ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δοκιμασίες για τα φαβορί

δοκιμασίες-για-τα-φαβορί-318801

Ο Παναθηναϊκός σήμερα στην Κέρκυρα, ενώ ο ΠΑΟΚ κλείνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League αύριο στη Ριζούπολη

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με τις εκτός έδρας δοκιμασίες, δυο από τους ισχυρούς του πρωταθλήματος, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Super League επέστρεψε ξανά στη δράση, μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Σήμερα αγωνίζονται οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, ενώ ο ΠΑΟΚ κλείνει το πρόγραμμα τη Δευτέρα στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα.

Στην 3η αγωνιστική στη Super League, ο διαιτητής της ΕΠΣΘ Μάνος Σκουλάς, θα είναι διαιτητής την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη στο Πανιώνιος – Παναιτωλικός.

Μετρώντας δύο ισοπαλίες μέχρι τώρα, χωρίς βαθμό (εξαιτίας της ποινής των -2β) και αλλαγμένος σε έμψυχο δυναμικό (φυγή Ζέκα, προσθήκες Σιλά, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ), ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην Κέρκυρα την «επανεκκίνησή» του στο πρωτάθλημα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ευελπιστεί σε ένα καλύτερο πρόσωπο από την ομάδα του σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, όπου ποντάρει πολλά στο δίδυμο των Τσάβες – Λουτσιάνο. Το δικό τους νέο ξεκίνημα ψάχνουν και οι γηπεδούχοι, που μέχρι τώρα μετρούν δύο ήττες.

Σε μια έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται επιστρέφει αύριο ο ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει στη Ριζούπολη τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Απόλλωνα Σμύρνης, επιδιώκοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ενισχυμένος στο ρόστερ από το μεταγραφικό μπαράζ των τελευταίων ημερών (Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια και Σαμπράνο), ο «Δικέφαλος» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ρίχνει το βάρος στις εσωτερικές υποχρεώσεις. Στα θετικά για τον Ράζβαν Λουτσέσκου το γεγονός ότι Μακ και Λέβεκ ανέβασαν ρυθμούς και έθεσαν υποψηφιότητα για συμμετοχή στον αγώνα.

Στο ΟΑΚΑ, σήμερα, έχοντας τον πρώτο λόγο, η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Λάρισα και εκτός του πρακτικού μέρους, που επιβάλλει τη νίκη στην έδρα της, θέλει να πραγματοποιήσει επιτυχημένη «πρόβα» ενόψει της δοκιμασίας της στη Ριέκα για την πρεμιέρα του ομίλου στο Europa League.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική:

16:00 Πανιώνιος – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Χούσκογλου (Θράκης), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

4ος: Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής)

18:15 ΑΕΚ – ΑΕΛ

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κουράκης (Ηρακλείου), Βασιλόπουλος (Έβρου)

4ος: Λάμπρου (Ευβοίας)

18:15 Λεβαδειακός – Πλατανιάς

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Βοηθοί: Κουντεουρέλλης (Αθηνών), Σάββας (Σερρών)

4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

20:30 Κέρκυρα – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δίπλαρης (Καρδίτσας), Κελαζόγλου (Χαλκιδικής)

4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Δευτέρα (11/9)

19:30 Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας)

4ος: Μανούχος (Αργολίδας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου