ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέος άνεμος αισιοδοξίας στη Νίκη

νέος-άνεμος-αισιοδοξίας-στη-νίκη-427012

Νέος άνεμος αισιοδοξίας πνέει πλέον στη Νίκη μετά την παρουσίαση της νέας διοικούσας επιτροπής, η οποία φαίνεται να ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας ενώ εμπνέει τους πάντες – ακόμη και τους πρώην διατελέσαντες πρόεδρους, με τους Βούλγαρη και Ξάνθη να τάσσονται υπέρ της νέας Δ.Ε.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ αγωνιστικά η Νίκη θα παρουσιαστεί με τεχνικό δίδυμο τον Φάντζιο Μπούις και τον Στέφανο Ξηροφώτο, στόχος είναι κρατηθεί ένας βασικός κορμός από την περσινή ομάδα και η ομάδα θα δυναμώσει θέλοντας φέτος ακόμη περισσότερη στήριξη.

Πάντως, ένα βασικό θέμα τη νέα χρονιά είναι και το γήπεδο, αφού γίνεται προσπάθεια για το Πανθεσσαλικό, όπου ζητούμενο είναι να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια, κάποιες παλιές οφειλές, από τότε που η ομάδα ήταν ΠΑΕ, και τώρα ως ερασιτεχνική πρέπει να πληρώσει το 10% των οφειλών αυτών – γύρω στις 6.000 ευρώ.

Όσον αφορά τη νέα διοίκηση στην ποδοσφαιρική Νίκη, την άποψή του κατέθεσε μιλώντας στο Blue Heart ο πρώην διοικητικός ηγέτης της ομάδας Στέλιος Βούλγαρης. Αναλυτικά η δήλωσή του: «Για μένα η νέα προσπάθεια είναι καταπληκτική και θέλει στήριξη η ομάδα, γιατί αυτά τα άτομα είναι δικά μας παιδιά. Ό,τι βοήθεια μπορούμε να δώσουμε ο κάθε Νικιώτης, να το κάνουμε. Είναι υποχρέωσή μας. Να σταματήσουμε να στηρίζουμε τους ξένους ανθρώπους και να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά. Ό,τι και να γίνει τα παιδιά αυτά βγάζουν υγεία και τους ξέρουμε και τους βλέπουμε κάθε μέρα. Αυτό είναι το κυριότερο για μένα. Να τους δίνουμε δύναμη, κουράγιο και όπως μπορεί να βοηθήσει ο καθένας. Η καρδιά μου ανήκει στη Νίκη. Όποτε μπορώ να βοηθήσω, βοηθάω. Όχι επειδή είμαι στον Αλμυρό, έχω σταματήσει να είμαι Νίκη. Στο κινητό μου ακόμη ο ύμνος της Νίκης ακούγεται».

Το εγκώμιο της νέας διοίκησης της ποδοσφαιρικής Νίκης έπλεξε και ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Γιάννης Ξάνθης «Τέτοια άτομα δεν είχε την ευτυχία να έχει η Νίκη στα συμβούλιά της. Πρέπει όλος ο κόσμος κι όχι μόνο αυτοί που ασχολούνται με τη Νίκη τόσα χρόνια να συνταχθεί μαζί τους και να τους βοηθήσει. Είναι αλήθεια πως δέχθηκα πρόταση να αναλάβω πρόεδρος στη Δ.Ε. του ποδοσφαίρου. Τους εξήγησα ότι δεν μπορώ να ασχοληθώ, γιατί δεν έχω χρόνο. Δεν μπορώ να κάνω τον πρόεδρο από τον καναπέ ή εξ αποστάσεως. Μόλις βρω την ευκαιρία, θα ασχοληθώ και εγώ μαζί μ’ αυτά τα παιδιά που κάνουν τεράστια προσπάθεια. Όταν έλεγα ότι θα κατεβάσω ψηφοδέλτιο με ανθρώπους που θα δώσουν άλλο κύρος στη Νίκη, οι περισσότεροι ήταν αυτά τα άτομα. Δεν πέτυχε εκείνο το πείραμα. Είναι μεγάλη ευτυχία που έχει αυτούς τους ανθρώπους η Νίκη.

Είναι τόσο φερέγγυα η διοίκηση αυτή, που όποιος δεν ασχοληθεί, δεν αγαπάει τη Νίκη. Άκουγα τόσο καιρό ότι δεν ασχολούνται λόγω κάποιων προσώπων. Τώρα τι δικαιολογία θα βρουν; Είναι νέοι άνθρωποι και όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Δε θα κάνει κουμάντο μόνο ο πρόεδρος. Εγώ τους είπα ότι μόλις … λασκάρω από τη δουλειά μου είμαι μαζί τους. Είναι άφθαρτοι και δεν μπορεί κανείς να πει κουβέντα. Όποιος δε συνταχθεί μ’ αυτούς τους ανθρώπους, σημαίνει ότι δεν αγαπάει τη Νίκη.

Η Νίκη έχει πολύ και καλό κόσμο, αλλά μ’ αυτά που συνέβησαν έφυγε. Βαρέθηκε να βλέπει τα ίδια πρόσωπα. Τώρα δεν έχει ο κόσμος δικαιολογία. Άκουγα βλακείες τόσα χρόνια, ότι θα πάμε τρένο και τέτοια. Υπάρχει μία υγιής προσπάθεια που κάποτε θα πετύχει.

Αν δεν κάνεις … βούτες και έχεις 2.000 εισιτήρια, η ομάδα θα ανέβει στη Β’ Εθνική. Με τον Πάτση τρελαινόμασταν, καθώς μας αρέσουν τα μεγαλεία εμάς τους Νικιώτες, γιατί κόβαμε 1.200 και 1.350 εισιτήρια, επειδή τα έβλεπα, και λέγαμε πως ήμασταν 3.000. Αφού λέμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει να κόβουμε 2.000 εισιτήρια, για να μην έχουμε ανάγκη κανέναν και να μην έρθει κάποιος να βοηθήσει και να φύγει άφραγκος.

Η Νίκη μ’ αυτή τη διοίκηση αποκτά εμπιστοσύνη και μόνο καλά μπορεί να πάει. Αν χάσει κι αυτήν την ευκαιρία η Νίκη, τότε δεν ξέρω πού θα καταλήξει, γιατί τελευταία έχει απαξιωθεί πολύ. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που δε χαίρει εκτίμησης και βάζει λεφτά, δε μου λέει κάτι. Η Νίκη έπρεπε να αλλάξει πρώτα ποιότητα. Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική εκτίμηση από την κοινωνία. Διάβαζα ότι έπρεπε να εγκριθεί ο οικονομικός απολογισμός από πρόπερσι. Αυτά τα πράγματα δε θα τα δούμε ποτέ με τη νέα διοίκηση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου