ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το «όλοι μαζί» έγινε «κούρσα για δυο!»

το-όλοι-μαζί-έγινε-κούρσα-για-δυο-447982

Στη δεύτερη εβδομάδα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και της αγωνιστικής αδράνειας μπήκε ο Ολυμπιακός Βόλου, και το διαφορετικό με την πρώτη φαίνεται να είναι πως το «όλοι μαζί» που ακούγονταν για τα διοικητικά ενόψει της νέας χρονιάς μάλλον γίνεται …«κούρσα για δύο!» στη διεκδίκηση της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, κ αναμένοντας τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης του ΑΣ Ολυμπιακός για το θέμα…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ την περασμένη εβδομάδα «φαινόταν» συνέχεια της σύμπραξης… τελικά πολύ δύσκολα θα πορευτούν μαζί και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου οι Παναγιώτης Μποτσιβάλης και Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που πλέον σκέπτονται χωριστές προτάσεις για την ανάληψη της ηγεσίας του ποδοσφαιρικού τμήματος μαζί με τον Ερασιτέχνη και ως τη Γ.Σ. θα υπάρχει «κούρσα» για τους δύο.

Ο Ολυμπιακός θα είναι και του χρόνου στη Γ΄ Εθνική όπου «έμαθε» πολλά και πλέον θέλει να αποφύγει τα λάθη, σε μια κατηγορία που παίζει ρόλο η δύναμη και το πάθος …που αποδείχθηκε πως είναι πάνω από «ονόματα», πλούσια βιογραφικά και βαριές «φανέλες»!

Στον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά και ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πλέον τη γνώση, θέλοντας να αποφύγει λάθη που φέτος του στέρησαν την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά δεν θα είναι ο «ίδιος» διοικητικά, τη στιγμή μάλιστα που λέγεται πως έχουν βρεθεί κι άλλοι επιχειρηματίες που θα συμβάλουν οικονομικά στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το γεγονός βέβαια ότι πλέον οι ενδιαφερόμενοι να ηγηθούν είναι δύο, έχει και τη θετική του πλευρά, και στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη μέσα στον Ιούνιο, πιστεύεται πως θα γίνει η παρουσίαση μιας πιο δυνατής ολοκληρωμένης πρότασης για τη νέα χρονιά.

Πάντως μπορεί να μείνουν πίσω ζητήματα που θα πρέπει να είναι λυμένα πριν τη Γ.Σ του ερασιτέχνη, όπως η προσέγγιση στους ερυθρόλευκους παίκτες και το κλείσιμο προπονητή, παρότι ήδη έχουν γίνει επαφές…

Η όποια πλέον καθυστέρηση οφείλεται στο ότι διαταράχτηκαν οι σχέσεις Τσιμπανάκου –Μποτσιβάλη μετά από συνάντηση που υπήρξε το βράδυ της Κυριακής, και στο μόνο που συμφωνήσαν ήταν ότι έχουν διαφορετικές απόψεις!

Πάντως αρκετοί στον Ολυμπιακό Βόλου δε θα σταματήσουν τις προσπάθειες να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στους δύο παράγοντες, ώστε να μην υπάρχουν δύο διαφορετικοί πόλοι στην ομάδα και να αποκατασταθεί η ενότητα, κάτι που σήμερα φαντάζει πολύ δύσκολο.

Τόσο ο κ. Μποτσιβάλης όσο και ο κ. Τσιμπανάκος, ως τώρα φέρονται να έχουν προσεγγίσει δικούς τους επιχειρηματίες να βοηθήσουν την ομάδα, κι αυτό που μένει να φανεί είναι αν τελικά στη Γ.Σ., (που έχει αργήσει να ανακοινωθεί η ημερομηνία σύγκλησής της), θα υπάρχουν δύο διαφορετικές προτάσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου