ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βάζει τις προτεραιότητες

βάζει-τις-προτεραιότητες-434174

Να βάλει σε προτεραιότητες όλα τα θέματα προγραμματισμού της νέας περιόδου επιχειρεί ο Ολυμπιακός Βόλου, θέλοντας στο διάστημα μέχρι τη γενική συνέλευση να έχει αποτελέσματα και να παρουσιάσει ένα πλάνο που να δίνει το όραμα στον κόσμο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Έτσι, ενώ υπάρχει αναμονή της ανακοίνωσης από τον ΑΣ Ολυμπιακό Βόλου για την ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης αρχές Ιουλίου, στη διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού, προχωρούν στον σχεδιασμό της ομάδας που φέτος δεν γίνεται όπως πέρσι από το μηδέν, αλλά υπάρχουν και οι βάσεις και η γνώση. Επίσης όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης «και πέρσι υπήρχαν ρόλοι στην ομάδα και είναι γεγονός πως έγιναν λάθη. Φέτος θα τηρηθούν όλα. Είναι προσυμφωνημένα, γραμμένα και τελειωμένα. Πάντοτε ο πρόεδρος έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά ο πρόεδρος έχει και συμβούλους. Εμείς έχουμε τρεις-τέσσερις συμβούλους. Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, γιατί πρέπει να πλαισιωθεί η ομάδα με συγκεκριμένα ονόματα»… δίνοντας την εικόνα ότι η ομάδα ενωμένη προχωρεί στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, ενώ ανέφερε ότι είναι έτοιμη η νέα σύνθεση της Δ.Ε…

Πέρα από τη σύνθεση της Δ.Ε., βασικές προτεραιότητες είναι οι χορηγοί αλλά και η εξασφάλιση έδρας, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι πολλά θα εξαρτηθούν από τον προπονητή. Ήδη υπάρχουν επαφές με προπονητές και όταν οριστικοποιηθεί ποιος θα οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα θα ακολουθήσουν η εξεύρεση αθλητικού κέντρου για προετοιμασία και το κλείσιμο ποδοσφαιριστών που θα φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ θα υπάρξουν και συζητήσεις και με τους παίκτες της περσινής ομάδας (όπως ήδη συμφώνησε να συνεχίσει ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης) κάτι που θα γίνει σίγουρα με τους Αναστασίου, Ανδρέα και Δήμο Κόκκα, Μπουργάνη και Παπαϊωάννου, αλλά και με αυτούς που είχαν αξιόλογη παρουσία πέρσι…Προέχει, πάντως, το θέμα του προπονητή, προκειμένου από κοινού τεχνική ηγεσία και διοίκηση να κάνουν τις μεταγραφικές κινήσεις, δημιουργώντας ένα δυνατό ρόστερ με εναλλακτικές λύσεις.

Νέο τουρνουά ακαδημιών

Στο πλαίσιο εορτασμού των 80 χρόνων του, ο Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με τη Boca Sports και τον Δημήτρη Μητρογιάννη, διοργανώνει νέο τουρνουά ακαδημιών από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Θα χρησιμοποιηθούν τέσσερα γήπεδα, το κεντρικό και το βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού, το ΕΑΚ Βόλου και το γήπεδο της Άλλης Μεριάς. Θα δώσουν το παρών και ομάδες εκτός Μαγνησίας, αλλά και δύο βουλγαρικές, ενώ πέραν τον Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να οριστικοποιηθούν και οι σύλλογοι από τον νομό Μαγνησίας που θα λάβουν μέρος.

Οι ακαδημίες εκτός νομού που θα λάβουν μέρος είναι η Ακαδημία Παθιακάκη, το Κορωπί, ο Δαναός Καλαμάτας, η Ελεούσα Ιωαννίνων, ο Ολυμπιακός Πετρούπολης, η Δάφνη Αθηνών, η Boca F.C., οι Ακρίτες Συκεών, αλλά και οι Locomotiv Mezdra και F.C. Varna.

Εκτακτη Γ.Σ. για τους παλαιμάχους

Έκτακτη Γ.Σ. θα πραγματοποιήσουν οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Β. την Τρίτη 13 Ιουνίου στο Παρκ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν σε έκτακτη γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Ιουνίου και ώρα 20.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Παρκ με θέματα συζήτησης:

– Ενημέρωση σχετικά με το νέο ποδοσφαιρικό σύλλογο στην πόλη μας

– Ενημέρωση για τα δημοσιεύματα στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τις τελευταίες ημέρες

– Διάφορα ζητήματα που αφορούν την εσωτερική λειτουργία του συλλόγου.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη να δώσουν το παρών. Σημειώνεται ότι αν δεν υπάρχει απαρτία η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο και την ίδια ημερομηνία στις 21.00μ.μ..

Ανακοίνωση Δ.Ε. μπάσκετ

H διοικούσα επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εύχεται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στο μέλος της ΚΕΔ και συντοπίτη μας Κώστα Κορομηλά από τη πρόσφατη περιπέτεια υγείας του, και με το καλό να επιστρέψει γερός και υγιής κοντά μας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου