ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει την «Ανάσταση»!

περιμένει-την-ανάσταση-500971

Τη δική του «Ανάσταση» περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου, τόσο αγωνιστικά (αφού έμεινε μακριά από τις επιτυχίες για τέταρτο συνεχόμενο ματς και δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι), όσο και στο κομμάτι που αφορά την επόμενη μέρα, παρότι την περασμένη εβδομάδα η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου με ανακοίνωση της ανέφερε ότι η ομάδα δεν έχει τελειώσει και δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα, τονίζοντας πως η παρούσα διοίκηση δεν έμαθε να αφήνει ακυβέρνητο το καράβι στη φουρτούνα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Διαγόρα Σεβαστής, κράτησε σε υψηλά επίπεδα τον προβληματισμό του κόσμου, ενώ και οι παίκτες σκέπτονται το δικό τους αύριο, με τον τεχνικό διευθυντή Ανδρέα Μπονόβα να μιλά χθες στον Βόλος 9.86, κάνοντας αναδρομή στο τι έγινε από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα, και εκφράζοντας την άποψή του για την επόμενη μέρα στην ομάδα: «Νομίζω ότι τώρα ο κ. Τσιμπανάκος με τον κ. Μποτσιβάλη πρέπει να καθίσουν σ’ ένα τραπέζι μαζί με τον Ερασιτέχνη και να δουν την επόμενη κίνηση. Ο Ολυμπιακός είναι του κόσμου. Εγώ είμαι δίπλα, γιατί ήρθα αφιλοκερδώς για τον Ευριπίδη και επειδή έχω φίλους εδώ στον Βόλο. Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα. Θα βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνει ο φίλος μου Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που ζει στην πόλη και μάτωσε για τη φανέλα του Ολυμπιακού από οκτώ χρόνων. Για να μπει μπροστινός μαζί με τον κ. Μποτσιβάλη σε μία δύσκολη πόλη, σημαίνει ότι έχει ψυχή.

Θα πάρουμε την απόφαση ποιοι θα συνεχίσουμε, γιατί μπορεί και εγώ να μην είμαι. Βλέπουμε τα λάθη, για να μην ξαναγίνουν του χρόνου και κρατάμε τον κορμό. Χρειαζόμαστε και παίκτες Γ’ Εθνικής από τον ίδιο όμιλο, που να έχουν τη σωστή ηλικία, μέλλον και όρεξη και να φέρουμε έναν καλό προπονητή. Εγώ, επειδή είμαι και φίλος και έχω επαφές με τον Σάκη Τσιώλη, αν δε βρει ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, θα του κάνω πρόταση να έρθει εδώ. Υπάρχουν κι άλλοι προπονητές με εμπειρία, που ξέρουν την κατηγορία, τον πρωταθλητισμό και την πίεση. Να φέρουμε και παίκτες Β’ και Γ’ Εθνικής, ώστε να γίνει ένα αξιόλογο ρόστερ, προκειμένου του χρόνου η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και ν’ ανέβει κατηγορία», ανέφερε ο Μπονόβας.

Ενώ μετά τον Μάιο θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, μέχρι τότε υπάρχουν 5 αγώνες και η ομάδα καλείται να δείξει την αγωνιστική της αξιοπρέπεια και να ικανοποιήσει τον κόσμο που την στήριξε όλη τη χρονιά, ακόμη κι όταν ήταν πικραμένος!

Ο Ολυμπιακός έχει στη συνέχεια ένα ματς γοήτρου, (23/4), το κλασικό βολιώτικο με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, αλλά κι ένα ματς (30/4) στη Φιλιππιάδα.

Οι υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθούν τον Μάιο με τα ματς για την 28η (7/5): Ολυμπιακός-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, 29η (14/5): Ρήγας-Ολυμπιακός, και 30η (21/5): Θεσπρωτός-Ολυμπιακός …ενώ θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς.

Κέρδος οι μικρότεροι

Ο Ανδρέας Κόκας, που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός προχθές στην αριστερή πλευρά της άμυνας του Ολυμπιακού, έκανε την 3η φετινή του συμμετοχή όπως και ο αδελφός του Δημος, ενώ πρώτη συμμετοχή κατέγραψε ο Χρήστος Σκανδάλης, γεννηθείς το 1996, που αποκτήθηκε τον Γενάρη από την Α.Ε. Ανατολής. Από το ρόστερ του Ολυμπιακού, δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη οι Κώστας Παλιούρας, Σεραφείμ Παπαϊωάννου , Αλέξανδρος Σπηλιώτης, Βαγγέλης Αγγελής, Γιώργος Πατσής και Νίκος Μπουργάνης.

Στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος μετά το Πάσχα με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό, επιστρέφουν πάντως από τιμωρία οι Γιάννης Δωματάς, Βασίλης Ιωαννίδης και Παναγιώτης Ζώνας αλλά και ο Κώστας Οικονόμου που ήταν τραυματίας

Εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 09.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, θα πραγματοποιηθεί το αρχιερατικό μνημόσυνο των θανόντων αθλητών, παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου