ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει κίνητρα ο Ολυμπιακός

έχει-κίνητρα-ο-ολυμπιακός-490939

Με αρκετά κίνητρα περιμένει το αυριανό ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό (4.30 μ.μ) ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, και παρότι το παιχνίδι «φαίνεται» πως δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες έχουν τεθεί εκτός στόχων, οι ερυθρόλευκοι με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν να κερδίσουν γι΄ αυτούς και για το γόητρο…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Κίνητρο για τον Ολυμπιακό που απέχει 10 βαθμούς από την κορυφή και είναι 6 βαθμούς πίσω από τη 2η θέση, είναι να μπορέσει στα 5 ματς που απομένουν να ξαναφτάσει 2ος με δικές του νίκες, κι ενώ αύριο θέλει «διπλό» στο ματς Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρισας.

Κίνητρο αύριο αποτελεί και το γεγονός ότι αν χάσει θα τον προσπεράσει η Νίκη και μπορεί να βρεθεί ακόμη και στην 5η θέση της βαθμολογίας, με τους παίκτες να δηλώνουν πως θα κάνουν τα πάντα στα εναπομείναντα παιχνίδια, προκειμένου να κλείσουν τη χρονιά αξιοπρεπώς. Επιπλέον, θέλουν να τερματίσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά και κυρίως πιο ψηλά από την κυριακάτικη αντίπαλο, για το γόητρο και την ιστορία τους.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την απογοήτευση και το αντίο στον στόχο της ανόδου που έφεραν τα τέσσερα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα (δύο ισοπαλίες και δύο ήττες) και έτσι ένα άλλο κίνητρο είναι η επιστροφή στις επιτυχίες, ενώ ακόμη ένα κίνητρο είναι ότι η νίκη θα είναι η πρώτη για τον προπονητή Κωνσταντίνο Μπράτσο.

Ένα παιχνίδι Ολυμπιακού -Νίκης είναι πάντα ντέρμπι, ακόμη και αν το αυριανό (όπως και αυτό του περασμένου Δεκεμβρίου) γίνεται στα πλαίσια μιας ερασιτεχνικής κατηγορίας, ενώ ένα ακόμη επιπλέον κίνητρο για τους ερυθρόλευκους είναι ότι δεν έχουν κερδίσει ποτέ τη συμπολίτισσα ομάδα στο Πανθεσσαλικό. Άλλωστε η τελευταία νίκη επί της Νίκης στη Β΄ Εθνική ήταν στις 19 Φεβρουαρίου του 2006 (Ολυμπιακός – Νίκη 2-1 (37’ πεν. Ζαβαντίας, 63’ Μπουέλε-2’ Μπαλάφας) στο ΕΑΚ και από τότε υπήρξαν ισοπαλίες και η μοναδική εκτός έδρας επιτυχία των κυανόλευκων στον Βόλο. Αναλυτικά: 16/12/12: Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη 0-0, 20/04/13: Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός 1-1 (13’ πεν. Πουρτουλίδης – 58’ Μπρέσκα), 05/06/13 (play off): Ολυμπιακός – Νίκη 1-1 (19’ Μπρέσκα – 36’ Κυριάκος) , 16/06/13 (play off): Νίκη – Ολυμπιακός 1-1 (24’ Βέρτζος – 20’ Σολάκης) , 13/04/14 (play off): Ολυμπιακός – Νίκη 0-1 (44’ Τζιώρας) και 11/05/14 (play off): Νίκη – Ολυμπιακός 0-0 ), ενώ στη Γ’ Εθνική τελευταία νίκη ήταν πάλι στο ΕΑΚ (16/01/08: Ολυμπιακός – Νίκη 2-1 (51’ Γ. Μακρής, 88’ Γέλοβατς, 90’ Λάππας) και την ίδια περίοδο (04/05/08) οι ερυθρόλευκοι πήραν ισοπαλία παίζοντας στο Πανθεσσαλικό με γηπεδούχο τη Νίκη 1-1 (30’ Χατζηπαντελίδης – 28’ Τέας).

Έτσι μόνο αδιάφορος δεν μπορεί να είναι αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου στο ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό, αφού ένα ντέρμπι δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν Βολιώτη φίλαθλο, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής

Σε αυτή αναφέρονται αναλυτικά τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη με υγεία κι ευτυχία. Αυτή την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στις 16:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί το βολιώτικο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου. Ένα ντέρμπι που δεν αφήνει αδιάφορο κανένα Βολιώτη φίλαθλο.

Για τον λόγο αυτό, σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρόν, να σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας και με τον παλμό και τη φωνή σας να εμψυχώσετε τους παίκτες μας.

Μπορεί η πορεία της ομάδας μας φέτος να πίκρανε αρκετούς, όμως εμείς δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι να αναγεννήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου από τις στάχτες του. Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό! Όλοι δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα»!

Στο μεταξύ, αγωνιστικά για το αυριανό ντέρμπι για τον Ολυμπιακό σε σχέση με το προηγούμενο ματς υπάρχει η επιστροφή των Γιάννη Δωματά, Βασίλη Ιωαννίδη και Παναγιώτη Ζώνα αφού εξέτισαν την ποινή τους, και των Κώστα Οικονόμου και Φαμπρίτσιο Πότσι που θα είναι στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου.

«Οι παίκτες να τα δώσουν ΟΛΑ»

Κάλεσμα στον κόσμο να αφήσει πίσω πίκρα και στεναχώρια και να συμπαρασταθεί στην ομάδα στον αγώνα με τη Νίκη, απευθύνουν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys. Παράλληλα καλούν τους παίκτες να δώσουν τα πάντα για να κερδίσουν.

Η ανακοίνωση των Austrian Boys: «Όταν ο Ολυμπιακός Βόλου έχει έναν τόσο ιδιαίτερο αγώνα, όπως είναι αυτός της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό στάδιο δεν υπάρχει τίποτα άλλο για εμάς. Αφήνουμε πίσω τις στεναχώριες, την απογοήτευση και όσα έχει μέσα του ο καθένας και είμαστε προσηλωμένοι μόνο σε αυτόν τον αγώνα.

Θέλουμε πολύ ο Ολυμπιακός Βόλου να κερδίσει αυτόν τον αγώνα όπως πάντα. Απαιτούμε από τους παίκτες που θα φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή, να καταλάβουν τις ιδιαιτερότητες που έχει για εμάς αυτός ο αγώνας και να τα δώσουν ΟΛΑ. Θέλουμε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί μαζικά στο στάδιο να στηρίξει την ομάδα.

Εμείς αυτό θα κάνουμε για άλλη μια φορά! Την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι θα συγκεντρωθούμε όλοι στο Άσυλο για να μεταβούμε μαζικά και οργανωμένα στο στάδιο.

Βόλος στα εύκολα, Βολάρα στα δύσκολα.

Υ.Γ. Για εμάς, όταν λέμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι οικογένεια το εννοούμε και είναι αυτονόητο ότι στηρίζουμε πάντα τους ανθρώπους που είναι στην οικογένεια της ομάδας, ειδικά όταν αυτοί βάλλονται άδικα, είτε είναι οπαδοί, είτε διοικούντες, είτε ανήκουν στο αγωνιστικό τμήμα».

Τα εισιτήρια του ντέρμπι

Οι τιμές των εισιτηρίων για το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νίκη ανακοινώθηκαν από τους ερυθρόλευκους και είναι οι εξής:

-Γενική είσοδος: 10 ευρώ

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ

-Άνεργοι ( όσοι ήδη έχουν εγγραφεί στα γραφεία της ομάδας): 5 ευρώ

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30. Οι φίλαθλοι-κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ. Απαγορεύεται ρητά η χρήση πλαστικών μπουκαλιών νερού/αναψυκτικών εντός του Σταδίου

Ο Βουρνέλης διαιτητής

Για το κυριακάτικο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής χθες ανακοινώθηκαν οι διαιτητές, και την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου στο «Πανθεσσαλικό» στις 4:30μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Ματθαίος Βουρνέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους κ.κ. Πέτρο Κωτούλα από την ΕΠΣ Τρικάλων και Αθανάσιο Μποζατζίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου