ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένα ντέρμπι …είναι ντέρμπι για τον Ολυμπιακό

ένα-ντέρμπι-είναι-ντέρμπι-για-τον-ολ-490113

Ένα ντέρμπι …είναι πάντα ντέρμπι για τον Ολυμπιακό Βόλου και ειδικά ένα ντέρμπι σαν το σημερινό με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό (4.30 μ.μ),έχει τη δική του σημασία. Παρότι το παιχνίδι «φαίνεται» πως δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες έχουν τεθεί εκτός στόχων, οι ερυθρόλευκοι με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν να κερδίσουν, και γι΄ αυτούς και για το γόητρο, αλλά κυρίως να κερδίσουν ένα ντέρμπι στο Πανθεσσαλικό, κάτι που δεν κατάφεραν τις προηγούμενες φορές.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μπορεί το σημερινό βολιώτικο ντέρμπι στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής να είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά το γόητρο σε τέτοια παιχνίδια παίζει πάντα σημαντικό ρόλο και το κίνητρο υπάρχει από μόνο του.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιθυμούν μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα να δώσουν χαρά στους φιλάθλους τους, σε ένα παιχνίδι που έχει ξεχωριστό χαρακτήρα γι’ αυτούς.

Κίνητρα για τον Ολυμπιακό που απέχει 10 βαθμούς από την κορυφή και είναι 6 βαθμούς πίσω από τη 2η θέση, υπάρχουν πολλά, αφού θέλει στα 5 ματς που απομένουν να ξαναφτάσει 2ος, δεν θέλει να χάσει γιατί θα τον προσπεράσει η Νίκη και μπορεί να βρεθεί ακόμη και στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ κίνητρο για τους ερυθρόλευκους είναι ότι δεν έχουν κερδίσει ποτέ τη συμπολίτισσα ομάδα στο Πανθεσσαλικό. Άλλωστε η τελευταία νίκη επί της Νίκης στη Β΄ Εθνική ήταν στις 19 Φεβρουαρίου του 2006 (Ολυμπιακός – Νίκη 2-1) στο ΕΑΚ, ενώ στη Γ’ Εθνική τελευταία νίκη ήταν πάλι στο ΕΑΚ (16/01/08: Ολυμπιακός – Νίκη 2-1 ). Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Μπράτσος, θέλει να καταγράψει την πρώτη του νίκη και φαίνεται να έχει ήδη έτοιμα τα πλάνα του, όσον αφορά το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και με σημαντικές επιστροφές, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι Γιάννης Δωματάς, Παναγιώτης Ζώνας και Βασίλης Ιωαννίδης, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους, αλλά και οι Κώστας Οικονόμου και Φαμπρίτσιο Πότσι, οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν.

Μετά και το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο προπονητής Κώστας Μπράτσος αποφάσισε να ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα απέναντι στη Νίκη Βόλου, πριν την έναρξη του ματς.

«Δεν το βάζουμε κάτω, συνεχίζουμε τον αγώνα»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, για την σημερινή αναμέτρηση με τη Νίκη, καλώντας τους Βολιώτες φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στο ντέρμπι και να σταθούν δίπλα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η διοικούσα επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία κι ευτυχία. Αυτή την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στις 16:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί το βολιώτικο ντέρμπι, μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου. Ένα ντέρμπι που δεν αφήνει αδιάφορο κανένα Βολιώτη φίλαθλο.

Για τον λόγο αυτό, σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρών, να σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας και με τον παλμό και τη φωνή σας να εμψυχώσετε τους παίκτες μας.

Μπορεί η πορεία της ομάδας μας φέτος να πίκρανε αρκετούς, όμως εμείς δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε τον αγώνα, που ξεκινήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι, να αναγεννήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου από τις στάχτες του.

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό! Όλοι δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα!».

«Οι παίκτες να τα δώσουν ΟΛΑ»

Κάλεσμα στον κόσμο να αφήσει πίσω πίκρα και στεναχώρια και να συμπαρασταθεί στην ομάδα στον αγώνα με τη Νίκη, απευθύνουν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys. Παράλληλα καλούν τους παίκτες να δώσουν τα πάντα για να κερδίσουν.

Η ανακοίνωση των Austrian Boys: «Όταν ο Ολυμπιακός Βόλου έχει έναν τόσο ιδιαίτερο αγώνα, όπως είναι αυτός της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό στάδιο δεν υπάρχει τίποτα άλλο για εμάς. Αφήνουμε πίσω τις στεναχώριες, την απογοήτευση και όσα έχει μέσα του ο καθένας και είμαστε προσηλωμένοι μόνο σε αυτόν τον αγώνα.

Θέλουμε πολύ ο Ολυμπιακός Βόλου να κερδίσει αυτόν τον αγώνα όπως πάντα. Απαιτούμε από τους παίκτες που θα φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή, να καταλάβουν τις ιδιαιτερότητες που έχει για εμάς αυτός ο αγώνας και να τα δώσουν ΟΛΑ. Θέλουμε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί μαζικά στο στάδιο να στηρίξει την ομάδα.

Εμείς αυτό θα κάνουμε για άλλη μια φορά! Σήμερα Κυριακή στη 1 το μεσημέρι θα συγκεντρωθούμε όλοι στο Άσυλο για να μεταβούμε μαζικά και οργανωμένα στο στάδιο. Βόλος στα εύκολα, Βολάρα στα δύσκολα. Austrian Boys».

Τα εισιτήρια του ντέρμπι

Οι τιμές των εισιτηρίων για το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νίκη ανακοινώθηκαν από τους ερυθρόλευκους και είναι οι εξής:

-Γενική είσοδος: 10 ευρώ

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ

-Άνεργοι ( όσοι ήδη έχουν εγγραφεί στα γραφεία της ομάδας): 5 ευρώ

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.

Οι φίλαθλοι-κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Απαγορεύεται ρητά η χρήση πλαστικών μπουκαλιών νερού/αναψυκτικών εντός του Σταδίου

Ο Βουρνέλης διαιτητής

Για το σημερινό ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής χθες ανακοινώθηκαν οι διαιτητές, και την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου στο «Πανθεσσαλικό» στις 4:30μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Ματθαίος Βουρνέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους κ.κ. Πέτρο Κωτούλα από την ΕΠΣ Τρικάλων και Αθανάσιο Μποζατζίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Βουρνέλης είχε ξαναβρεθεί στο Πανθεσσαλικό 25/1/17 σφυρίζοντας το ματς Ολυμπιακός – Θεσπρωτός 3-0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου