ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Μποτσιβάλη… στη θέση του ηγέτη

με-μποτσιβάλη-στη-θέση-του-ηγέτη-407752

Με το δίλλημα που τέθηκε από τον Π. Μποτσιβάλη «πρόεδρος με δεκανίκια δεν γίνομαι, και πρόεδρος εγώ και να διοικούν άλλοι δεν γίνεται», να υπερισχύει της «πρότασης όλοι μαζί μπορούμε», ο πρόεδρος της περσινής διοικούσας επιτροπής πήρε το χρίσμα να συνεχίσει τη νέα περίοδο στη Γ΄ Εθνική να ηγείται του ποδοσφαιρικού τμήματος, με στόχο την επιστροφή της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Φωτογραφίες: Σταύρος Καραχάλιος

Μπορεί το κλίμα στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του ΑΣ Ολυμπιακός να ήταν υπέρ μιας Δ.Ε. ένωσης δυνάμεων (Μποτσιβάλης, Πολύζος, Κουφιδάκης, Τσιμπανάκος, Ερασιτέχνης), αλλά η κατηγορηματική άρνηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη να συνεργαστεί, «ανάγκασε» την Συνέλευση να του δώσει το χρίσμα «δεν ηρθω να διχάσω, έχω καταθέσει ένα πλάνο, έχω μιλήσει για την επομένη μέρα, κι έχω στόχο να πετύχουμε την άνοδο… όμως πρόεδρος εγώ και να αποφασίζουν άλλοι δεν γίνεται. Εγώ αποσύρω την πρόταση και ας αναλάβει όποιος θέλει, εγώ θα είμαι ένα απλό μέλος», ανέφερε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης απαντώντας στις εκκλήσεις και του κόσμου να πάνε ενωμένοι (Μποτσιβάλης Πολύζος, Κουφιδάκης,Τσιμπανάκος), και έτσι ως ο μόνος που είχε επίσημη πρόταση -και ποντάροντας στη δεδηλωμένη αδυναμία άλλων να αναλάβουν την ομάδα μόνοι τους- μπήκε σε ψηφοφορία και με απόλυτη πλειοψηφία (μόνο ένα «όχι» υπήρχε) πήρε το χρίσμα και θα ηγείται της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου στη νέα προσπάθεια στη Γ΄ Εθνική με στόχο την άνοδο….

Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση ακούστηκαν κρίσεις, επικρίσεις, διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις των θεμάτων, υπήρξαν διαφωνίες ως προς την αποτροπή κατάθεσης άλλης πρότασης, αλλά κοινή συνιστάμενη ήταν ότι από την συνέλευση ο Ολυμπιακός πρέπει να βγει ενωμένος και δυνατός.

Στην έναρξη της συνέλευσης, ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου Ν. Τσεκούρας, αφού έκανε μια αναδρομή σε σημαντικά επιτεύγματα (όπως το ότι ο Ολυμπιακός θα επανέλθει ως ΠΑΕ χωρίς χρέη ή ότι γίνεται η εκκαθάριση), στη συνέχεια τόνισε ότι δεν απέτρεψε κανέναν να κάνει πρόταση (έγινε έντεχνα, είπε ο κ. Κουφιδάκης) και ότι από τον Ερασιτέχνη ζητούνται οι εγγυήσεις διότι αυτός έχει την ευθύνη της υπογραφής. Έγινε απολογισμός των τμημάτων μπάσκετ και κολύμβησης και ακολούθησαν απόψεις μελών μέχρι να κλείσει η συνέλευση, με την ψηφοφορία υπέρ του Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου