ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γίνονται κινήσεις ισχυροποίησης

γίνονται-κινήσεις-ισχυροποίησης-443358

Σε συνεχείς επαφές βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά και την θετική εξέλιξη για συνέχεια με διακριτούς ρόλους στη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έχει στόχο μια νέα προσπάθεια για την επάνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ από προχθές υπάρχει η κοινή ανακοίνωση των ΝίκουΤσεκούρα (πρόεδρος Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937), Παναγιώτη Μποτσιβάλη (πρόεδρος ΔΕ Ποδοσφαίρου) και Ευριπίδη Τσιμπανάκου (αντιπρόεδρος ΔΕ Ποδοσφαίρου), όπου τονίζεται και πάλι ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να εμφανιστεί ισχυρότερος τη νέα αγωνιστική χρονιά, φαίνεται πως δεν σταμάτησαν ποτέ οι κινήσεις γύρω από αυτό τον στόχο..

Μάλιστα ο Ε. Τσιμπανάκος, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στα σχέδια της επόμενης σεζόν λέγοντας μεταξύ άλλων: «Κατ’ αρχάς πρέπει να υπάρχει ένας κορμός, να κρατηθούν 8-10 παιδιά, και μαζί με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή να καθίσουμε κάτω και να πούμε ποιους χρειαζόμαστε. Δεν είναι καλό να χτίσουμε πάλι από την αρχή την ομάδα. Αφού υπάρξει ο κορμός, να μπουν οι πινελιές στις θέσεις που θα υπάρχει ανάγκη από τον προπονητή, τον τεχνικό διευθυντή και μετά από τη διοίκηση, και να προχωρήσει η ομάδα…

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι για να πάει να βγάλει τη χρονιά. Έχει πίεση, έχει κόσμο. Φυσικά και θα πάρουμε κάποιους νεαρούς παίκτες που έχουν το ταλέντο και την όρεξη ν’ αναδειχθούν. Και εγώ το έκανα στον Ολυμπιακό Βόλου και θέλω πάλι να πάρω τέτοιους παίκτες και μικρά παιδιά, γιατί είμαι υπέρ της εντοπιότητας, ώστε σιγά-σιγά να τους “χτίσουμε”.

Θα πρέπει όμως, όταν υπάρχουν οι έμπειροι παίκτες, να πάρουμε κάποια παιδιά από τη Γ’ Εθνική, που έχουν αντέξει και στον πρωταθλητισμό, γιατί ο Ολυμπιακός, όπως και η Νίκη, έχει βαριά φανέλα. Μόνο έτσι μπορεί να υπάρχει μέλλον και κάτι καλό για τον Ολυμπιακό Βόλου και η ομάδα θα πάει μπροστά. Αν δεν υπάρχουν αυτά, δε θα υπάρχει τίποτα. Να μην κοροϊδεύει κανείς κανέναν…Δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ. Ο Άρης είχε δύο εκατομμύρια μπάτζετ και δε βγήκε. Μπορεί ένα μπάτζετ να είναι 200.000 ευρώ και ένα άλλο 500.000 και το δεύτερο να αποτύχει. Τα μπάτζετ δεν έχουν σημασία. Εκεί όμως πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος που να γνωρίζει την αγορά και ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής, που να γνωρίζει τους παίκτες».

Ο Ολυμπιακός άλλωστε θα είναι και του χρόνου στη Γ΄ Εθνική, όπου «έμαθε» πολλά και πλέον θέλει να αποφύγει τα λάθη, σε μια κατηγορία που παίζει ρόλο η δύναμη και το πάθος …που αποδείχθηκαν πως είναι πάνω από «ονόματα», πλούσια βιογραφικά και βαριές «φανέλες»!

Στον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πλέον τη γνώση θέλοντας να αποφύγει τα λάθη που φέτος του στέρησαν την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, τη στιγμή μάλιστα που λέγεται πως έχουν βρεθεί κι άλλοι επιχειρηματίες που θα συμβάλουν οικονομικά στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ανέφερε ότι έχει τη θέληση και τη διάθεση τουλάχιστον από τη δική του πλευρά να συνεχίσει να προσφέρει στους ερυθρόλευκους

Πάντως, μπορεί να έχουν μείνει ζητήματα που θα πρέπει να είναι λυμένα πριν τη Γ.Σ του ερασιτέχνη, όπως η προσέγγιση στους ερυθρόλευκους παίκτες και το κλείσιμο προπονητή, παρότι ήδη έχουν γίνει επαφές… ενώ χθες υπήρξε επαφή εκτός Βόλου για μεγάλη χορηγία.

Ο Ε. Τσιμπανάκος στις τελευταίες ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε και σε «συμπαίκτες» αλλά και στο θέμα προπονητή… «Υπάρχουν τρία-τέσσερα άτομα, που θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά στην ομάδα και είναι οικογενειάρχες, σοβαροί επιχειρηματίες με το ανάλογο προφίλ… Φυσικά και έχουμε κάποιους προπονητές στο μυαλό μας κι ένας απ’ αυτούς είναι και ο Περικλής Αμανατίδης, εφόσον όμως αποδεσμευτεί από την ομάδα των Τρικάλων», ενώ εξέφρασε και την άποψη ότι ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να παίξει στο ΕΑΚ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου