ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με σοβαρότητα σε όλα τα ματς

με-σοβαρότητα-σε-όλα-τα-ματς-311745

Σοβαρότητα σε όλα τα ματς και με κάθε αντίπαλο είναι το φετινό σύνθημα στον Ολυμπιακό Βόλου, και έτσι αντιμετωπίζουν και το αυριανό πρώτο φετινό επίσημο ματς για το Κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣΘ στο Ριζόμυλο, έστω και με ένα θεωρητικά εύκολο αντίπαλο όπως ο Αστέρας, που μπορεί στο παρελθόν να έχει παίξει στην ίδια κατηγορία με τον Ολυμπιακό, αλλά ύστερα από δυο χρόνια αποχής από τα τοπικά πρωταθλήματα, αύριο παίζει το πρώτο του ματς μετά την επανασύσταση του!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον αυριανό (4.30 μ.μ.) αγώνα του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με αντίπαλό τον Αστέρα στο Ριζόμυλο, παρότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας των ομάδων, στον Ολυμπιακό θα ζητηθεί η δέουσα σοβαρότητα απ’ όσους αγωνιστούν, αφού στις σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας είναι να χρησιμοποιηθούν και παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της ομάδας και πρέπει από την πλευρά τους να δείξουν ετοιμότητα, και να αποδείξουν ότι δικαίως πρέπει να υπολογίζονται στο πρωτάθλημα…

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν άλλωστε να πάρουν εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση, που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού εκεί θα κοντραριστούν με τον νικητή του ζευγαριού ΓΣ Αλμυρού – ΝΠΣ Βόλος… που θα είναι και αντίπαλοι στο πρωτάθλημα…

Ο Ολυμπιακός, που θα βρεθεί αύριο στο Ριζόμυλο για επίσημο παιχνίδι μετά από 11 χρόνια, συμπτωματικά όπως και τότε (12/11/2006 για την Δ΄ Εθνική), έχει προπονητή τον Μιχ. Ζιώγα, στο προπονητικό τιμ τον Μ. Μπίζιο και γεν. αρχηγό τον Λευτέρη Τασιόπουλο.

Τότε ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 0-2 (42΄Μπιτέλης,76΄Τζεκος), ενώ στο β΄ γύρο στη Νεάπολη οι δυο ομάδες ήρθαν 1-1 (57’ Αλ. Κουβελάς- 73΄Α.Λέτσιος).

Στο μεταξύ, στον Ολυμπιακό υπό δοκιμή προπονούνται δύο νεαροί ποδοσφαιριστές: ένας αμυντικός χαφ και ένας τερματοφύλακας, ενώ η διοίκηση κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να εξασφαλιστεί άδεια στον Ευθυμιάδη που στρατεύτηκε την περασμένη Δευτέρα.

Περισσότερα διαρκείας

Εκτός από την κλήρωση και την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει μέσα στον Σεπτέμβρη και μεγαλύτερη κίνηση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Τα εισιτήρια διαρκείας συνεχίζουν να είναι τη διάθεση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν απευθείας το διαρκείας κατά την έλευσή τους στα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του σταδίου)

Silver: 80€

Γυναικών: 50€

Νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα playoffs), αλλά και για το Κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, Ladies και Νέων) και από τα παρακάτω σημεία: Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος),Sports café Da Luz, Δεληγιώργη 4Β και Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Η νέα αθλητική χρονιά για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ξεκίνησε, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να προετοιμάζονται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Φέτος, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας αποφάσισαν τη συγκρότηση τριών αγωνιστικών ομάδων για παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2003, το 2004 και το 2005. Οι ποδοσφαιριστές που συγκροτούν αυτές τις ομάδες συμμετέχουν στο πρόγραμμα προπονήσεων και στους αγώνες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Οι προπονήσεις αυτών των ομάδων είναι καθημερινές.

Παράλληλα αυτή τη χρονιά ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συνεργάζεται στενά με την ομάδα του Α.Σ. «Ιωλκός Βόλου», συγκροτώντας ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία θα συμμετέχει στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ, με προπονητή τον κ. Φώτη Αγραφιώτη. Στην εν λόγω ομάδα εντάχθηκαν από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 1999 έως το 2002 και ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία τους.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου με τις κινήσεις του αυτές σκοπεύει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών, και ευελπιστεί να μεταλαμπαδεύσει τις έννοιες του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας αλλά και τη χαρά της συνεργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά και στη συγκρότηση των ομάδων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα εξής τηλέφωνα: 6937441383, 6937148271 και 6979002709.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο μπάσκετ

Άρχισαν και συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι προπονήσεις στα κλειστά γυμναστήρια του 1ου, του 2ου και του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου και στο ΕΑΚ Βόλου υπό την επίβλεψη των προπονητών και προπονητριών Μιχάλη Καπουρνιώτη, Ελένης Παπαθανασίου, Ιωάννας Ράμμου και Ραφαέλλας Σουλτάνη. Ήδη, η προσέλευση των παιδιών είναι μεγάλη, ενώ στις προπονήσεις υπάρχει μεγάλη προσέλευση και έντονος ενθουσιασμός. Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, δεν έχουν παρά να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των Ευθύμη Χούτα (υπεύθυνος υποδομών, τηλ. 6945419992) και των προπονητών Καπουρνιώτη Μιχάλη (6936578196), Ράμμου Γιάννα (6978189788), Παπαθανασίου Ελένη (6945411031), Σουλτάνη Ραφαέλα (6974593861), κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση το μπάσκετ, τρόπο ζωής.

Διαρκείας του μπάσκετ

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. για τη νέα αθλητική περίοδο 2017-18 που ως γνωστό φέτος θα υπάρχουν δυο κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας:

Τα RED που τιμώνται 40 ευρώ, και

Τα GOLD που τιμώνται 100 ευρώ και οι κάτοχοι τους θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από ειδική θέση εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ανεξάρτητα κατηγορίας τα εισιτήρια αφορούν τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, τόσο της γυναικείας ομάδας, που την αθλητική περίοδο 2017-18 θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών, όσο και της αντίστοιχης ανδρικής ομάδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου