 16.00) κόντρα στο Βελούχι.

Το πρώτο ματς πρωταθλήματος -και η 10η πρεμιέρα του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής- έχει πάντα ιδιαιτερότητες, αφού οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν να κάνουν καλό ξεκίνημα απέναντι σε μια θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα, που όμως έχει έδρα γήπεδο με πλαστικό τάπητα, και οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται και γι’ αυτό, με τον χρόνο να βοηθά στην προσαρμογή τους.

Ως την πρεμιέρα υπάρχει χρόνος, και το ζητούμενο είναι ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί έτοιμος και με διάρκεια, και κυρίως να μη ξεγελαστεί που στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει ομάδες που πέρσι έπαιζαν σε τοπικά πρωταθλήματα (μετά το Καρπενήσι υποδέχεται τον Διγενή Νεοχωρίου Τρικάλων, και μετά παίζει στην Ιτέα με τον Αστέρα).

Ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας έχει στρέψει το ενδιαφέρον του κυρίως στο πρώτο ματς, και θέλει να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, περιμένοντας και τον Ευθυμιάδη που υπηρετεί πλέον τη στρατιωτική του θητεία, και γίνεται προσπάθεια να πάρει τώρα άδεια και μετά τη βασική εκπαίδευση να έρθει κοντά στον Βόλο.

Φιλικό με την Αγία Άννα

Το γεγονός ότι το ματς της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής με το Βελούχι θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου που έχει πλαστικό τερέν, οδήγησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου να κλείσουν φιλικό με την Αγία Άννα της Β’ ΕΠΣΘ στις εγκαταστάσεις της τελευταίας, που έχει ανάλογο αγωνιστικό χώρο, για να εξοικειωθούν οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα. Το φιλικό θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα υπό το φως των προβολέων. Επίσης, οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο, και πολύ πιθανόν θα κάνουν και νέα προπόνηση σ’ αυτό μετά το φιλικό.

Εξόρμηση για τα διαρκείας

Εξόρμηση στο κέντρο του Βόλου, με σκοπό να προωθήσει τα διαρκείας στους επιχειρηματίες της περιοχής θα κάνουν άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου. Η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, θέλοντας να έρθει πιο κοντά στους φιλάθλους της ομάδας μας και να τους εξυπηρετήσει άμεσα, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αποφάσισε να βρίσκονται όλη αυτή την εβδομάδα – ώρες καταστημάτων- στο κέντρο του Βόλου, εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να ενημερώνουν και να διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας στους επιχειρηματίες της πόλης, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του Σταδίου)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών)».

Επίσκεψη στο Γηροκομείο

Δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου θα επισκεφθεί την προσεχή Παρασκευή 22/9 το Γηροκομείο. Η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, η ομάδα ποδοσφαίρου, το προπονητικό team αλλά και τα μέλη της Δ.Ε. θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Γηροκομείο Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου αποτελεί ζωντανό και αναπόσπαστο κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, και στόχος του είναι να βρίσκεται δίπλα και να στηρίζει όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη. Η επίσκεψη αυτή είναι σίγουρο πως θα προσφέρει χαρά στους τροφίμους του Γηροκομείου Βόλου».

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο μπάσκετ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι προπονήσεις στα κλειστά γυμναστήρια του 1ου, του 2ου και του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου και στο ΕΑΚ Βόλου υπό την επίβλεψη των προπονητών και προπονητριών Μιχάλη Καπουρνιώτη, Ελένης Παπαθανασίου, Ιωάννας Ράμμου και Ραφαέλλας Σουλτάνη. Ήδη, η προσέλευση των παιδιών είναι μεγάλη, ενώ στις προπονήσεις υπάρχει μεγάλη προσέλευση και έντονος ενθουσιασμός. Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, δεν έχουν παρά να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των Ευθύμη Χούτα (υπεύθυνος υποδομών, τηλ. 6945419992) και των προπονητών Καπουρνιώτη Μιχάλη (6936578196), Ράμμου Γιάννα (6978189788), Παπαθανασίου Ελένη (6945411031), Σουλτάνη Ραφαέλα (6974593861), κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση το μπάσκετ, τρόπο ζωής.

Διαρκείας του μπάσκετ

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. για τη νέα αθλητική περίοδο 2017-18, που ως γνωστό φέτος θα υπάρχουν δυο κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας:

Τα RED που τιμώνται 40 ευρώ, και

Τα GOLD που τιμώνται 100 ευρώ, και οι κάτοχοι τους θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από ειδική θέση εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ανεξαρτήτως κατηγορίας, τα εισιτήρια αφορούν τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, τόσο της γυναικείας ομάδας, που την αθλητική περίοδο 2017-18 θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών, όσο και της αντίστοιχης ανδρικής ομάδας, που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου