ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Σαμαρίνα και ο πρόεδρος

στη-σαμαρίνα-και-ο-πρόεδρος-368587

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για την πορεία της προετοιμασίας ενημερώνεται η διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου, αφού από χθες, στη Σαμαρίνα Γρεβενών μετέβη τόσο ο πρόεδρος Παναγιώτης Μποτσιβάλης όσο και ο αντιπρόεδρος Μανώλης Πολύζος, διαπιστώνοντας και οι ίδιοι το καλό κλίμα αλλά και τη διάθεση και την αφοσίωση προπονητών και ποδοσφαιριστών, πάνω στον στόχο της δημιουργίας μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί για να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες

Από την περασμένη Κυριακή βρίσκεται στη Σαμαρίνα Γρεβενών ο Μιχάλης Ζιώγας, μαζί με τους συνεργάτες του, τις βάσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου της περιόδου 2017-18, ενώ σκοπός είναι, όταν οι ερυθρόλευκοι τελειώσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους να θέλουν μόνο ελάχιστες προσθήκες γα να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Στο προπονητικό κέντρο όπου βρίσκεται η βολιώτικη ομάδα, δε θα διεξαχθεί κάποιο φιλικό, κι έτσι το πρώτο τεστ θα είναι στον Βόλο στις 12 Αυγούστου με τον Παγασητικό, το οποίο φυσικά θα είναι περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, καθώς ο αντίπαλος είναι αδύναμος, με την προοπτική ότι σιγά-σιγά θα αρχίσει ν’ ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας.

Ο Μιχάλης Ζιώγας είναι ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών του και από το γεγονός ότι όλοι δείχνουν θέληση να δουλέψουν σκληρά, και βλέπει πως η διοίκηση κάνει το παν για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του. Ικανοποίηση υπάρχει και από το προπονητικό κέντρο, τόσο για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου όσο και για τις γενικότερες παροχές, κι έτσι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να δουλέψουν κάτω από ιδανικές συνθήκες.

Μπορεί πάντως να αναμένονται και κάποιες άλλες μεταγραφικές κινήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά το γεγονός είναι ότι σε σχέση με πέρσι ότι οι ερυθρόλευκοι έριξαν τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ, αφού η ομάδα έχει κρατήσει από το περσινό ρόστερ μόνο οκτώ ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα ακολουθεί από την πρώτη κιόλας ημέρα αυστηρό πρόγραμμα διπλών προπονήσεων, με τους Μιχάλη Ζιώγα και Κώστα Μπράτσο να δίνουν έμφαση στο «δέσιμο» της ομάδας και στο τακτικό κομμάτι. Στη Σαμαρίνα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι οι Καραγκιολίδης, Κούτσικος, Κωνσταντίνου, Κραγιόπουλος, Νόνης, Παπαϊωάννου, Πατσής, Χατζόγλου, Καραμπάς, Βαρούχας, Α.Κόκκας, Δ. Κόκας, Αγγελής, Τόσκας, Σκανδάλης, Λούγκος, Βασίλιεβιτς, Θέος, Ευθυμιάδης, Μέμος, Καρβούνης, Καράμπελας, Φραγκογιάννης, Αλαμάνης, Σεχολάρι, Ζάχος.

Ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού ταλαιπώρησε τον Χρήστο Σκανδάλη, ο οποίος αποχώρησε προκειμένου να εξεταστεί από γιατρό, ενώ ο Δημήτρης Σέττος αναμένεται να ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες. Ο γιατρός που τον παρακολουθεί του συνέστησε ότι είναι προτιμότερο να λείψει κάποιες μέρες τώρα στην προετοιμασία, για να είναι απόλυτα έτοιμος μετά. Πάντως, και ο ίδιος ο παίκτης περιμένει πώς και πώς το ΟΚ από τον γιατρό του ν’ ανέβει στη Σαμαρίνα, έστω και στη δεύτερη βδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Να σημειωθεί πως την αποστολή της ομάδας που επισκέφτηκε χθες τη Σαμαρίνα, εκτός από τους οι κ.κ. Μποτσιβάλη και Πολύζο, έχουν ακολουθήσει ο γενικός αρχηγός Λευτέρης Τασιόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Στέφανος Κούγκουλος, οι φροντιστές Δημήτρης Παπαγιάννης και Κώστας Κρίκης, και φυσικά ο Μίλτος Μαργαρός.

Με βάση την προσπάθεια που γίνεται και τις κινήσεις που έγιναν, η διοίκηση περιμένει και τον κόσμο να ανταποκριθεί και να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, τα οποία προσφέρονται στις προσιτές τιμές για το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ειδικότερα, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο παρκινγκ του σταδίου)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως και 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Για τα εισιτήρια διαρκείας θα πραγματοποιηθούν προεγγραφές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο με την ταυτότητά τους, να καταθέτουν το ποσό του εισιτηρίου και να εγγράφονται στις αντίστοιχες λίστες.

Τα γραφεία θα λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 09:00-14:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-14:00 και 18:00-21:00 και το Σάββατο 10:00-13:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου