ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο αδιάφορος δεν θα είναι στο ντέρμπι

μόνο-αδιάφορος-δεν-θα-είναι-στο-ντέρμπ-491562

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει τη νίκη για το γόητρο, και τον κόσμο την Κυριακή με τη Νίκη

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μόνο αδιάφορος δεν θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή στο ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό, αφού ένα παιχνίδι Ολυμπιακού-Νίκης είναι πάντα ντέρμπι και μάλιστα ντέρμπι που δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν Βολιώτη φίλαθλο, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής

Σε αυτή αναφέρονται αναλυτικά τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη με υγεία κι ευτυχία.

Αυτή την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στις 16:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί το βολιώτικο ντέρμπι, μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου. Ένα ντέρμπι που δεν αφήνει αδιάφορο κανένα Βολιώτη φίλαθλο.

Για τον λόγο αυτό, σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρόν, να σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας και με τον παλμό και τη φωνή σας να εμψυχώσετε τους παίκτες μας.

Μπορεί η πορεία της ομάδας μας φέτος να πίκρανε αρκετούς, όμως εμείς δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε τον αγώνα, που ξεκινήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι, να αναγεννήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου από τις στάχτες του.

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό!

Όλοι δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα!

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Οι τιμές των εισιτηρίων της Κυριακής είναι οι εξής:

-Γενική είσοδος: 10 ευρώ

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ

-Άνεργοι ( όσοι ήδη έχουν εγγραφεί στα γραφεία της ομάδας): 5 ευρώ

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.

Οι φίλαθλοι – κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

** Απαγορεύεται ρητά η χρήση πλαστικών μπουκαλιών νερού/αναψυκτικών εντός του Σταδίου»

Ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, μίλησε χθες στον «Βόλος 98.6» και αναφερόμενος σε περιστατικό που είχε σε καφετέρια το χαρακτήρισε κάτι προσωπικό και ότι δεν έχει καμία αντιπαλότητα με κανέναν ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Νίκη… « Όσο είμαι στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να με διώξει κανένας ούτε από την πόλη ούτε από τον Ολυμπιακό. Όταν αποφασίσω εγώ να φύγω από τον Ολυμπιακό, θα φύγω. Δεν είναι της παρούσης φάσης αν θα μείνω ή όχι στον Ολυμπιακό Βόλου. Θα το δούμε αυτό. Υπάρχει ένα παιχνίδι την Κυριακή, όπως υπάρχει και κάθε Κυριακή ένα παιχνίδι. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι με δύο μεγάλες ιστορικές ομάδες, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη. Ο καθένας έχει τις ιδιαιτερότητές του. Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τη Νίκη Βόλου και με τους φιλάθλους της. Οι δικοί μας οι φίλαθλοι θέλουμε να έρθουν και να βοηθήσουν αυτήν την προσπάθεια και να είναι κοντά στην ομάδα. Από κει και πέρα εύχομαι να παιχτεί ένα ωραίο ποδόσφαιρο μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος.

Εμείς, ο κ. Μποτσιβάλης δηλαδή, που ήταν στη σύσκεψη για τα μέτρα, κάναμε την πρότασή μας ν’ ανοίξει μία κερκίδα για τους φίλους της Νίκης, αλλά δεν το επιτρέπει η αστυνομία. Και οι φίλαθλοι της να έρθουν, είναι ευπρόσδεκτοι. Το ποδόσφαιρο είναι υγεία, είναι αθλητισμός. Δεν είναι κακοποίηση. Με τη Νίκη δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Όλοι πίνουμε ένα καφέ μαζί. Στα 90 λεπτά ας κερδίσει ο καλύτερος. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω και στις δύο ομάδες και στον κόσμο, γιατί ακούω διάφορα. Δεν πρέπει να γίνει τίποτα. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε φιλόξενοι σ’ αυτούς που μας φέρονται φιλόξενα. Σ’ αυτούς που δε μας φέρονται φιλόξενα, είμαστε κι εμείς το ίδιο. Έτσι πάνε αυτά.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει απογοήτευση και είναι μεγάλη πίκρα και για μας και για τον κόσμο. Και εμείς δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών. Το έχω τονίσει κατ’ επανάληψη. Πρώτα είμαστε εμείς που διοικούμε. Χωρίς να θέλω να δώσω ελαφρυντικά στη διοίκηση, σε μας δηλαδή, το σίγουρο είναι ότι αυτή η ομάδα δεν υπήρχε πουθενά και ήταν διαλυμένη. Μόνο εμείς κάναμε την προσπάθειά μας από την αρχή, έντιμα, δώσαμε τον αγώνα, αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε, για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Πάντως και την Κυριακή δεν λείπει το κίνητρο, αφού ο Ολυμπιακός προέρχεται από την απογοήτευση και το αντίο στο στόχο της ανόδου που έφεραν τα τέσσερα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα (δύο ισοπαλίες και δύο ήττες), με τους παίκτες να δηλώνουν πως θα κάνουν τα πάντα στα εναπομείναντα παιχνίδια, προκειμένου να κλείσουν τη χρονιά αξιοπρεπώς. Επιπλέον κίνητρο είναι και το γεγονός ότι θέλουν να τερματίσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά και κυρίως πιο ψηλά από τον κυριακάτικο αντίπαλο για το γόητρο και την ιστορία τους.

Στο μεταξύ, για το ντέρμπι της Κυριακής (23/4) με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό για τον Ολυμπιακό σε σχέση με το προηγούμενο ματς υπάρχουν οι επιστροφές των Γιάννη Δωματά, Βασίλη Ιωαννίδη και Παναγιώτη Ζώνα αφού εξέτισαν την ποινή τους και των Κώστα Οικονόμου και Φαμπρίτσιο Πότσι που θα είναι στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου.

Το κυριακάτικο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου στο «Πανθεσσαλικό» στις 4:30μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Ματθαίος Βουρνέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας

Εως 8/5 το «ενδιαφέρον» για το μπάσκετ

Μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και τη λήξη της εξουσιοδότησης που είχε λάβει η διοικούσα επιτροπή από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου αποφάσισε πως: «Εξουσιοδοτείται, από το Δ.Σ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής και μέλος του Δ.Σ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Μεταφτσής Αλέξανδρος, όπως έλθει σε επαφές, με όποιον ή όποιους ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου μας, έως τις 8 Μαΐου 2017.

Μετά την ως άνω ημερομηνία η τωρινή διοικούσα επιτροπή, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα επανεξετάσει τα δεδομένα και θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις».

Εκθεση αρχειακού υλικού

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη έκθεση με αρχειακό υλικό του Ολυμπιακού και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει μέσα από το υλικό όλη την ιστορία του συλλόγου. Η έκθεση θα διαρκέσει ένα μήνα περίπου, θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα της Εξωραϊστικής και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ θα την επισκεφτούν και μαθητές των σχολείων της πόλης, οι οποίοι μπορούν να έρθουν να δουν από κοντά την έκθεση και να ενημερωθούν για την ιστορία του Ολυμπιακού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου