ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουλ προετοιμασία με 25 παίκτες

φουλ-προετοιμασία-με-25-παίκτες-374659

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με εντατικούς ρυθμούς, με όρεξη, διάθεση αλλά και διπλές προπονήσεις συνεχίζεται στη Σαμαρίνα Γρεβενών το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου, με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα να δουλεύει πρωί-απόγευμα με 25 ποδοσφαιριστές, ενώ σήμερα αναμένονται στο αθλητικό κέντρο ο Δημήτρης Σέττος (που έχει αποκτηθεί και ανακοινωθεί) και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης (που θα συνεχίσει, χωρίς αυτό να έχει ανακοινωθεί).

Το πρωτοφανές φέτος για τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν έχει ανακοινωθεί η λίστα των παικτών που κάνουν προετοιμασία, ενώ το θετικό είναι ότι οι ερυθρόλευκοι βρήκαν ιδανικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας κατ’ αποκλειστικότητα το γήπεδο για καλύτερη προετοιμασία, και έτσι θα επιστρέψουν στις 11 Αυγούστου, προκειμένου να δώσουν και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η οποία θα γίνει στις 17/9.

Θετικό είναι επίσης ότι οι 25 ερυθρόλευκοι δείχνουν διάθεση και όρεξη, ενώ θετική επίσης κατάληξη είχε και η υπόθεση Ευθυμιάδη με την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Ο ερυθρόλευκος μεσοεπιθετικός, με 28 συμμετοχές αλλά και τρία τέρματα στο περσινό πρωτάθλημα, θα λάβει μέρος από αύριο στην προετοιμασία της ομάδας, στην οποία μετέχουν οι Καραμπάς και Βαρούχας, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί

Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης αναμένεται να ανηφορίσει στα Γρεβενά και τη Σαμαρίνα μαζί με τον Δημήτρη Σέττο , ενώ εκεί προπονείται ο νεαρός αμυντικός Γιάννης Καραμπάς, που αποκτά (αλλά δεν έχει ανακοινωθεί) ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο 22χρονος δεξιός μπακ έκανε μια «γεμάτη» χρονιά αγωνιζόμενος στον Λαγκαδά. Πριν την ομάδα της Θεσσαλονίκης «πέρασε» από τον Αγροτικό Αστέρα και την Καλλονή, με τον παίκτη να έχει 20 συμμετοχές στη Football league, ενώ ξεκίνησε από την Κ20 του ΠΑΟΚ.

Στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία φυσικά μετέχει και ο Βαρούχας που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωσή του!

Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος μέσος Στέφανο Βαρούχα, μετά από μια πολύ καλή σεζόν στον ΑΟ Χανιά, αποφάσισε να μετακομίσει στον Ολυμπιακό Βόλου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κόρινθο, Ρούβα, ΠΑΟ Κρουσώνα και Πανθηραϊκό.

Ακόμη «φημολογείται» πως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κλείσει και τον Χρήστο Κουκόλη. Πρόκειται για 27χρονο μπακ, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετική χρονιά, την καλύτερη στην καριέρα του, με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια πέρυσι στην Football League, σημειώνοντας και τέσσερα γκολ. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Πανσερραϊκός (περίοδος 2015-16), όπου κατέγραψε 13 συμμετοχές.

Ο Χρήστος Κουκόλης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βέροια τη χρονιά 2010-11, ενώ από την αγωνιστική περίοδο 2011-12 έως και την χρονιά 2014-15 έπαιξε στον Εθνικό Γαζώρου. Συνολικά έχει να επιδείξει 103 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στην Β’ Εθνική, και 17 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Έτσι στη Σαμαρίνα, όπου αναμένονται ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης και ο Δημήτρης Σέττος, βρίσκονται οι: Φώτης Καραγκιολίδης, Λεωνίδας Κούτσικος, Χρήστος Νόνης, Γιώργος Θέος, Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, Δημήτρης Τόσκας, Στέφανος Κραγιόπουλος, Χρήστος Καράμπελας, Αλέξανδρος Σεχολάρι, Γεώργιος Μέμος, Νικόλαος Λούγκος, Κωνσταντίνος Αλαμάνης, Δήμος Κόκκας, Ανδρέας Κόκκας, Χρήστος Σκανδάλης, Βαγγέλης Αγγελής, Γιώργος Πατσής, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Αντώνης Φραγκογιάννης, Τάσος Χατζόγλου, Κώστας Καρβούνης, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Χρήστος Κουκόλης, Γιάννης Καραμπάς Στέφανος Βαρούχας.

Από 40 έως 250 ευρώ τα διαρκείας

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τις τιμές και τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-18 και ευελπιστεί με την ανανεωμένη τιμολογιακή πολιτική να συσπειρώσει όλο τον φίλαθλο κόσμο.

Ειδικότερα, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο παρκινγκ του Σταδίου).

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€, εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€, εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως και 18 ετών).

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την ταυτότητά τους, να καταθέτουν το ποσό του εισιτηρίου και να εγγράφονται στις αντίστοιχες λίστες.

Τα γραφεία θα λειτουργούν:

Δευτέρα και Τετάρτη 09:00-14:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-14:00 και 18:00-21:00 και το Σάββατο 10:00-13:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου