ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπάρχει και συνέχεια για τον Ολυμπιακό

υπάρχει-και-συνέχεια-για-τον-ολυμπιακ-498106

Σε ρεπό και μίνι διακοπές λόγω του Πάσχα βρίσκονται όλοι στον Ολυμπιακό, που θα επιστρέψουν τη Δευτέρα 17 Απρίλιου και πάλι στις προπονήσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος …που έχει ντέρμπι …άλλα 5 ματς συνολικά, και αυτό που «καίει» είναι η γενικότερη συνέχεια!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα ακολουθήσει γενική συνέλευση του Ολυμπιακού με τα ως τώρα δείγματα της παρούσας διοικούσας επιτροπής να είναι θετικά στο να συνεχίσει και τη νέα χρονιά για να πετύχει αυτό που χάθηκε φέτος, όταν και ξεκίνησαν από το μηδέν!

Η Δ.Ε. του Ολυμπιακού Β., εδώ και αρκετές μέρες, και αφού η ομάδα ήταν εκτός στόχων, εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Δεν αφήνουμε ακυβέρνητο το καράβι» δίνοντας το στίγμα της για το πώς αντιμετωπίζει τη συνέχεια του πρωταθλήματος μέχρι το φινάλε, διαβεβαιώνοντας άπαντες ότι η χρονιά θα ολοκληρωθεί με αξιοπρέπεια, με προσπάθεια να κατακτηθεί η καλύτερη δυνατή θέση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τη νέα χρονιά, με περισσότερη γνώση, θα πετύχει ό,τι έχασε!

Ήδη ως τώρα έχουν γίνει αρκετές συσκέψεις και εκτιμήσεις, αλλά τα διοικητικά θα μεταφερθούν τον Μάιο με το σύνθημα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι εδώ και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, καθώς η ιστορία του είναι μεγάλη και ο κόσμος του ενωμένος.

Η συνέχεια για τον Ολυμπιακό αγωνιστικά έχει το ντέρμπι γοήτρου με τη Νίκη, και γι αυτό θέλησαν ήδη να «μιλήσουν» οι ποδοσφαιριστές, που έχουν δεχθεί αρκετή κριτική το τελευταίο διάστημα, αφού τα τέσσερα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα που προηγήθηκαν έθεσαν εκτός στόχων την ομάδα. Με ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ζήτησαν συγγνώμη από τους φιλάθλους για τη χρονιά, αλλά τονίζουν πως παρότι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης οι ίδιοι, δε φταίνε μόνο αυτοί. Παράλληλα, υπόσχονται πως στο ντέρμπι με τη Νίκη θα κάνουν τα πάντα, ώστε να δώσουν μία χαρά στους φιλάθλους. Για τον Ολυμπιακό τα ματς που απομένουν είναι: 26η (23/4) Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου, 27η (30/4) Εθνικός Φιλιππιάδας-Ολυμπιακός, 28η (7/5) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Ολυμπιακός, 29η (14/5) Ρήγας Φεραίος-Ολυμπιακός και 30η (21/5) Θεσπρωτός-Ολυμπιακός…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου