ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλάζει όψη η Νεάπολη… έδρα του ΝΠΣ Βόλος

αλλάζει-όψη-η-νεάπολη-έδρα-του-νπσ-βό-401891

Αλλάζει όψη το γήπεδο της γήπεδο της Νεάπολης, που θα είναι η έδρα του Νέου Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Βόλος». Το γήπεδο της Νεάπολης, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αλλάζει όψη προς το καλύτερο, και όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο σάιτ της ομάδας, οι βελτιώσεις στην κερκίδα, στον αγωνιστικό χώρο και στ’ αποδυτήρια είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος τονίζεται: «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου της Νεάπολης. Στόχος της διοίκησης του Βόλου Ν.Π.Σ. είναι με την ολοκλήρωση των εργασιών, το γήπεδο της Νεάπολης να είναι λειτουργικό και ικανό να φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας μας. Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε μέρος των εργασιών που έχουν πραγματοποιηθεί και από τις οποίες είναι ξεκάθαρο ότι όταν υπάρχει ΔΙΑΘΕΣΗ, ΘΕΛΗΣΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και πάνω απ’ όλα ΟΡΑΜΑ, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι εξαιρετικό».

Οι ακαδημίες

Στο μεταξύ, ήδη έχει ανακοινωθεί από τον Βόλος Ν.Π.Σ. η έναρξη της συνεργασίας του με τη Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής. Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 6μ.μ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αγ. Παρασκευής, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συνεργασία του Βόλος Ν.Π.Σ. και της σχολής ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, αλλά και να παρουσιαστεί το πλάνο της συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων.

Οι μεταγραφές

Η διοίκηση του «Βόλος Ν.Π.Σ.»… έχει επισημοποιήσει αρκετές μεταγραφές, ενώ επίσης αρκετές είναι στα σκαριά… Όπως έχει επίσημα ανακοινωθεί, ποδοσφαιριστές του Ν.Π.Σ. «Βόλος» είναι ο Μαρσέλο Αλεχάνδρο Πέντα, που την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, ο Αλέξανδρος Ζέρης που ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου από το 2013 έως τον Ιανουάριο του 2016 και τελευταία του ομάδα ήταν ο ΑΟ Χανίων, ο Στέργιος Δημόπουλος (25/5/1990) κεντρικός αμυντικός που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, έχοντας συνολικά 98 συμμετοχές και 4 τέρματα, ο Βασίλης Μάντζης (4/12/1991) επιθετικός, που την περσινή περίοδο αγωνιζόταν με τη φανέλα του Κισσαμικού έχοντας 32 συμμετοχές και 3 γκολ, και ακόμη επίσημα έχει ανακοινωθεί η απόκτηση άλλων 4 νεαρών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Ραφαήλ Μελισσόπουλο (20χρονος εξτρέμ δανεικός από την Ξάνθη), Αντώνη Ντεντάκη (δεξιός μπακ από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ) Δημήτρη Διμινά (17χρονος μέσος από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας) και Στέργιο Φαρμάκη (23χρονος τερματοφύλακας από τον ΑΟ Καρδίας).

Επίσης η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. ανακοίνωσε και την επέκταση της συνεργασίας της με τον24χρονο αριστερό μπακ – χαφ Γιάννη Ντόση, τον 23χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Πατσιογιώργο, τον 21χρονο μέσο Αλέξανδρο Πιασόπουλο και τον 19χρονο μέσο Γιώργο Κυπαρίσση. (Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην Πύδνα Κίτρους και θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά στο Βόλος Ν.Π.Σ.)

Επίσης η ομάδα του Βόλος ΝΠΣ έχει αποκτήσει τον νεαρό στόπερ του Εθνικού Καρδίτσας, Θωμά Παπαδόπουλο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου