ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τη Δεύτερα αναμένεται το «φως»

τη-δεύτερα-αναμένεται-το-φως-410185

Στη γενική συνέλευση του Α.Σ .Ολυμπιακός θα αποφασιστεί η επομένη μέρα για το ποδοσφαιρικό τμήμα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ η λύση αναμενόταν νωρίτερα, όλα δείχνουν ότι την ερχομένη Δευτέρα στη γενική συνέλευση του Α.Σ .Ολυμπιακός θα αποφασιστεί η επομένη μέρα για το ποδοσφαιρικό τμήμα, και το μεγάλο ζητούμενο είναι ο Ολυμπιακός να βγει ενωμένος στη δεύτερη ευκαιρία επιστροφής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Η ανάληψη της Διοικούσας Επιτροπής ποδόσφαιρου του Ολυμπιακού εξελίχθηκε σε ένα καλοκαιρινό θρίλερ με ανατροπές, και με την ευχή του ερασιτέχνη και του κόσμου όλα να τελειώσουν τη Δευτέρα, ώστε από την Τρίτη να ξεκινήσει ο προγραμματισμός…

Προχθές υπήρξε ανατροπή δεδομένων, όταν οι Γιάννης Κουφιδάκης – Ευριπίδης Τσιμπανάκος που θα διεκδικούσαν την Δ.Ε. έκαναν πίσω, καθώς σύμφωνα με δήλωσή τους, όταν ήρθε η ώρα της κατάθεσης της 2ης πρότασης, «τέθηκε ως όρος να πάμε όλοι μαζί με τον κ. Μποτσιβάλη ή αλλιώς θα τρέξει την ομάδα ο Ερασιτέχνης»… ενώ χθες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ανέφερε ότι περιμένει και τις ξεχωριστές προτάσεις…

Αυτό που τόνισε ο Νίκος Τσεκούρας ήταν πως θα πρέπει να υπάρχουν οι εγγυήσεις για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και για το ότι θα υπάρχει συνέπεια. Μάλιστα, ανέφερε πως περιμένει την πρόταση των Τσιμπανάκου – Κουφιδάκη και ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν τους απέτρεψε ποτέ να καταθέσουν πρόταση, αλλά «απάντησα πως αν δεν μπορείτε τόσο πολύ να συνεργαστείτε, θα μπει ο Ερασιτέχνης ως εγγυήτρια δύναμη και εσείς μη βοηθάτε τον Μποτσιβάλη, τον Ολυμπιακό βοηθήστε».

Για το τι θα πράξει ο Ερασιτέχνης αν ο κ. Μποτσιβάλης, όπως έχει πει, αποσύρει τη δική του πρόταση, σε περίπτωση που μπει σε ψηφοφορία στη Γ.Σ. μαζί με μία δεύτερη, ο κ. Τσεκούρας ανέφερε πως αν ο κ. Μποτσιβάλης θέλει να αποχωρήσει, είναι δικό του θέμα, αλλά χωρίς πρόταση όλα είναι θεωρίες…

Πάντως εδώ και μέρες ο Ε. Τσιμπανάκος, ερωτώμενος αν θα πήγαινε με το πλάνο Μποτσιβάλη, ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας: «Ας έρθει ο Μποτσιβάλης με το δικό μας πλάνο» αφήνοντας και αιχμές ότι δεν μπορούν κάποιοι να μάθουν το ποδόσφαιρο τώρα!

Έτσι, η γενική συνέλευση είναι αυτή που θα αποφασίσει πού θα δοθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, σύμφωνα και με τον Γιάννη Κουφιδάκη, που μιλώντας χθες το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 9.86 υποστήριξε πως αν υπάρξει συνεργασία με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου θα εμφανιστεί πιο ισχυρή, ενώ τόνισε ότι ετοιμάζει πρόταση προς κατάθεση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Μου άρεσε η πρόταση του Ερασιτέχνη να υπάρχει ένα πιο πλατύ σχήμα και να μπουν κάποια άτομα παραπάνω. Στη συνάντηση που είχαμε, μου είπαν ο κ. Τσεκούρας και ο κ. Μεταφτσής ότι δεν θέλουν να γίνει άλλη πρόταση και να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Τους ρώτησα πώς θα γίνει αυτό και μου απάντησαν ότι θα προσπαθήσουν να γίνει στη Γ.Σ., όπου θα είμαστε κι εμείς και ο κ. Μποτσιβάλης.

Αυτή η πρόταση δεν ήταν άσχημη. Έβαλε κάποια χρήματα κ. Μποτσιβάλης πέρσι που δεν είναι εύκολο να τα βάλει στη Γ’ Εθνική ένας πρόεδρος. Έχει τη δυνατότητα να ξαναβάλει. Δεν μπορείς να τον πετάς. Να δούμε αν υπάρχει σημείο επαφής. Μπορεί να μην υπάρχει. Βέβαια, η πρόταση η δικιά μου μαζί με τον Ευριπίδη ισχύει. Βρήκαμε 50 άτομα και βάζουν τα χρήματά τους, όχι τρελά ποσά, κι εμείς οι δύο βάζουμε τα σοβαρά ποσά για να βγει η χρονιά. Νομίζω όμως ότι θα είμαστε πιο ισχυροί αν υπάρχει αυτή η ένωση (με τον κ. Μποτσιβάλη).

Εγώ ετοιμάζω την πρόταση. Μου είπαν να τη φέρω, αλλά στη Γ.Σ. θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αυτές οι προτάσεις είναι λάθος που κατατίθενται στον Ερασιτέχνη. Δεν έχει δικαίωμα να επιλέξει ο Ερασιτέχνης ποια διοίκηση θα αναλάβει. Αυτό θα το αποφασίσει το ισχυρότερο όργανο του σωματείο, που είναι η Γ.Σ.

Την Πέμπτη δεν καταθέσαμε πρόταση, γιατί ο Ερασιτέχνης μάς είπε ότι θα πάμε μόνο όλοι μαζί, δηλαδή ο κ. Μποτσιβάλης, εμείς και ο Ερασιτέχνης. Το θεωρώ κι εγώ σωστό, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να εφαρμοστεί».

Τέλος, για τα βασικά σημεία του πλάνου που έχουν μαζί με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, τόνισε: «Έχουμε μιλήσει με 10-12 ποδοσφαιριστές, έχουμε μιλήσει με προπονητή, που περιμένει εμάς, και έχουμε κλείσει και προπονητικό κέντρο. Επίσης έχουμε συζητήσει και με 4-5 ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα. Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης -που όπως δηλώνει έχει μάθει από τα περσινά λάθη- με προπονητή τον Μιχαλη Ζιώγα και μη δεχόμενος να συγκριθεί το πλάνο του και με «χαμένους» αρκετούς ποδοσφαιριστές, είναι έτοιμος να αναλάβει το δύσκολο έργο ώστε να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στα επαγγελματικά πρωταθλήματα… περιμένοντας τη Δευτέρα να πάρει το χρίσμα …

Δευτέρα η Γ.Σ.

Στις 3 Ιουλίου στο FORUM, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, θα γίνει η γενική συνέλευση, με κορυφαίο θέμα ανάμεσα σε άλλα την ανάθεση ποδοσφαιρικού τμήματος σε Διοικούσα Επιτροπή για την περίοδο 2017-18. Η ανακοίνωση:

«Καλούνται τα μέλη του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων FORUM (Δεληγιώργη – Πολυμέρη) και ώρα 18:30, και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 19:30 της ίδιας ημέρας, με θέματα:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα αυτής.

2. Διοικητικοί απολογισμοί τμημάτων.

3. Οικονομικοί απολογισμοί τμημάτων.

4. Ανάθεση ποδοσφαιρικού τμήματος σε Διοικούσα Επιτροπή για την περίοδο 2017-18.

5. Προγραμματισμός από τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου για την αθλητική περίοδο 2017-18.

Στη γενική συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Την ημέρα της γενικής συνέλευσης μπορούν να τακτοποιούνται ταμειακώς όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη του συλλόγου, μπορούν να το πράττουν έως και την ημέρα της γενικής συνέλευσης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου