ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ξεκαθαρίζει» το διοικητικό «τοπίο»!

ξεκαθαρίζει-το-διοικητικό-τοπίο-416571

Μια εβδομάδα για διεργασίες, σκέψεις, συσκέψεις και αποφάσεις έμεινε για να εκδηλωθεί επίσημα ενδιαφέρον για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος από Διοικούσα Επιτροπή, με πρόταση περάν αυτής που ήδη υπάρχει

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μέχρι την επομένη Δεύτερα 3 Ιουλίου και τη Γ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου, που θα αποφασίσει σε ποιον θα δοθεί το χρίσμα για την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας, όλα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει, ώστε ο Ολυμπιακός να βγει «δυνατός» διοικητικά για το νέο πρωτάθλημα, που ο μόνος στόχος θα είναι η επιστροφή της αμάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Ενώ μέχρι τώρα πρόταση για την ανάληψη Δ.Ε. του ποδοσφαιρικού τμήματος υπάρχει μόνο από τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, αυτό που αναμένεται είναι η δεύτερη πρόταση, και να επαληθευτεί πως ο Βολιώτης επιχειρηματίας Γιάννης Κουφιδάκης, που είχε συμβάλει παλαιότερα στο να επανέλθει ο Ολυμπιακός στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μάλιστα, λέγεται πως ο Γιάννης Κουφιδάκης έχει έρθει σε επαφή με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο που ήταν και πέρσι, και έχει γνώση και διάθεση να βοηθήσει, και έτσι δεν αποκλείεται να συνυπάρξουν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Πάντως o Ευριπίδης Τσιμπανάκος δεν έχει αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση, και το μόνο που αφήνει να εννοηθεί είναι πως θέλει να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους εξετάζοντας όλα τα δεδομένα, ενώ είχε προαναγγείλει πως θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς.

Αν υπάρχει τελικά η 2η πρόταση συνεργασίας Τσιμπανάκου-Κουφιδάκη-Βαΐτση, θα περιλαμβάνει και πρόσωπα του πρόσφατου παρελθόντος για τον Ολυμπιακό Β., που έχουν ασχοληθεί διοικητικά και χορηγικά με τους ερυθρόλευκους, άλλα θα στηρίζεται και σε οικονομικά δυνατούς «συμπαίκτες» και εκτός Βόλου.

Στην περίπτωση που υπάρξουν τελικά δύο προτάσεις, η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, αφού επεξεργαστεί τις προτάσεις αυτές, έχοντας τις εγγυήσεις, θα τις φέρει προς ψήφιση στη γενική συνέλευση της 3ης Ιουλίου.

Η Γ.Σ. στις 3/7 στο Forum

Στις 3 Ιουλίου στο FORUM, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, θα γίνει η γενική συνέλευση, με κορυφαίο θέμα ανάμεσα σε άλλα την ανάθεση ποδοσφαιρικού τμήματος σε Διοικούσα Επιτροπή για την περίοδο 2017-18. Η ανακοίνωση:

«Καλούνται τα μέλη του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στην τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων FORUM (Δεληγιώργη-Πολυμέρη) και ώρα 18:30 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 19:30 της ίδιας ημέρας, με θέματα:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα αυτής.

2. Διοικητικοί απολογισμοί τμημάτων.

3. Οικονομικοί απολογισμοί τμημάτων.

4. Ανάθεση ποδοσφαιρικού τμήματος σε Διοικούσα Επιτροπή για την περίοδο 2017-18.

5. Προγραμματισμός από τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου για την αθλητική περίοδο 2017-18.

Στη γενική συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Την ημέρα της γενικής συνέλευσης μπορούν να τακτοποιούνται ταμειακώς όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη του συλλόγου μπορούν να το πράττουν έως και την ημέρα της γενικής συνέλευσης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου