ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ρυθμούς προετοιμασίας

σε-ρυθμούς-προετοιμασίας-378677

Και από αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου στη Σαμαρίνα Γρεβενών

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα ο Ολυμπιακός Βόλου, που αύριο φεύγει για το βασικό στάδιο και το «κτίσιμο» της ομάδας στη Σαμαρίνα Γρεβενών.

Ενώ και χθες οι παίκτες πέρασαν από εργομετρικά, από αύριο στη Σαμαρίνα θα είναι οι Χρήστος Νόνης, Γιώργος Θέος, Δημήτρης Σέττος, Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, Δημήτρης Τόσκας, Στέφανος Κραγιόπουλος, Χρήστος Καράμπελας, Αλέξανδρος Σεχολάρι, Γεώργιος Μέμος, Νικόλαος Λούγκος, Λεωνίδας Κούτσικος, Κωνσταντίνος Αλαμάνης, Δήμος Κόκκας, Ανδρέας Κόκκας, Χρήστος Σκανδάλης, Βαγγέλης Αγγελής, Γιώργος Πατσής, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Αντώνης Φραγκογιάννης, Τάσος Χατζόγλου, Κώστας Καρβούνης, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, ίσως οι νεαροί Θεοδόσης Μασούρας και Δημήτρης Ζάχος, ενώ αναμένεται να πάει και ο Στέφανος Βαρούχας… ο οποίος έκανε πέρυσι πολύ καλή χρονιά στα Χανιά.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η επιθυμία του Μιχάλη Ζιώγα να πάει η ομάδα του σε ένα αθλητικό κέντρο, όπου θα έχει κατ’ αποκλειστικότητα το γήπεδο και δε θα το μοιράζεται με άλλη ομάδα, θα δώσει στον Λαρισαίου τεχνικό την ευκαιρία να δουλέψει πιο άνετα στη Σαμαρίνα, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα φύγουν στις 30 Ιούλη και θα επιστρέψουν στις 11, παίρνοντας ρεπό στις 12 Αυγούστου.

Οι ερυθρόλευκοι θα φύγουν αύριο για τη Σαμαρίνα, με την προσδοκία ότι στους ήδη υπάρχοντες παίκτες θα έχουν προστεθεί και κάποιοι ακόμη…

Από 40 έως 250 ευρώ τα διαρκείας

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τις τιμές και τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018, και ευελπιστεί με την ανανεωμένη τιμολογιακή πολιτική να συσπειρώσει όλο το φίλαθλο κόσμο.

Ειδικότερα, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο παρκινγκ του Σταδίου)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως και 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Για τα εισιτήρια διαρκείας θα πραγματοποιηθούν προεγγραφές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την ταυτότητά τους, να καταθέτουν το ποσό του εισιτηρίου και να εγγράφονται στις αντίστοιχες λίστες.

Τα γραφεία θα λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 09:00- 14:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-14:00 και 18:00-21:00 και το Σάββατο 10:00-13:00.

Ενισχύθηκε η Δ.Ε. μπάσκετ

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εκτός από την προσπάθεια που καταβάλει για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του γυναικείου και του ανδρικού τμήματος, ενισχύεται και διοικητικά, αφού μέλη της πλέον αποτελούν και οι: Νίκος Ματθαίου, αυτοκινητιστής, ιδιοκτήτης λεωφορείου στο Αστικό ΚΤΕΛ, Βασίλης Σακελλαρίου, επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, ιδιοκτήτης του Ουζερί «Αλάτι» στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και Ευθύμης Χούτας, δημοσιογράφος, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος της ακαδημίας της ομάδας.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλωσορίζει τα τρία νέα μέλη στη μπασκετική οικογένειά μας και ελπίζει όλοι μαζί, να πετύχουμε τους στόχους μας, ευελπιστώντας στη συμπαράσταση των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας μας, δείχνοντας παράλληλα και τον δρόμο της ενότητας για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθειά μας, αφού πρώτα είμαστε φίλαθλοι και μετά παράγοντες της ομάδας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου