ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε αναμονή ετοιμότητας και πληρότητας

σε-αναμονή-ετοιμότητας-και-πληρότητα-328560

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν να μην υπάρξει νέα μετάθεση της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής, πέραν της 24ης Σεπτεμβρίου

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ανάμικτα συναισθήματα έχει αφήσει στον Ολυμπιακό Βόλου η απόφαση της ΕΠΟ για μετάθεση της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής από τις 17 στις 24 Σεπτεμβρίου, καθώς από τη μια η ομάδα ετοιμαζόταν ώστε να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, από την άλλη ο χρόνος τώρα βοηθά και για μεγαλύτερη ετοιμότητα, αλλά και για τυχόν ενίσχυση σε θέσεις όπου απαιτούνται διπλές λύσεις…

Μέχρι τώρα, άλλωστε, στα φιλικά ο Ολυμπιακός δείχνει πως υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπήρχε κάποιο φιλικό παιχνίδι. Από αύριο βέβαια στις προπονήσεις θα υπάρχει πληρότητα. Ο Γιώργος Θέος θα μπει από Δευτέρα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, αφού ταλαιπωρήθηκε από ένα αιμάτωμα στη γάμπα, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμος και να επιστρέψει ο Ανδρέας Κόκας, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με το Βελούχι. Ο Χρήστος Σκανδάλης συνεχίζει την αποθεραπεία, παραμένει όμως άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Στον Ολυμπιακό σήμερα υπάρχει ρεπό, ενώ θα αναζητηθούν νέοι αντίπαλοι για φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος – ίσως και παίκτες για ενίσχυση.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, σε πρόσφατες δηλώσεις του προανήγγειλε μάλιστα δύο μεταγραφές, τονίζοντας πως η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Ο ένας πιθανότατα θα αγωνίζεται ως σέντερ φορ και ο άλλος στην άμυνα πλάγια…

Πάντως, ενώ υπάρχει απόφαση της ΕΠΟ ότι το πρωτάθλημα πιθανόν (!) θα αρχίσει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει ο καταρτισμός των ομίλων, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί και η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης. Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα, πως οι όμιλοι τελικά δεν θα είναι οκτώ, αλλά έξι, τη στιγμή που δεν δήλωσαν συμμετοχή αρκετές ομάδες.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου. Οι τιμές είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο παρκινγκ του Σταδίου)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως και 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα πλέι οφ) αλλά και για το Κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, Ladies και Νέων) και από τα παρακάτω σημεία:

Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος).

Sports café Da Luz, Δεληγιώργη 4Β.

Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως.

Αύριο αρχίζει η Ακαδημία μπάσκετ

Η νέα αθλητική χρονιά για την Ακαδημία μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937 αρχίζει αύριο Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18.30, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στον Βόλο, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων αθλητριών και αθλητών σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η Ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, δεν έχουν παρά να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του εφόρου της Ακαδημίας, Ευθύμη Χούτα (6945 419992), και των προπονητών Μιχάλη Καπουρνιώτη (6936578196), Γιάννα Ράμμου (6978189788), Ελένη Παπαθανασίου (6945411031) και Ραφαέλα Σουλτάνη (6974593861), κάνοντας έτσι τον αθλητισμό -και κατ’ επέκταση το μπάσκετ- τρόπο ζωής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου