ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναμονή για τη δεύτερη πρόταση

αναμονή-για-τη-δεύτερη-πρόταση-420487

Ενώ ως τη γενική συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Β. γίνονται «κινήσεις» προγραμματισμού

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με μια πρόταση που ίσως δεν ενθουσιάζει απόλυτα τον κόσμο του Ολυμπιακού και σε αναμονή μιας δεύτερης βαδίζει προς τη γενική συνέλευση ο Ολυμπιακός Βόλου, περιμένοντας όλα να κυλήσουν ομαλά και η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να είναι καλύτερη σε αποτελεσματικότητα από αυτή που πέρασε, καθώς η ομάδα θα αγωνιστεί για άλλη μια χρονιά στη Γ΄ Εθνική.

Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στο Forum, ενώ το μεγάλο ενδιαφέρον της συνέλευσης είναι ότι θα αποφασιστεί η ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε διοικούσα επιτροπή, όπως και πέρσι, αλλά φέτος η διαφορά είναι ότι το περσινό δίδυμο της Δ.Ε. τα «έσπασε» οριστικά, λόγω διαφοράς φιλοσοφίας για το πώς πρέπει να στηθεί η ομάδα της σεζόν 2017-18.

Στη γενική συνέλευση πάντως του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη θα έχουν πρόταση για το διοικητικό τοπίο αφού έχει ήδη κατατεθεί αυτή του Π. Μποτσιβάλη, και αν γίνει ως τότε το ίδιο και από τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο θα παρουσιαστούν οι δυο προτάσεις και τα μέλη θα αποφασίσουν για το ποιος θα διοικήσει για να επαναφέρει την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες

Ο Π. Μποτσιβάλης, κάνοντας λόγο για δεύτερη προσπάθεια ανόδου, έχει εκφραστεί ως προς τη φιλοσοφία που έχει για τη στελέχωση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με εμπειρία στον «άξονα» και συνδυασμό ταλέντου και φιλοδοξίας, ενώ ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που βάζει πιο ψηλά τον «πήχη», προς το παρόν αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα καταθέσει πρόταση για την ανάληψη της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος,

Αν και οι δυο διαφωνούν ως προς την επιλογή του υλικού αλλά και του προπονητή, με τον Π. Μποτσιβάλη να θεωρεί ότι δεν μπορεί να επαναληφθεί το περσινό μοντέλο με παίκτες-ονόματα, που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και οδήγησαν στην αγωνιστική αποτυχία, κοστίζοντας παράλληλα και πολλά χρήματα, ενώ ο Ε. Τσιμπανάκος έχει εκφράσει πως χρειάζονται ποδοσφαιριστές που να μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού, αλλά και της ερυθρόλευκης φανέλας.

Ο Π. Μποτσιβάλης, που χρονικά είναι ένα βήμα μπροστά, σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε επαφή με τον Μιχάλη Ζιώγα ώστε αν αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας ο Λαρισαίος τεχνικός και να καθίσει στον πάγκο των ερυθρολεύκων, επιστρέφοντας στον Βόλο μετά από 10 χρόνια.

Νέο τουρνουά ακαδημιών

Στο πλαίσιο εορτασμού των 80 χρόνων του, ο Ολυμπιακός Βόλου -σε συνεργασία με τη Boca Sports και τον Δημήτρη Μητρογιάννη- διοργανώνει νέο τουρνουά ακαδημιών από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Θα χρησιμοποιηθούν τέσσερα γήπεδα, το κεντρικό και το βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού, το ΕΑΚ Βόλου και το γήπεδο της Άλλης Μεριάς. Θα δώσουν το παρών και ομάδες εκτός Μαγνησίας, αλλά και δύο βουλγαρικές, ενώ πέραν τον Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να οριστικοποιηθούν και οι σύλλογοι από τον νομό Μαγνησίας που θα λάβουν μέρος.

Οι ακαδημίες εκτός νομού που θα λάβουν μέρος είναι η Ακαδημία Παθιακάκη, το Κορωπί, ο Δαναός Καλαμάτας, η Ελεούσα Ιωαννίνων, ο Ολυμπιακός Πετρούπολης, η Δάφνη Αθηνών, η Boca F.C., οι Ακρίτες Συκεών, αλλά και οι Locomotiv Mezdra και F.C. Varna.

Για μία ακόμη χρονιά ο Καραγεώργος

Ο Θωμάς Καραγεώργος θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς όπως ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου, ο έμπειρος γκαρντ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην ανανέωση της συνεργασίας τους για την αθλητική περίοδο 2017-18 συμφώνησαν ο Θωμάς Καραγεώργoς και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Θωμάς Καραγεώργoς θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα μας, αγωνίζεται στη θέση των γκαρντ, έχει αγωνιστικές παραστάσεις από πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, έχει βοηθήσει σημαντικά στην πορεία της ομάδας αυτά τα δυο χρόνια και αναμένεται να αποτελέσει σημαντική μονάδα στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ της νέας αθλητικής περιόδου».

Στην Κατερίνη οι ακαδημίες μπάσκετ

Στην Κατερίνη για σειρά φιλικών αγώνων με όλα τα τμήματα του Αρχέλαου-Πιερικού μεταβαίνουν το Σάββατο 24/6 οι ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. (νεάνιδες-κορασίδες-παίδες-παμπαίδες-μίνι) στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων εκδηλώσεων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Οι αγώνες θα αποτελέσουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις νεαρές αθλήτριες και τους αθλητές να δώσουν αγώνες, να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, μα και να γνωρίσουν παιδιά της ηλικίας τους από άλλη περιοχή. Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο το πρωί από το ΕΑΚ. Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, ενώ θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Το βάρος της μεταβατικής περιόδου δίνεται κυρίως στη βελτίωση της ατομικής τεχνικής και στη μυϊκή ενδυνάμωση, ενώ γίνονται και εσωτερικά τουρνουά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου