ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες

όχι-άλλες-χαμένες-ευκαιρίες-512772

Αποφασισμένος να μην «πετάξει» άλλες ευκαιρίες, πεισμωμένος να κερδίσει ντέρμπι και με πίστη ότι τίποτα δεν έχει χαθεί …ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει μόνο νίκη αύριο (4μ.μ.) στο Πανθεσσαλικό με την ΑΕ Καραϊσκάκης, κάνοντας έτσι το ξεκίνημα για το 7 στα 7.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ απομένουν 7 αγωνιστικές ως το φινάλε, η βολιώτικη ομάδα ευρισκόμενη στο -4 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, πρέπει όχι μόνο να έχει νίκες ως το τέλος, αλλά να χάσει η λαρισαϊκή ομάδα πέντε βαθμούς. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ισόβαθμος με τον αυριανό αντίπαλό του Καραϊσκάκη, ο οποίος έρχεται στον Βόλο με ένα σερί 10 συνεχόμενων νικών. Το αυριανό ματς είναι καθοριστικό για την ανανέωση των ελπίδων, ενώ η ομάδα επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες, και στη συνέχεια να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες, ακόμη και της… «ελπίδας του δευτέρου!».

Οι μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν τη στιγμή που μένουν 7 αγωνιστικές και οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να χάσουν ίσως την τελευταία ευκαιρία, τη στιγμή που ενώ πόνταραν στη δύναμη της έδρας και έλεγαν ότι στο β΄ γύρο έχουν εντός όλα τα ντέρμπι, εντούτοις δεν κέρδισαν κανένα στον Βόλο, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς από Διαγόρα, Πύδνα και Απόλλωνα Λάρισας, ενώ δεν κέρδισαν ούτε τα ντέρμπι σε Λάρισα, Καραϊσκάκη και Νέα Ιωνία. Μέσα στον Απρίλιο που ξεκινά σήμερα, ο Ολυμπιακός έχει ν’ αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό με την Α.Ε. Καραϊσκάκης και τη Νίκη, και εκτός με τον Διαγόρα Σεβαστής, μια τριάδα αγώνων που στον α΄ γύρο του στοίχισε την πρωτιά. Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει τρεις νίκες για να ελπίζει σε άλλες 4…

Στον Ολυμπιακό περιμένουν τους παίκτες να δείξουν την αξία τους στο γήπεδο, και ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέας Μπονόβας, τόνισε σε δηλώσεις του στον Βόλος 9.86ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου δεν έβγαλαν τo ταλέντο που έχουν στο γήπεδο, βάσει του γεγονότος ότι είναι παίκτες Β΄ Εθνικής, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι με αυτό το υλικό οι ερυθρόλευκοι, αν έπαιρναν μέρος στη Football League θα ήταν μέσα στην τετράδα. Ο Α. Μπονόβας επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός Β. δεν κατάφερε να γίνει ομάδα, και πως οι παίκτες εγκλωβίστηκαν στο σκληρό παιχνίδι της Γ’ Εθνικής, όπου, όπως ανέφερε, χρειάζεται πρώτα απ’ όλα καρδιά και ψυχή, κάνοντας λόγο και για υπεροψία, ενώ φάνηκε αισιόδοξος ότι στο τέλος θα πανηγυρίσει…

Η πίστη υπάρχει σε όλους στην ομάδα, και σε ανακοίνωση της Δ.Ε του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου στις 16:00, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Α.Ε. Καραϊσκάκης σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.Τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων παιχνιδιών δεν είναι ικανά για να κάμψουν τη θέληση και το πείσμα της ομάδας. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι έτοιμος να παλέψει μέχρι το τέλος για τον στόχο της ανόδου. Ο δρόμος είναι ένας για την άνοδο, και σ’ αυτόν τον δρόμο η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της όλο τον φίλαθλο κόσμο. Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια. Αυτή την Κυριακή είμαστε πάλι δίπλα στην ομάδα μας στον Ολυμπιακό Βόλου. Με τη φωνή και το χειροκρότημα ας στείλουμε τη θετική μας ενέργεια στους παίκτες μας κι ας μετουσιωθούμε στον 12ο παίκτη..

Οι τιμές των εισιτηρίων της Κυριακής είναι οι εξής: Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ. Άνεργοι: 5 ευρώ. Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια των ανέργων θα τα προμηθεύονται οι φίλαθλοι μόνο από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα ανεργίας τους ή το ηλεκτρονικό αποδεικτικό του ΟΑΕΔ, αλλά και την αστυνομική τους ταυτότητα. Οι άνεργοι που ενδιαφέρονται να λάβουν το μειωμένο εισιτήριο των 5 ευρώ, θα μπορούν να προσέρχονται και σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου από 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι».

Αγωνιστικά υπάρχει το πρόβλημα του Χρήστου Χολέβα, που θα λείψει από την αυριανή αναμέτρηση, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ευθυμιάδης

Στον τελικό οι κορασίδες του Ολυμπιακού Β.

Σήμερα στις 15.00 οι κορασίδες του μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου κυνηγούν μία σημαντική διάκριση, αφού αγωνίζονται στον τελικό του πρωταθλήματος Θεσσαλίας στα Φάρσαλα, με αντίπαλο τους Τιτάνες Παλαμά. Οι προπονήτριες Ελένη Παπαθανασίου και Ιωάννα Ράμμου δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, και στη δωδεκάδα θα έχουν τις παρακάτω αθλήτριες: Αρτεμισίου Ιωάννα, Στάμου Μαρία, Σιμιτζή Κατερίνα, Λιόλιου Δέσποινα, Κανελλοπούλου Πετρίνα, Τζανετοπούλου Ειρήνη, Παρασχάκη Κασσιανή, Νάνου Κυριακή, Θέου Ειρήνη, Σπανού Σοφία, Γκρίνια Θαλασσινή και Γκέτσιου Δήμητρα.

Η αναχώρηση της αποστολής, αρχηγός της οποίας θα είναι ο έφορος των τμημάτων υποδομής κ. Ευθύμης Χούτας , θα γίνει στις 12.30 από το ΕΑΚ Βόλου. Την αποστολή θα συνοδεύσουν μέλη της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου καθώς και γονείς των παιδιών. Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ εύχεται καλή επιτυχία στα κορίτσια και στις προπονήτριες τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Για μας είναι ήδη πρωταθλήτριες».

Οι γυναίκες σφραγίζουν την άνοδο στην Α1

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β., την Κυριακή το μεσημέρι στο ΕΑΚ, με νίκη πανηγυρίζει την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία, και η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών», σε άλλη μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 80 χρόνια από την ίδρυσή του. «Η διοικούσα επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τα για να φτάσουν σε μια άνετη και χωρίς άγχος νίκη, να τα χειροκροτήσουν για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά και καταφέρνουν να βάλουν πάλι μια βολιώτικη ομάδα στο κάδρο του ελληνικού μπάσκετ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου