ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναμονή έως τη Δευτέρα

αναμονή-έως-τη-δευτέρα-435085

Αναμονή μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρχει στη Νίκη Βόλου για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά στον σύλλογο έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες κινήσεις, και στη γενική συνέλευση στις 12 Ιουνίου θα υπάρχει η πρόταση για το αύριο του τμήματος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η πρόταση της εφορείας ποδοσφαίρου αλλά και γενικότερα του Δ.Σ. της Νίκης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαμόρφωσής της, και το ζητούμενο είναι εξασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία του τμήματος ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές. Επίσης στην Νίκη περιμένουν τη θετική απάντηση από τα Τουριστικά Ακίνητα για το Πανθεσσαλικό, που αναμένεται να λύσει τα χέρια της νέας Διοικούσας Επιτροπής που θα προκύψει στη Γ.Σ., καθώς στην πρότασή της υπολογίζεται και η αναβάθμιση του «Π. Μαγουλάς» για χρήση από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Νίκης.

Το σίγουρο είναι ότι ακόμη μία χρονιά η Νίκη θα ξεκινήσει την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την Ερασιτεχνική να είναι αποφασισμένη να μην επαναλάβει λάθη του παρελθόντος όπως τα φετινά… Στη συνέλευση της Δευτέρας δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί και το νέο τεχνικό τιμ, με τον Φάντζιο Μπούις να έχει ρόλο και τον Στέφανο Ξηροφώτο να έχει τις πιθανότητες για να συνεχίσει…

Η Γ.Σ. έχει οριστεί για την ερχομένη Δευτέρας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, και στην ανακοίνωση-πρόσκληση της Ερασιτεχνικής αναφέρεται: «Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου “Η ΝΙΚΗ” σε εφαρμογή του άρθρου 11 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 31/ 05/2017.

Συγκαλεί: Σε γενική συνέλευση τα μέλη που θα γίνει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας και ώρα έναρξης την 18:00μ.μ. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 19:00μ.μ.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα της γενικής συνέλευσης.

2. Οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

3. Οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

4. Σχεδιασμός της Ερασιτεχνικής για το ποδοσφαιρικό τμήμα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

5. Διάφορα.

Η γενική συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 50% πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της γενικής συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της γενικής συνέλευσης τη συνδρομή τους μέχρι και τον μήνα Μάιο 2017».

Η επόμενη μέρα της Νίκης Βόλου αναμένεται να κριθεί στη Γ.Σ. της Δευτέρας 12 Ιουνίου, με τα μέλη της Ερασιτεχνικής να συναποφασίζουν για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου