ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ρυθμούς προετοιμασίας και «μοντάζ»

σε-ρυθμούς-προετοιμασίας-και-μοντάζ-367104

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με εντατικούς ρυθμούς και τους παίκτες να δείχνουν διάθεση και όρεξη για δουλειά, συνεχίζεται καθημερινά και με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου στη Σαμαρίνα των Γρεβενών, ενώ το προπονητικό τιμ ξεκίνησε και το μοντάρισμα της νέας ομάδας παρότι θα προστεθούν κι άλλα «κομμάτια» στο ρόστερ…

Ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας αρχίζει πάντως να σχηματίζει εικόνα για τους παίκτες που έχει στα χέρια του, προκειμένου να δημιουργήσει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, ενόψει των υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Σαμαρίνα και ο μοναδικός παίκτης, από αυτούς που έχουν αποκτηθεί και δεν έχει ακόμη ξεκινήσει προετοιμασία στο αθλητικό κέντρο είναι ο Δημήτρης Σέττος. Ο 24χρονος επιθετικός αντιμετώπιζε πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να γυμναστεί. Το πιθανότερο, πάντως, είναι να καταφέρει να ανέβει στο βουνό ίσως και σήμερα, έτσι ώστε να αρχίσει και αυτός προπονήσεις με την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο-τριών ακόμη ποδοσφαιριστών, ενός αριστερού μπακ, ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ η ομάδα χρειάζεται επιθετικό περιοχής, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Σέττος και Αλαμάνης, που αγωνίζονται ως «καθαροί» φορ. Την απόφαση για το αν τελικά θα αποκτηθεί ένας έμπειρος σέντερ φορ θα την πάρουν οι διοικούντες, αφού πρώτα ακούσουν τη γνώμη του Μιχάλη Ζιώγα.

Πάντως, όσο οι μέρες περνούν …αρκετοί παίκτες εξακολουθούν να παραμένουν ελεύθεροι, τα κασέ τους πέφτουν και δεν αποκλείεται στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου ο Ολυμπιακός να κάνει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις.

Είναι γεγονός, ωστόσο, πως λείπουν ορισμένα κομμάτια από το παζλ, προκειμένου ο Ολυμπιακός να έχει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τερματοφύλακες είναι ο Καραγκιολίδης και ο Κούτσικος, ενώ οι Νόνης, Κραγιόπουλος, Παπαϊωάννου και Πατσής είναι κεντρικοί αμυντικοί όπως και ο Χατζόγλου που παίζει και ως δεξί μπακ. Δεξιά στην άμυνα παίζει ο Καραμπάς, ο Βαρούχας παίζει όλη την αριστερή πλευρά, ενώ αριστερό μπακ είναι ο Ανδρέας Κόκκας και ο Αγγελής. Για τη θέση του ανασταλτικού μέσου προορίζονται οι Τόσκας, Σκανδάλης, Λούγκος, ενώ πολυεργαλείο για όλες τις θέσεις στα χαφ λογίζεται ο Ευθυμιάδης, αφού το κλασικό δεκάρι είναι ο Βασίλιεβιτς και ο Θέος παίζει κυρίως πίσω από τους προωθημένους, που είναι οι Αλαμάνης, Σέττος αλλά και ο Σεχολάρι που παίζει και πιο περιφερειακά. Πλάγιοι μεσοεπιθετικοί είναι οι Μέμος, Καράμπελας και Δήμος Κόκας, ο αρκετά γρήγορος Καρβούνης και ο νεαρός Φραγκογιάννης.

Η ομάδα κλείνοντας μια εβδομάδα στη Σαμαρίνα, ακολουθεί από την πρώτη κιόλας ημέρα αυστηρό πρόγραμμα διπλών προπονήσεων, με τους Μιχάλη Ζιώγα και Κώστα Μπράτσο να δίνουν έμφαση στο «δέσιμο» της ομάδας και στο τακτικό κομμάτι. Από την πλευρά του ο Μιχάλης Μπίζιος εργάζεται σκληρά με τους ερυθρόλευκους τερματοφύλακες, καθώς η θέση τους στην ομάδα είναι νευραλγική.

Το κλίμα στην αποστολή είναι άριστο, κάτι που διαπίστωσε στην επίσκεψή του και ο Π. Μποτσιβάλης, με τους παίκτες να τηρούν κατά γράμμα και χωρίς παρεκκλίσεις το καθημερινό τους πρόγραμμα, αλλά και τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί από την τεχνική ηγεσία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των ερυθρολεύκων στη Σαμαρίνα, μόνο ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού ταλαιπώρησε τον Χρήστο Σκανδάλη, και στους παίκτες που είναι στη διάθεση του προπονητή Μιχάλη Ζιώγα βρίσκονται και δύο νεαροί από την ακαδημία, οι Αχιλλέας Κωνσταντίνου και Δημήτρης Ζάχος, αλλά και οι Στέφανος Βαρούχας και Γιάννης Καραμπάς που δεν ανακοινώθηκαν επίσημα.

Συγκεκριμένα, στη Σαμαρίνα είναι οι: Καραγκιολίδης, Κούτσικος, Κωνσταντίνου, Κραγιόπουλος, Νόνης, Παπαϊωάννου, Πατσής, Χατζόγλου, Καραμπάς, Βαρούχας, Α.Κόκκας, Αγγελής, Τόσκας, Σκανδάλης, Λούγκος, Βασίλιεβιτς, Θέος, Ευθυμιάδης, Δ. Κόκας, Μέμος, Καρβούνης, Καράμπελας, Φραγκογιάννης, Αλαμάνης, Σεχολάρι, Ζάχος.

Από 40 έως 250 ευρώ τα διαρκείας του Ολυμπιακού Β.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει ανακοινώσει τις τιμές και τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018, και ευελπιστεί με την ανανεωμένη τιμολογιακή πολιτική να συσπειρώσει όλο το φίλαθλο κόσμο.

Ειδικότερα, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο παρκινγκ του σταδίου)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως και 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Για τα εισιτήρια διαρκείας θα πραγματοποιηθούν προεγγραφές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο με την ταυτότητά τους, να καταθέτουν το ποσό του εισιτηρίου και να εγγράφονται στις αντίστοιχες λίστες.

Τα γραφεία θα λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 09:00-14:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-14:00 και 18:00-21:00 και το Σάββατο 10:00-13:00.

Συνάντηση για την ομάδα Νέων

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 επιθυμώντας να δημιουργήσει τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται στη μεγάλη ομάδα με τα ερυθρόλευκα, αποφάσισε τη συγκρότηση ομάδας ποδοσφαίρου με αθλητές γεννημένους από το έτος 1999 έως και το 2002.

Η ομάδα αυτή θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα νέων που θα διοργανώσει η ΕΠΣΘ, και θα αποτελέσει τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Φώτης Αγραφιώτης.

Η αρμόδια επιτροπή ποδοσφαίρου, η οποία έχει συσταθεί από τον Σύλλογο προκειμένου να φέρει εις πέρας το νέο αυτό εγχείρημα, καλεί τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 γεννηθέντες τα προαναφερόμενα έτη, αλλά και ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα νέων, να βρίσκονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017 στις 18:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου