Αλλαγές λόγω τελικού

αλλαγές-λόγω-τελικού-477610

Αλλαγές στο αμέσως επόμενο ματς του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και στις προπονήσεις του, έχουν γίνει λόγω του ότι στο Πανθεσσαλικό θα γίνει μεθαύριο ο τελικός τού Κυπέλλου Ελλάδος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Έτσι, για την Τετάρτη 10 Μαΐου ορίστηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού Β. με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για την Κυριακή (7/5) και ο λόγος της μεταφοράς της ημερομηνίας τέλεσης του παιχνιδιού είναι ο τελικός Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο 6 Μαΐου, όμως αυτή η αλλαγή ημερομηνίας είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν ημέρα διεξαγωγής και όλα τα παιχνίδια των ομάδων με τους ίδιους στόχους (παραμονή), με τον αντίπαλο των βολιωτών Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Έτσι, για την Τετάρτη (10/5) μεταφέρθηκαν και οι αγώνες Θεσπρωτός – Αμβρακία Κωστακιών και Μαύροι Αετοί – Εθνικός Φιλιππιάδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Πέλλας με βοηθούς τους Νίκο Δεμερτζή και Γιώργο Ταγκαλίδη από την ίδια Ένωση, κι ενώ την ίδια μέρα και ώρα θα γίνουν για λόγους αξιοπιστίας τα παιχνίδια Θεσπρωτός-Αμβρακία Κωστακιών και Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Εθνικός Φιλιππιάδας

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής θα γίνουν κανονικά την Κυριακή 7/5 στις 17.00.

Αναλυτικά όλοι οι διαιτητές της 28ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Διαγόρας Σεβαστής-Απόλλων Λάρισας (7/5)

Διαιτητής: Παλιούρας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μποζατζίδης-Τασόπουλος (Μακεδονίας)

ΑΕ Ιστιαίας-Τηλυκράτης Λευκάδας (7/5)

Διαιτητής: Ρούσης (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Αναστασίου-Σακκάς (Θεσσαλίας)

ΑΕ Καραϊσκάκης-Νίκη Βόλου (7/5)

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Κανιούρας-Στεργιόπουλος (Καρδίτσας)

Αστέρας Πετριτή-Πύδνα Κίτρους (7/5)

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Φραγκούλης-Γκαρτζονίκας (Πρέβεζας)

Ρήγας Φεραίος-Πιερικός (7/5)

Διαιτητής: Μίσσας (Τρικάλων)

Βοηθοί: Αλεξόπουλος-Σταφυλάς (Τρικάλων)

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Εθνικός Φιλιππιάδας (10/5)

Διαιτητής: Μπαιραμίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Ακρίβος-Μάνος (Λάρισας)

Θεσπρωτός-Αμβρακία Κωστακιών (10/5)

Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Αντωνίου-Θανασιάς (Ηπείρου)

Ολυμπιακός Βόλου-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (10/5)

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)

Βοηθοί: Δεμερτζής-Ταγκαλίδης (Πέλλας)

*Ο Ολυμπιακός, λόγω του Σαββατιάτικου τελικού θα προπονείται ως τη Δεύτερα στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά, ενώ για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα απουσιάσει σίγουρα ο τιμωρημένος Γιάννης Δωματάς (εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του), ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Ηλίας Σταύρου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Από εκεί και πέρα θα φανεί ποιοι από τους τραυματίες Οικονόμου, Ιωαννίδη και Πότσι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Φλίγκο, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα…

Για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς για τον Ολυμπιακό Β. μίλησε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος στον Βόλος 9.86, τονίζοντας ότι τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο, ώστε να βρεθεί μία κοινή συνισταμένη ανάμεσα σ’ αυτόν, τον κ. Μποτσιβάλη και τέσσερις νέους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ομάδα, με σκοπό να γίνει για του χρόνου μία δυνατή διοίκηση. Μεταξύ άλλων ο Ευρ. Τσιμπανάκος είπε: «Εγώ και ο κ. Μποτσιβάλης κάναμε μία προσπάθεια να λειτουργήσει ξανά ο Ολυμπιακός Βόλου τον περασμένο Μάιο, όταν αυτή η ομάδα τον Ιανουάριο του 2016 σβήστηκε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Είμαι παιδί της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου, ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου σε ηλικία 8 ετών και το 1999 μπήκαν στο ταμείο του Ολυμπιακού Βόλου, τότε, 80 εκατομμύρια δραχμές από την μεταγραφή μου. Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος πέρα από το γεγονός ότι έφερε σ’ αυτή την ομάδα χρήματα, συνεχίζει να προσφέρει στον Ολυμπιακό Βόλου, χωρίς δόλο και όχι με σκοπό το κέρδος… ξεκαθαρίζω ότι έφερα κάποιους ποδοσφαιριστές από συγκεκριμένους φίλους μου μάνατζερ χωρίς αμοιβή. Οι άνθρωποι που βοήθησαν αυτήν την προσπάθεια και είναι μάνατζερ δεν πληρώθηκαν, λόγω εμού. Από το ταμείο της ομάδας δε βγήκαν χρήματα, ως προμήθεια, για μάνατζερ που εκπροσωπούσαν παίκτες.. Γι’ αυτό υπάρχουν αποδείξεις και παραστατικά… Κάναμε μία φιλότιμη προσπάθεια, αλλά δε μας βγήκε. Μέσα στο ποδόσφαιρο είναι κι αυτό. Στήσαμε μία ομάδα από το μηδέν. Χωρίς ούτε ένα ποδοσφαιριστή. Χωρίς γραφεία και χωρίς γήπεδο. Βάλαμε τα χρήματά μας και δεν ξέραμε αν θα έχουμε γήπεδο. Το καλοκαίρι υπήρξαν κάποια προβλήματα με το ΕΑΚ, κάποια ανεπίσημα χαρτιά που έφτασαν στα χέρια του Ερασιτέχνη και σε μας. Αν θυμάμαι καλά αρχικά ήταν 1.000 ευρώ και μετά το έκαναν 700 ευρώ, αλλά χωρίς συντήρηση γηπέδου, χωρίς φώτα, χωρίς άδεια, γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα με την κερκίδα. Ο δήμος, αν μας νοίκιαζε το γήπεδο, ήταν υποχρεωμένος να βγάλει και την άδεια. Όχι εμείς.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τον Ολυμπιακό, αυτό που είπα ήταν ότι θέλουμε τον Δήμο Βόλου και τον δήμαρχό μας κοντά. Το είχα πει εξ’ αρχής. Εγώ σέβομαι κάποια πράγματα, έχω αξιοπρέπεια και φοράω παντελόνια».

Για τη νέα ομάδα που ετοιμάζεται να έρθει στον Βόλο είπε: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει τη δική του ομάδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη είναι ιστορικές ομάδες και έχουν έναν δυνατό πυρήνα. Αυτές οι ομάδες είναι δύσκολο να σβηστούν. Ας κάνουν ό,τι εγχείρημα θέλουν καινούριο. Εμείς δεν ενοχλούμε κανέναν και θέλουμε να μη μας ενοχλήσουν. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου.

Για το αν έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς, προκειμένου ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί πιο δυνατός σε όλα τα επίπεδα: «Μέσα από τα λάθη μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Κάναμε λάθη. Όλη τη χρονιά εγώ έβγαινα μπροστά πάντα στα δύσκολα. Όχι όταν η ομάδα κέρδιζε και ήταν στην 1η θέση. Εμείς κάναμε έναν σχεδιασμό, απέτυχε, δεν ανεβήκαμε κατηγορία, συνεχίζουμε. Καθίσαμε κάτω με τον κ. Μποτσιβάλη, με όποιες διαφωνίες υπήρχαν και μαζί με τον Ερασιτέχνη βάλαμε τα πράγματα σε μία σειρά. Εφόσον καθοριστούν κάποια πράγματα και κάποιοι ρόλοι, εγώ έχω τη διάθεση, να συνεχίσω στην ομάδα, αυτή που αγαπώ πραγματικά».

Θέλω να πω να μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που μας στήριξε στα δύσκολα και στήριξε την προσπάθεια. Πιστεύω, πως εφόσον βρούμε την κοινή συνισταμένη με τον Ερασιτέχνη, με τον κ. Μποτσιβάλη, ο οποίος έχει «ματώσει» και αυτός μαζί με εμένα οικονομικά φέτος, υπάρχουν τέσσερις ακόμη καινούργιοι επιχειρηματίες, εντός και εκτός Βόλου, που θα μπουν στην ομάδα και θα αποτελέσουμε μια ισχυρή διοίκηση.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει κάποιες προφορικές συζητήσεις για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού. Είμαστε σε καλό δρόμο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, έχει τη δική του ιστορία, τον δικό του πυρήνα και δεν χάνεται.

Πήραμε μια ομάδα με ένα πολύ μεγάλο χρέος, την οποία έχουμε βάλει στη διαδικασία της εκκαθάρισης. Θέλω να ευχαριστήσω τους δικηγόρους της ομάδας, που είναι από την αρχή δίπλα μας, τον κ. Αργύρη Λίβα και τον κ. Βασίλη Μπακαλιάνο, που τρέχουν τη διαδικασία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου