ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρχίζει το «κτίσιμο» και το «μοντάρισμα»…

αρχίζει-το-κτίσιμο-και-το-μοντάρισ-377131

Ο Ολυμπιακός Βόλου στη Σαμαρίνα Γρεβενών, αφού επισημοποίησε τις μεταγραφές των Θέου, Νόνη, Χατζόγλου και Καρβούνη, και πήρε και τον γκολκίπερ Καραγκιολίδη

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Από σήμερα ξεκινά το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου και το «κτίσιμο» της ομάδας στη Σαμαρίνα Γρεβενών, 250 χλμ από τον Βόλο σε υψόμετρο 1.412 μ. ενώ παράλληλα στο αθλητικό κέντρο θα ξεκινήσει από τον Μιχάλη Ζιώγα και το «μοντάρισμα», αν και θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες, πέρα από τους παίκτες που φεύγουν σήμερα νωρίς το πρωί…

Ο Ολυμπιακός, που εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα το γήπεδο για καλύτερη προετοιμασία, θα επιστρέψει στις 11 Αυγούστου με την προσδοκία ότι στους ήδη υπάρχοντες παίκτες θα έχουν προστεθεί και κάποιοι ακόμη… και στη συνέχεια θα δώσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η οποία θα γίνει στις 17/9.

Πάντως χθες ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ανακοινώσεις, και αφού επισημοποίησε τις μεταγραφές των Θέου, Νόνη, Χατζόγλου και Καρβούνη, είχε και μια επιπλέον σημαντική μεταγραφή: αυτή του τερματοφύλακα Καραγκιολίδη…

Η πρώτη χθεσινή επίσημη ανακοίνωση ήταν η αναμενόμενη για την απόκτηση του Γιώργου Θέου, με τον παίκτη να προπονείται με την ομάδα από την περασμένη Τρίτη. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει και επίσημα την έλευση στην ομάδα μας του Γιώργου Θέου. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είναι γνώριμος στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα την περίοδο 2014-2015 πετυχαίνοντας 4 γκολ. Μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2015 αγωνίστηκε στη Super League με τα χρώματα του Λεβαδειακού. Εκείνη τη χρονιά πραγματοποίησε εννέα συμμετοχές και είχε ένα γκολ. Πέρσι φόρεσε τα χρώματα του Κισσαμικού έχοντας μια γεμάτη χρονιά. Στο παρελθόν έχει περάσει από την Προοδευτική, την Καλλονή και τον Φωκικό. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου αλλά και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου καλωσορίζει τον Γιώργο Θέο και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Οι άλλες δύο ανακοινώσεις που προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου: από τη μια έκανε γνωστή την απόκτηση του τερματοφύλακα Φώτη Καραγκιολίδη, και από την άλλη επισημοποίησε τους Χατζόγλου, Καρβούνη και Νόνη που είναι στην ομάδα από την περασμένη Δευτέρα.

Αναλυτικά: Για Καραγκιολίδη «Η Δ.Ε. καλωσορίζει στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου τον Φώτη Καραγκιολίδη και του εύχεται καλή επιτυχία με την ομάδα μας. Ο 30χρονος πανύψηλος goalkeeper ήταν μέχρι και πέρυσι στην ΑΕΚ, στην οποία ανήκε από το 2013, ενώ το τελευταίο εξάμηνο του 2017 αγωνίστηκε στην 4η Κατηγορία της Γερμανίας (Regionalliga) με την Bsv Rehden. Νωρίτερα, είχε φορέσει τη φανέλα των Ατρόμητου, Ρόδου και ΑΕΛ Καλλονής.

Για Νόνη, Χατζόγλου και Καρβούνη «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου ανακοινώνει επίσημα την έλευση στην ομάδα των Χρήστου Νόνη, Τάσου Χατζόγλου και Κώστα Καρβούνη.

Ο Χρήστος Νόνης είναι κεντρικός αμυντικός κι έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε AE Λάρισα, Τύρναβο, Αστέρα Μαγούλας, Ζάκυνθο, Καλλιθέα. Μετρά στην καριέρα του 48 συμμετοχές στη Β΄ Εθνική και δέκα στο Κύπελλο Ελλάδος. Πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Θεσπρωτού. Διακρίνεται για το δυναμικό παιχνίδι του και τις ιδιαίτερες αμυντικές του ικανότητες εξαιτίας και της σωματοδομής του.

Ο Τάσος Χατζόγλου, 27 ετών, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στον Θεσπρωτό, ενώ τον Ιανουάριο μετεγγράφηκε στη Νίκη Βόλου. Στο ενεργητικό του έχει 64 συμμετοχές στη Football League, κυρίως με τα χρώματα της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Γαλατά, ενώ έχει παίξει και σε Πανηλειακό, Πιερικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Κώστας Καρβούνης, 20 ετών, είναι επιθετικός και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανίων. Υπήρξε βασικό στέλεχος του Δωτιέα Αγιάς στη Γ’ Εθνική και έχει φορέσει και τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας.

Έτσι από σήμερα, στη Σαμαρίνα θα είναι οι Χρήστος Νόνης, Γιώργος Θέος, Δημήτρης Σέττος, Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, Δημήτρης Τόσκας, Στέφανος Κραγιόπουλος, Χρήστος Καράμπελας, Αλέξανδρος Σεχολάρι, Γεώργιος Μέμος, Νικόλαος Λούγκος, Λεωνίδας Κούτσικος, Κωνσταντίνος Αλαμάνης, Δήμος Κόκκας, Ανδρέας Κόκκας, Χρήστος Σκανδάλης, Βαγγέλης Αγγελής, Γιώργος Πατσής, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Αντώνης Φραγκογιάννης, Τάσος Χατζόγλου, Κώστας Καρβούνης, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, ίσως οι νεαροί Θεοδόσης Μασούρας, Δημήτρης Ζάχος ενώ αναμένεται να πάει και ο Στέφανος Βαρούχας… ο οποίος έκανε πέρυσι πολύ καλή χρονιά στα Χανιά.

Από 40 έως 250 ευρώ τα διαρκείας

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τις τιμές και τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018 και ευελπιστεί με την ανανεωμένη τιμολογιακή πολιτική να συσπειρώσει όλο τον φίλαθλο κόσμο.

Ειδικότερα, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο παρκινγκ του Σταδίου).

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€, Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€, Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως και 18 ετών).

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Για τα εισιτήρια διαρκείας θα πραγματοποιηθούν προεγγραφές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την ταυτότητά τους , να καταθέτουν το ποσό του εισιτηρίου και να εγγράφονται στις αντίστοιχες λίστες.

Τα γραφεία θα λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 09:00-14:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-14:00 και 18:00-21:00 και το Σάββατο 10:00-13:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου