ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εχουν μπει οι προτεραιότητες στον προγραμματισμό

εχουν-μπει-οι-προτεραιότητες-στον-προ-419007

Με προτεραιότητες κινούνται πλέον στη Νίκη Βόλου και παρότι δεν έχουν περάσει ούτε δέκα μέρες από τότε που πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Β «Η ΝΙΚΗ», με θέμα τη συγκρότησή της σε σώμα και ορισμό αρμοδιοτήτων, ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο βαθμό αρκετές κινήσεις …αν και οι ανακοινώσεις αναμένονται από την 1η Ιουλίου.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Από την πρώτη συνεδρίαση μάλιστα έχει οριστεί και επιτροπή που την αποτελούν οι: Άκης Σουγγάρης, Βασίλης Βενέτης, Νίκος Ιμεράι και Απόστολος Σανίδας, που έχει ως αντικείμενο τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών με τις ανακοινώσεις να γίνονται από το νέο σάιτ της ποδοσφαιρικής Νίκης από 1/7. Από τη νέα ιστοσελίδα www.nikifc.gr θα υπάρχει και η ειδική ενότητα e-shop για ηλεκτρονικές αγορές με είδη που θα έχουν το σήμα της Νίκης, κυρίως για τους φίλους της ομάδας που ζουν εκτός Βόλου ή και εκτός Ελλάδας.

Σε ό,τι αφορά πάντως μεταγραφές παικτών, μετά το περσινό αλαλούμ θα ανακοινώνονται επίσημα με την υπογραφή των παικτών, και θα γίνονται με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου από 1 Ιουλίου δια μέσου του υπεύθυνου Τύπου και Επικοινωνίας της ομάδας, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Πάντως ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει και έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με στόχους της ομάδας, με βάση σχετικές εισηγήσεις από το προπονητικό δίδυμο των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις.

Μπορεί οργανωτικά στις προτεραιότητες να είναι η απάντηση για το Πανθεσσαλικό αλλά και οι καλύτερες ακαδημίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο της Νίκης, και ήδη η συμφωνία με κάποιους απ’ αυτούς είναι δεδομένη. Στο αγωνιστικό, προτεραιότητα έχει δοθεί στους παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα από το περσινό ρόστερ, με τις συζητήσεις μαζί τους να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ένας σημαντικός αριθμός ποδοσφαιριστών της νέας ομάδας που θα χτιστεί το καλοκαίρι θα προέρχεται από το περσινό ρόστερ, που θα ενισχυθεί με εμπειρία και ταλέντο.

Βέβαια, ο σχεδιασμός εξαρτάται και από το ποιοι παίκτες (που θέλει η τεχνική ηγεσία να μείνουν) θα συμφωνήσουν στην παραμονή τους, ενώ φαίνεται πως η διοίκηση αφήνει το θέμα της επιλογής των παικτών στο τεχνικό δίδυμο, αλλά βεβαίως είναι αυτή που θα προχωρήσει στις οικονομικές συμφωνίες, θα σταθμίσει τα δεδομένα και θα αποφασίσει ποιες από τις εισηγήσεις θα γίνουν δεκτές.

Τώρα, όσον αφορά το θέμα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέργιος Φάτσης, ανέφερε πως η διοικητική κατάσταση στον Ολυμπιακό Βόλου έχει φέρει το θέμα πίσω χρονικά, αφού η πρόταση των κυανόλευκων στα Τουριστικά Ακίνητα έχει γίνει με προϋπόθεση να συγκατοικήσει με τους ερυθρόλευκους, αλλά τόνισε με σιγουριά πως κατά 90% η έδρα της ομάδας θα είναι στο Πανθεσσαλικό.

Εσωτερικοί αγώνες στο γυναικείο μπάσκετ

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στο πλαίσιο λήξης της μπασκετικής σεζόν 2016 – 2017, διοργανώνει μικτούς εσωτερικούς αγώνες στους οποίους θα λάβουν μέρος γονείς κι αθλήτριες του τμήματος (γυναικεία ομάδα, νεάνιδες, κορασίδες – ακαδημία). Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 24.6.2017 από τις 13:00 – 15:00 και λόγω διεξαγωγής αγώνων ρυθμικής γυμναστικής την ίδια μέρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, οι μικτοί εσωτερικοί αγώνες του γυναικείου τμήματος μπάσκετ θα πραγματοποιηθούν στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας.

Στη Μάλτα Χατζηεφραιμίδου και Μανταλούφας

Στη Μάλτα για το Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης (24-25 Ιουνίου) αναχωρούν σήμερα 8 Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες, με έντονο βολιώτικο ενδιαφέρον. Την πόλη μας θα εκπροσωπήσει η Μαρία Χατζηεφραιμίδου, η νεαρή κολυμβήτρια της Νίκης Βόλου, που με τις επιδόσεις της έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Η 14χρονη Βολιώτισσα αθλήτρια θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στα 200 μ. και 400 μ. μικτή ατομική, αλλά και στα 100 μ. πεταλούδα. Συνοδός προπονητής της ελληνικής αποστολής θα είναι ο πολύπειρος Μάρκος Μανταλούφας, αρχιπροπονητής του κολυμβητικού τμήματος της Νίκης Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου