ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει περισσότερη στήριξη… με διαρκείας!

περιμένει-περισσότερη-στήριξη-με-δι-315926

Ο Ολυμπιακός Βόλου, που αύριο έχει ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας και το Σαββατοκύριακο αγώνα Κυπέλλου ερασιτεχνών

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ακόμη ένα φιλικό ματς προετοιμασίας θα δώσει αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου, που θα παίξει με τον Σαρακηνό, ενώ το Σαββατοκύριακο, στην επίσημη υποχρέωσή του για το Κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣΘ, θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Ριζομύλου… περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος την 1η Οκτώβρη, και πιο πριν, μέσα στην εβδομάδα, τον καταρτισμό του ομίλου και στις 18/9 την κλήρωση…

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι», σε ένα ακόμη φιλικό θα αντιμετωπίσουν τον Σαρακηνό που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, θα υπάρχουν δοκιμές σε σχήματα και παίκτες, και όσον αφορά την είσοδο θα υπάρχει προαιρετική οικονομική ενίσχυση, η οποία ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Ως τώρα, στα φιλικά του ο Ολυμπιακός έχει μόλις μια ήττα από την Αιγυπτιακή Βέγκλα, ενώ μόνο σε ένα ματς πάλι εκτός έδρας δεν κατάφερε να πετύχει γκολ… Ο Ολυμπιακός Β. μετά την κάθοδό του από τη Σαμαρίνα Γρεβενών έχει παίξει με Παγασητικό (10-0), Πηλέα (6-1), Βελούχι (3-0), Νίκη (1-1), Καλλιθέα (1-0), Ρήγα Φεραίο (0-0) στο Βελεστίνο, Τοξότη (2-0) , Γουάντι Βέγκλα (1-2) στο Καρπενήσι και κέρδισε προχθές 3-1 τον Αιγινιακό στην Πιερία.

Περισσότερα διαρκείας

Εκτός από την κλήρωση και την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει μέσα στον Σεπτέμβρη και μεγαλύτερη κίνηση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, μιλώντας χθες στον Ρ/Σ 98,6 ανέφερε ότι περίμενε και περιμένει μεγαλύτερη κίνηση για τα διαρκείας… «Ο καθένας λέει τη δικαιολογία του αλλά η ομάδα χρειάζεται βοήθεια. Με αυτό τον ρυθμό που πηγαίνουν τα διαρκείας δεν είμαστε ευχαριστημένοι συγκριτικά με πέρσι. Φέτος τα έχουμε βάλει στη σχεδόν μισή τιμή και από τα 150 τα πήγαμε στα 80, και έχω τονίσει ότι η μόνη εξωτερική βοήθεια στην ομάδα είναι μόνο από τον κόσμο. Πρέπει λοιπόν να συσπειρωθεί ο κόσμος και όλοι μαζί να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και να επιστρέψουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες…».

Τα εισιτήρια διαρκείας συνεχίζουν να είναι τη διάθεση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν απευθείας το διαρκείας κατά την έλευσή τους στα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του σταδίου)

Silver: 80€

Γυναικών: 50€

Νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα playoffs), αλλά και για το Κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, Ladies και Νέων) και από τα παρακάτω σημεία: Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος),Sports café Da Luz, Δεληγιώργη 4Β και Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως.

«Η ομάδα δεν έχει ελλείψεις»

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης στις δηλώσεις του χθες στον «Βόλος 98.6», μίλησε και γενικότερα για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν μίλησε αλλά και για τη φιλική νίκη επί του Αιγινιακού… «Για εμάς, αγωνιστικά ήταν μια μεγάλη ευκαιρία, για να δούμε τον εαυτό μας, τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας, αλλά και τον τερματοφύλακα. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται».

Μιλώντας για την μεταγραφή σέντερ φορ ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει ελλείψεις. Ήρθε ένας παίκτης ο οποίος δεν μας βγήκε. Δεν ισχύει πλέον για εμάς, ότι όποιος έχει καλό βιογραφικό θα μπαίνει στην ομάδα. Πρέπει να περάσει και τα εργομετρικά και να δοκιμαστεί. Αν ο παίκτης δεν κάνει τη διαφορά, δεν θα αποκτηθεί. Ο Μπραχίμι ήρθε για δοκιμή».

Αναφερόμενος στο αν ο Ολυμπιακός κινείται ώστε να πάει σε άλλο όμιλο: «Ο Ολυμπιακός δεν κάνει καμιά τέτοια κίνηση. Είναι από τις ιστορικές ομάδες της πόλης. Δεν πρέπει να κάνει καμιά τέτοια προσπάθεια, δεν υπάρχει ηττοπάθεια. Δεν φεύγουμε με τίποτα», τόνισε, ενώ σχολιάζοντας την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τον ΝΠΣ Βόλος υπογράμμισε:«Πήγαμε σε μία κατάσταση μη αναστρέψιμη αυτή τη στιγμή, αλλά μη συμβούν τα ίδια και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, ο νοών νοείτω. Η απόφαση αυτή δεν είχε καμία λογική».

Το αυριανό φιλικό

Το αυριανό φιλικό με τον Σαρακηνό ανακοίνωσε χθες η Δ.Ε του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο προετοιμασίας. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Σαρακηνού. Η εν λόγω φιλική αναμέτρηση θα πραγματοποιεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στις 16:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Θα υπάρχει προαιρετική οικονομική ενίσχυση για τον Σύλλογό μας, της τάξης των 5 ευρώ».

Επενδύει στο μέλλον η Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Η νέα αθλητική χρονιά για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ξεκίνησε, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να προετοιμάζονται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Φέτος, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας αποφάσισαν τη συγκρότηση τριών αγωνιστικών ομάδων για παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2003, το 2004 και το 2005. Οι ποδοσφαιριστές που συγκροτούν αυτές τις ομάδες συμμετέχουν στο πρόγραμμα προπονήσεων και στους αγώνες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Οι προπονήσεις αυτών των ομάδων είναι καθημερινές.

Παράλληλα αυτή τη χρονιά ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συνεργάζεται στενά με την ομάδα του Α.Σ. «Ιωλκός Βόλου», συγκροτώντας ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία θα συμμετέχει στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ, με προπονητή τον κ. Φώτη Αγραφιώτη. Στην εν λόγω ομάδα εντάχθηκαν από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 1999 έως το 2002 και ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία τους.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου με τις κινήσεις του αυτές σκοπεύει στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών κι ευελπιστεί να μεταλαμπαδεύσει τις έννοιες του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας αλλά και τη χαρά της συνεργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά και στη συγκρότηση των ομάδων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα εξής τηλέφωνα: 6937441383, 6937148271 και 6979002709.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου