ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με «επισημότητα» αλλά και «εφεδρείες»

με-επισημότητα-αλλά-και-εφεδρείες-310120

Ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει σήμερα στο Ριζόμυλο αρχή με Κύπελλο ερασιτεχνών παίζοντας με τον Αστερα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου σήμερα για τον Ολυμπιακό, και στην υποχρέωσή του για το Κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣΘ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Ριζομύλου… περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος την 1η Οκτώβρη, κι ενώ τη Δευτέρα θα ξέρει και τη σειρά των αγώνων από την κλήρωση…

Το σημερινό πρώτο φετινό επίσημο ματς για το Κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣΘ στο Ριζόμυλο, έστω και με ένα θεωρητικά εύκολο αντίπαλο όπως ο Αστέρας, αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα, αλλά σίγουρα θα προφυλαχτούν αρκετοί παίκτες… αν και πάντα στόχος είναι η νίκη πρόκριση

Ως τώρα, στα φιλικά του ο Ολυμπιακός είχε μόλις μια ήττα από την Αιγυπτιακή Βέγκλα, ενώ μόνο σε ένα ματς πάλι εκτός έδρας δεν κατάφερε να πετύχει γκολ… Ο Ολυμπιακός Β. μετά την κάθοδό του από τη Σαμαρίνα Γρεβενών έχει παίξει με Παγασητικό (10-0), Πηλέα (6-1), Βελούχι (3-0), Νίκη (1-1), Καλλιθέα (1-0), Ρήγα Φεραίο (0-0) στο Βελεστίνο, Τοξότη (2-0), Γουάντι Βέγκλα (1-2) στο Καρπενήσι και τελευταία κέρδισε 3-1 τον Αιγινιακό στην Πιερία.

Στον σημερινό (4.30 μ.μ.) αγώνα του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με αντίπαλό τον Αστέρα στο Ριζόμυλο, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας των ομάδων, και στις σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας είναι να μη χρησιμοποιηθούν αρκετοί βασικοί παίκτες, αν και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση, που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού εκεί θα κοντραριστούν με τον νικητή του ζευγαριού ΓΣ Αλμυρού – ΝΠΣ Βόλος… που θα είναι και αντίπαλοι στο πρωτάθλημα…

Έτσι στο σημερινό ματς δεν θα αγωνιστούν παίκτες όπως οι Φώτης Καραγκιολίδης, Γιώργος Θέος, Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, Στέφανος Βαρούχας, Χρήστος Νόνης, Στέφανος Κραγιόπουλος, Δημήτρης Τόσκας, Αλέξανδρος Σεχολάρι, αλλά και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης που στρατεύτηκε την περασμένη Δευτέρα, και θα πάρουν ευκαιρίες οι πιο νεαροί και αυτοί που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της ομάδας, οι οποίοι από την πλευρά τους πρέπει να δείξουν ετοιμότητα και να αποδείξουν ότι δικαίως πρέπει να υπολογίζονται στην πορεία του πρωταθλήματος…

Μάλιστα, θα υπάρξει πρωινή προπόνηση, γεύμα στο Vallis και αναχώρηση για το Ριζόμυλο όπου ο Ολυμπιακός θα βρεθεί για επίσημο παιχνίδι μετά από 11 χρόνια (12/11/2006 για την Δ΄ Εθνική) όπου είχε κερδίσει 0-2 (42΄Μπιτέλης,76΄Τζεκος), ενώ στον β΄ γύρο στη Νεάπολη οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 (57’ Αλ. Κουβελάς- 73΄Α. Λέτσιος).

Περισσότερα διαρκείας

Εκτός από την κλήρωση και την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει μέσα στον Σεπτέμβρη και μεγαλύτερη κίνηση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας συνεχίζουν να είναι τη διάθεση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν απευθείας το διαρκείας κατά την έλευσή τους στα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του σταδίου)

Silver: 80€

Γυναικών: 50€

Νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών)

Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, Ladies και Νέων) και από τα παρακάτω σημεία: Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος),Sports café Da Luz, Δεληγιώργη 4Β και Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως.

«Εμείς παίρνουμε τις αποφάσεις»

Ανακοίνωσή εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ξεκαθαρίζοντας το αν θα συνεχίσει να είναι προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου ο Μιχάλης Καπουρνιώτης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.: «Όπως είναι γνωστό, τα τμήματα μπάσκετ τα διαχειρίζεται η Διοικούσα Επιτροπή τους, η οποία είναι και η μόνη που αποφασίζει για τους προπονητές όλων των τμημάτων, με δημοκρατικές και ομόφωνες αποφάσεις, με γνώμονα το καλύτερο για τις ομάδες μας, και αυτές είναι αδιαπραγμάτευτες.

Οι προπονητές μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και Γιώργος Βλιώρας αποτελούν επιλογές μας και τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης από όλα τα μέλη της Δ.Ε. που αποφάσισαν ομόφωνα να τους επιλέξουν, για να οδηγήσουν τις ομάδες μας σε δρόμους επιτυχιών. Οι ρόλοι είναι διακριτοί και δεν έχουμε καμιά πρόθεση να τους διαταράξουμε.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δε δίνουν διαπιστευτήρια σε κανέναν για το μέγεθος της αγάπης τους για τον Ολυμπιακό του Βόλου μας, διότι είναι γνωστό τοις πάσι αυτό διαχρονικά.

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πρώτα φίλαθλοι και μετά παράγοντες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Πέρυσι, το καλοκαίρι του 2016, ο επικεφαλής της Δ.Ε. Αλέξανδρος Μεταφτσής, ως μέλος της τριμελούς επιτροπής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, μαζί με τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα και το μέλος του Δ/κου Συμβουλίου Νίκο Κάβουρα, ασχολήθηκαν εκατοντάδες εργατοώρες, με προσωπικές άδειες από την εργασία τους, για να καταφέρουμε να δοθεί λύση σε μια ομάδα που ήταν αβέβαιη η επιβίωσή της.

Τα διοικητικά αποτελέσματα τα γνωρίζετε όλοι, η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς χρέη και χωρίς μηδενισμούς , έχει μπει στο δρόμο της εκκαθάρισης, ενώ αν καταφέρναμε την πολυπόθητη άνοδο, θα παίζαμε απαλλαγμένοι όλων αυτών των βαρών που κληρονομήσαμε.

Θα παρακαλούσαμε, αρχικά, όσους δε θέλουν να το αντιληφθούν, ότι εμείς αποφασίζουμε και αν δεν αντιλαμβάνονται τις προθέσεις μας, να μην ασχολούνται με την ομάδα μας.

Αντιλαμβανόμαστε την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό του Βόλου μας, θέλουμε τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους εντός και εκτός γηπέδων, αλλά δεν έχουμε πρόθεση να συνδιοικήσουμε.

Τώρα έχουμε αναλάβει υποχρεώσεις που μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε μέχρι το τέλος των πρωταθλημάτων τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών. Μετά το τέλος τους, όποιος θέλει, με όποια ιδιότητα, μπορεί να ασχοληθεί και να πράττει σύμφωνα με το θυμικό του».

Ευχαρίστησε Τσιμπανάκο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου: «Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ο οποίος, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, δώρισε ρούχα προπονήσεων για τους αθλητές και τις αθλήτριες των ομάδων μας, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και αν δεν ασχολείται με τον Ολυμπιακό μας η σκέψη του είναι εδώ μαζί μας…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου