ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε «διακοπές»… με ηρεμία

σε-διακοπές-με-ηρεμία-498467

Σε διακοπές θα είναι από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, αφού θα προπονηθούν για τελευταία φορά το πρωί και έπειτα θα φύγουν οι περισσότεροι για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, επιστρέφοντας την Δευτέρα 17 Απρίλιου για μία απογευματινή προπόνηση και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος …όπου μετά το ρεπό θα έχει ντέρμπι.

Για το ματς που ακολουθεί, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλούν τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό τους στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου. «Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να κερδίσουμε», τονίζουν χαρακτηριστικά οι ποδοσφαιριστές για το βολιώτικο ντέρμπι, ενώ μέσω της ανακοίνωσης ζητούν και μία μεγάλη συγγνώμη.

Πάντως, μετά και τη διακοπή του Πάσχα, όλος ο κόσμος θα περιμένει το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη, το οποίο θα αρχίσει να τους απασχολεί τους ερυθρόλευκους από την επόμενη Δευτέρα, όταν και θα έχουν επιστρέψει από το σχεδόν τετραήμερο ρεπό.

Μέχρι τότε απαιτείται ηρεμία και ανασύνταξη δυνάμεων, κι ενώ η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου ανέφερε ότι η ομάδα δεν έχει τελειώσει και δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα, τονίζοντας πως δεν έμαθε να αφήνει ακυβέρνητο το καράβι στη φουρτούνα, ως το τέλος της περιόδου υπάρχουν 5 αγώνες και η ομάδα καλείται να δείξει την αγωνιστική της αξιοπρέπεια και να ικανοποιήσει τον κόσμο που την στήριξε όλη τη χρονιά, ακόμη κι όταν ήταν πικραμένος!

Στο μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία υπερασπίζεται τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέα Μπονόβα, και καταδικάζει τις επιθέσεις που δέχτηκε τα τελευταίες μέρες. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Καταδικάζουμε τις επιθέσεις κατά του μέλους της διοίκησης κ. Μπονόβα. Ο κ. Μπονόβας μαζί με τα άλλα παιδιά κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι για την αναγέννηση της ομάδας μας.

Ο Ανδρέας Μπονόβας αποτελεί τιμή για τον σύλλογο που είναι κοντά μας και προσφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του αμισθί. Οι διοικούντες παρέλαβαν την ομάδα με στάχτες και καμένη γη. Από το μηδέν δημιούργησαν μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία από συγκυρίες και βρώμικο παρασκήνιο δεν πέτυχε τον στόχο της.

Οι όποιες επιθέσεις, κακόβουλες κριτικές και απαξίωση, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μας συσπειρώνουν και να μας πεισμώνουν. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενωμένος με πίστη και αγάπη για την ομάδα του.

Στηρίζουμε με πάθος τη διοίκηση και όλοι μαζί με αρραγές μέτωπο θα δώσουμε τη μάχη και τη νέα χρονιά. Με ομόνοια και ενότητα προχωρούμε, μαθαίνουμε από τα όποια λάθη μας και στέλνουμε το μήνυμα της επιτυχίας και της συσπείρωσης.

Την Κυριακή του Θωμά, στο παιχνίδι της ομάδας μας θα είμαστε όλοι παρόντες, και μετά δρομολογούμε την επόμενη μέρα. Ο Ολυμπιακός μας, η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα, θα βρει τον δρόμο του, θα «πνίξει» κάθε αντίπαλο και εχθρό και θα προσελκύσει και νέους επενδυτές, χορηγούς και φίλους. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου».

Εφυγε ο Χαρ.Κουτσουνίδης

Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Χαράλαμπος Κουτσουνίδης, του οποίου και ο γιος Θανάσης και ο γαμπρός του φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ ο άλλος του γιος Γιώργος διατέλεσε στο ΔΣ της ΕΠΣΘ.

«Η ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, με την αγγελία του θανάτου του Χαράλαμπου Κουτσουνίδη, που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα, και πεθερό του μέλους μας και επίσης παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου Θανάση Κωστούλα, εύχεται τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου