ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στις 22/4 οι εκλογές, άλλα έχει και αγώνα

στις-22-4-οι-εκλογές-άλλα-έχει-και-αγώνα-513820

Για τις 22 Απριλίου, όταν και θα γίνουν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής, μεταφέρεται πλέον το μεγάλο ενδιαφέρον της Νίκης, κάτι που αποφασίστηκε στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση του συλλόγου, αλλά η ομάδα έχει αγώνα την Κυριακή παίζοντας στην Αμβρακία Κωστακιών για την 24η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι απλήρωτοι παίκτες της Νίκης έχουν γίνει πολλές φορές «θέμα», έχουν πάρει πολλές φορές …ραδιοφωνικές υποσχέσεις, αλλά παρότι «ξεχασμένοι» συνεχίζουν την προσπάθεια τους μαζί με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο για μια καλύτερη βαθμολογική θέση, για να τελειώσουν με αγωνιστική αξιοπρέπεια τη χρονιά…

Άλλωστε, και στην προχθεσινή Γ.Σ, οι οφειλές προς τους παίκτες έγιναν θέμα, αν και ο υπεύθυνος για αυτό απουσίαζε. Πάντως η Νίκη μέχρι τις εκλογές έχει να παίξει για την 24η αγωνιστική (2/4 4μ.μ.) στην Αμβρακία Κωστακίων… Στην 25η αγωνιστική (9/4 4μ.μ.) θα υποδεχτεί τον Πιερικό, και μετά το Πάσχα (16/4) και τις εκλογές (22/4) θα ακολουθήσει την επομένη (23/4) το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικο, ενώ μετά και ως το φινάλε του πρωταθλήματος, υπάρχουν σημαντικά ματς εκ των οποίων τρία στη Νέα Ιωνία. 27η αγωνιστική 30/4 5μ.μ.: Νίκη Βόλου-Μαύροι Αετοί

28η αγωνιστική 7/5 5μ.μ.: Καραϊσκάκης-Νίκη Βόλου

29η αγωνιστική 14/5 5μ.μ.: Νίκη Βόλου-Διαγόρας Σεβαστής

30η αγωνιστική 21/5 5μ.μ.: Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας

Για την Κυριακή και το ματς στην Αμβρακία, στον αγωνιστικό τομέα η μόνη απουσία είναι αυτή του Βέργου που έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ ο Γεώργιος Ρούσσος-Μπεκερτζής από την ΕΠΣ Πρέβεζας, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση των «κυανολεύκων» στο δημοτικό γήπεδο της Άρτας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής το πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για τον 2ο όμιλο.

*Στο μεταξύ, στη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης που διεξήχθη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, εγκρίθηκαν ομόφωνα οι οικονομικοί απολογισμοί των άλλων τμημάτων που κατατέθηκαν από τους υπεύθυνους, ενώ το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης απαλλάχθηκε από κάθε ευθύνη. Εκκρεμούν μόνο οι οικονομικοί απολογισμοί των δύο τελευταίων ποδοσφαιρικών σεζόν, οι οποίοι θα κατατεθούν τον Ιούνιο

Πάντως, στη Γ.Σ, τονίστηκε ότι ο Σάκης Τζήμας έχει αφήσει απλήρωτες κάποιες υποχρεώσεις, όπως τις μετακινήσεις σε Φιλιππιάδα και Κέρκυρα, ενώ ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τόνισε ότι άλλοι παίκτες της Νίκης είναι τρεις, κι άλλοι τέσσερις μήνες απλήρωτοι… «Κάνω μία έκκληση σε όσους παραιτήθηκαν από τη Δ.Ε. και έχουν κάποια παραστατικά να βοηθήσουν. Ο κ. Τζήμας χρωστά στους παίκτες 36.000 ευρώ. Κάποιοι παίκτες είναι πληρωμένοι μέχρι τέλος Νοέμβρη και κάποιοι μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Κάναμε υπομονή και καταπίναμε διοικητικές “στραβές” μόνο και μόνο για την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Φάτσης .

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μιχάλης (υπεύθυνος οικονομικής διαχείρισης του τμήματος ποδοσφαίρου από τον Νοέμβριο του 2016 μέχρι και σήμερα) έκανε τον απολογισμό καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης, αναφέροντας ότι υπάρχει μία διαφορά 27.500 και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν καλύψει τη διαφορά, ενώ το ποσό που οφείλεται στους παίκτες είναι 36.000.

Χθες πάντως ο Σάκης Τζήμας αφού αμφισβήτησε το ποσό, είπε -όπως πάντα- ότι όλα θα γίνουν, και επανέλαβε ότι θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση για να μάθει ο κόσμος της Νίκης με αποδείξεις και ονόματα το τι πραγματικά συμβαίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου