ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνη απουσία ο Δ. Σέττος

μόνη-απουσία-ο-δ-σέττος-371626

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με μοναδική απουσία αυτή του Δημήτρη Σέττου που θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ως το Σαββάτο …και χωρίς να έχει κλειστεί κάποιο φιλικό, συνεχίζονται οι προπονήσεις των ερυθρολεύκων στη Σαμαρίνα Γρεβενών, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας…

Με την προσθήκη και του Γρηγόρη Ευθυμιάδη, 26 παίκτες είναι τώρα στη διάθεση του προπονητή Μιχάλη Ζιώγα και των συνεργατών του Κωσταντίνου Μπράτσου και Μιχάλη Μπίζιου, και «χτίζουν» τον Ολυμπιακό της σεζόν 2017-18.

Ανάμεσα στους 26 βρίσκονται και δύο νεαροί από την ακαδημία, οι Αχιλλέας Κωνσταντίνου και Δημήτρης Ζάχος, αλλά και οι Στέφανος Βαρούχας και Γιάννης Καραμπάς, που δεν ανακοινώθηκα επίσημα.

Συγκεκριμένα, στη Σαμαρίνα είναι οι Καραγκιολίδης, Κούτσικος, Κωνσταντίνου, Κραγιόπουλος, Νόνης, Παπαϊωάννου, Πατσής, Χατζόγλου, Καραμπάς, Βαρούχας, Α.Κόκκας, Αγγελής, Τόσκας, Σκανδάλης, Λούγκος, Βασίλιεβιτς, Θέος, Ευθυμιάδης, Δ. Κόκας, Μέμος, Καρβούνης, Καράμπελας, Φραγκογιάννης, Αλαμάνης, Σεχολάρι, Ζάχος, ενώ ο Σέττος αναμένεται ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Μιχάλης Ζιώγας είναι ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών του και σκοπός είναι, όταν οι ερυθρόλευκοι τελειώσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, να θέλουν μόνο ελάχιστες προσθήκες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές καθημερινές προπονήσεις, αλλά και γυμναστήριο και ενδυνάμωση στην εσωτερική πισίνα που διαθέτει η ξενοδοχειακή εγκατάσταση, στην οποία έχει καταλύσει η αποστολή.

Στο προπονητικό κέντρο όπου βρίσκεται η βολιώτικη ομάδα, δε θα διεξαχθεί κάποιο φιλικό, κι έτσι το πρώτο τεστ θα είναι στον Βόλο στις 12 Αυγούστου με τον Παγασητικό.

Με βάση την προσπάθεια που γίνεται και τις κινήσεις που έγιναν, η διοίκηση περιμένει και τον κόσμο να ανταποκριθεί και να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, τα οποία προσφέρονται στις τιμές των 250€ τα Gold, που είναι τα λιγότερα και αφορούν τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αφού κάποια θα δοθούν στους χορηγούς, των 80€ τα Silver, των 50€ για τις γυναίκες και των 40€, που αφορά νέους ηλικίας 13 έως και 18 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την ταυτότητά τους , να καταθέτουν το ποσό του εισιτηρίου και να εγγράφονται στις αντίστοιχες λίστες. Τα γραφεία θα λειτουργούν: Δευτέρα και Τετάρτη 09:00-14:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-14:00 και 18:00-21:00 και το Σάββατο 10:00-13:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου