ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε αναμονή της σοβαρής πρότασης

σε-αναμονή-της-σοβαρής-πρότασης-460486

Σε αναμονή σοβαρών και τεκμηριωμένων προτάσεων, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης για το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου, κι αυτές θα γίνουν μέχρι της 29 του μήνα, για να εξεταστούν και να τεθούν προς έγκριση στη γενική συνέλευση του συλλόγου, πιθανόν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, και αφού έχει λήξει τυπικά η θητεία Τζήμα!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στη σχετική με την κατάθεση προτάσεων ανακοίνωση της Νίκης αναφέρονται τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, κατά τη συνεδρίαση του στις 15 Μαΐου 2017 αποφάσισε τα παρακάτω: Η 29η Μαΐου ορίστηκε ως η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης σοβαρής πρότασης για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οι προτάσεις θα είναι τεκμηριωμένες αναλυτικά και θα γίνονται δεκτές μόνο εγγράφως στα γραφεία του συλλόγου με σχετικό πρωτόκολλο. Θα ελεγχθούν άμεσα από το Δ.Σ του συλλόγου, το οποίο θα αποφασίσει αν θα προωθηθούν προς έγκριση ή μη από τη γενική συνέλευση του συλλόγου, που προσδιορίζεται χρονικά στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Παράλληλα, το ΔΣ του συλλόγου συνεχίζει απρόσκοπτα τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, που θα εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα είναι αντάξια του μεγέθους και της ιστορίας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ».

Αυτό σημαίνει πως όσες προτάσεις υπάρξουν θα αξιολογηθούν από το διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής και, εφόσον καλύπτουν τις αναγκαίες προϋποθέσεις, θα τεθούν προς ψηφοφορία σε γενική συνέλευση εντός του Ιουνίου, μετά τη λήξη της θητείας της Δ.Ε. του Σάκη Τζήμα (8/6), αν και ο ίδιος (που παραμένει μη αποδεκτός από την πλειοψηφία) επιμένει μέσω ανακοινώσεων να βάζει εμπόδια στη σωστή λειτουργία της ομάδας.

Μάλιστα τώρα δηλώνει πως θα καταθέσει εκτός των χρονοδιαγραμμάτων της διοίκησης της Νίκης, νέα πρόταση για να αναλάβει εκ νέου το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης, λέγοντας μάλιστα πως την πρόταση θα την καταθέσει εκπρόθεσμα στη γενική συνέλευση και όχι στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, ενώ επιμένει ότι η θητεία του στην προεδρία της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαίρου είναι διετής!

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην περίπτωση που δεν εμφανιστεί πρόταση μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, θα υπάρξει στη Γ.Σ. η άλλη έτοιμη πρόταση της Ερασιτεχνικής, που θα εξασφαλίζει με συμμετοχή βολιωτών και όχι μόνο, ανταγωνιστική πρώτη ομάδα και αναβάθμιση των ακαδημιών ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό με πλήρη ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του «Π. Μαγουλάς» και ίσως χρησιμοποίηση του Πανθεσσαλικού.

Η Νίκη πάντως θα είναι σε αναμονή μέχρι το τέλος Μαΐου, αφού «κυκλοφορεί» και σενάριο πως θα υπάρξει πρόταση για νέα «μικτή» διοικούσα επιτροπή, αποτελούμενη και από μέλη του ΔΣ άλλα και από επιχειρηματίες και πρώην παράγοντες της ομάδας, και θα έχει ως πρώτο στόχο την άμεση επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πάντως, την Κυριακή η Νίκη κλείνει τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις, υποδέχοντας τον ήδη πρωταθλητή Απόλλωνα Λάρισας στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Απόλλωνα Λάρισας στο «Π. Μαγουλάς» την Κυριακή 21/05 στις 5:00μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Τίκας από την ΕΠΣ Καρδίτσας και Γιώργος Στεφανής από την ίδια ΕΠΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου