ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στην κορυφή του κόσμου ο Κ.Λιβογιάννης (vid)

στην-κορυφή-του-κόσμου-ο-κ-λιβογιάννης-371463

Ενώ την πρώτη μέρα των τελικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης που γίνεται στο Τομσκ της Ρωσίας ο Βολιώτης κολυμβητής του ΝΟΒΑ Κωνσταντίνος Λιβογιάννης έχασε το μετάλλιο για μόλις 10 κλάσματα του δευτερολέπτου στην δεύτερη μέρα πείσμωσε και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου στα 200μ διπλά πέδιλα.

Ο νεαρός βολιώτης πρωταθλητής στην Τεχνική Κολύμβηση δείχνοντας σταθερότητα σε ψηλές θέσεις στην Ελλάδα κατάφερε να πάρει χθες ένα χρυσό παγκόσμιο μετάλλιο με τον Λιβογιάννη να τερματίζει πρώτος στα 200μ διπλά πέδιλα για την Εθνική μας ομάδα με επίδοση 1.38.54

«Μεγάλη περηφάνια να ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος» ήταν η πρώτη δήλωση στον «Ταχυδρόμο» χθες μετά την παγκόσμια επιτυχία του 16χρονου αθλητή του ΝΟΒΑ: «κάθε επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς πόσο μάλλον μια παγκόσμια» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Λιβογιάννης που και σήμερα στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης Νέων στο Τομσκ της Ρωσίας θα κολυμπήσει στα 400μ. διπλά πέδιλα, όπου θα επιδιώξει βελτίωση του ατομικού του ρεκόρ και θα κυνηγήσει, εκτός από μία θέση στον τελικό, μία πάλι μια θέση στο παγκόσμιο βάθρο.

Στην χθεσινή μέρα των αγώνων εκτός από το Χρυσό μετάλλιο με τον Κ.Λιβογιάννη με επίδοση 1.38.54 στα 200μ διπλά πέδιλα για την Εθνική μας στο ίδιο αγώνισμα η Θωμάκου μέ επίδοση 1.48.85 που αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ κατετάγη 4η χάνοντας το μετάλλιο για λίγα κλάσματα.

Στις γρήγορες σειρές είχαμε τη συμμετοχή της Γανέλλη Α. και των Παπαθεοδώρου Ν και Τερζανίδη .

Μετά την ολοκλήρωση των σειρών έχουμε την εξής κατάταξη:

Η Πολίτου κατετάγη 6η, Η Γανέλλη 13, ο Παπαθεοδώρου κατετάγη 6ος και ο Τερζανίδης 7ος .

Στα 200μ επιφανείας η Δ.Ακριτίδου κατετάγη 5η με έπίδοση 1.34.29 και η Ε.Πουλοπούλου κατετάγη 7η με επίδοση 1.37.47., ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Κολιπετρής κατετάγη 8ος .

Β.ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου