ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε προεκλογική περίοδο η Νίκη

σε-προεκλογική-περίοδο-η-νίκη-519505

Σε προεκλογική περίοδο μπήκε η Νίκη, με το πρώτο βήμα να γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μαρτίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, η οποία και θα προκηρύξει επίσημα τις εκλογές, την ώρα που ήδη άρχισαν δηλώσεις, προαναγγέλθηκαν εκδηλώσεις, απαγορεύτηκαν δηλώσεις, υπήρξαν «ναι» και «όχι» συμμετοχής στις εκλογές και η ποδοσφαιρική ομάδα συνεχίζει απλήρωτη να απολαμβάνει 4ημερο ρεπό!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αρχικά υπήρξε ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής για τη γενική συνέλευση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» σε εφαρμογή του άρθρου 11 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 06 / 03 / 2017, συγκαλεί τα μέλη σε γενική συνέλευση, που θα γίνει την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας και ώρα έναρξης την 6μ.μ. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 7μ.μ.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

  • Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
  • Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων όλων των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
  • Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού όλων των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
  • Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την χρήση οικονομικού έτους 2016-2017.
  • Ψηφοφορία έγκρισης οικονομικού απολογισμού των τμημάτων.
  • Ψηφοφορία για την απαλλαγή ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.
  • Απόφαση για εκκαθάριση μητρώου μελών
  • Παραίτηση Διοικητικού Συμβουλίου και προκήρυξη εκλογών
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  • Διάφορα

Η γενική συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 50% πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της γενικής συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της γενικής συνέλευσης την συνδρομή τους μέχρι και τον μήνα Μάρτιο 2017».

Ανοιχτή συγκέντρωση Τζήμα

Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 κ. Σάκης Τζήμας, ανακοίνωσε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση σε αίθουσα του «Domotel Xenia». Η ημέρα και η ώρα της συγκέντρωσης, θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Στην συγκέντρωση θα μπορέσει ο κόσμος της Νίκης να μάθει με αποδείξεις και ονόματα, το τι πραγματικά συμβαίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

Και φυσικά όλοι οι παρευρισκόμενοι φίλαθλοί, θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν και να θέσουν τα ερωτήματά τους, έτσι ώστε να έχουν άμεση ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Σάκης Τζήμας, αφού ανέφερε ότι αισθάνεται μεγάλος πρόεδρος, τόνισε ότι η ομάδα δεν οφείλει σε τρίτους, ότι ο πόλεμος που γίνεται εναντίον του θα γυρίσει μπούμερανγκ και ότι η θητεία του ως Δ.Ε. είναι διετής …(διαψεύστηκε λίγο αργότερα από τον πρόεδρο της Νίκης, Στέργιο Φάτση, που είπε ότι στα πρακτικά φαίνεται συμφωνία για 1 χρόνο)…

Απαγόρευση για το καλό

Με δεύτερη ανακοίνωσή της, η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 στο πλαίσιο της ομαλής διεξαγωγής των εκλογών της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, ανέφερε ότι «επιθυμεί την απόλυτη ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου μας, αλλά και του κόσμου μας.

Καλεί τόσο τους ποδοσφαιριστές μας, όσο και την τεχνική ηγεσία μας, να μείνουν έξω απ’ όλα αυτά με τυχόν δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Εξάλλου, οι όποιες διαφορές και τα όποια εσωτερικά προβλήματα, λύνονται εκ των έσω και σε καμία περίπτωση σε οποιαδήποτε ραδιοφωνική εκπομπή ή ειδησεογραφικά σάιτ».

Σταθερότητα Φάτση

Σταθερός στα πιστεύω του για ένα καλύτερο αύριο της Νίκης ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης, μιλώντας στον «9.86» είπε ότι χρειάζεται υπομονή, ανέφερε πως έχει πλέον τη γνώση για να μην ξαναγινούν λάθος επιλογές, ενώ δεν άνοιξε ακόμη τα χαρτιά του με ονόματα…

Οχι από Ξάνθη

Ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης γιατί δεν εκπληρώθηκαν οι προϋποθέσεις που είχε βάλει, τόνισε μιλώντας στον Βόλος 9.86 ο Γιάννης Ξάνθης.

Ο κ. Ξάνθης, παρότι συμμετείχε στο ΔΣ τόνισε ότι «υπήρξε μία χρονιά αποτυχημένη πέρσι, το ίδιο και φέτος», επισήμανε πως θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά της Νίκης μόνο αν έχει να είναι χρήσιμος και μπορεί να προσφέρει κάτι καλό για τα επόμενα χρόνια. Οπότε, όπως ανέφερε, αυτή τη στιγμή δεν τον ενδιαφέρει να γίνει πρόεδρος στη Νίκη, αφήνοντας όμως ένα παράθυρο αν αλλάξουν τα δεδομένα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ μη λες ποτέ». Πάντως ο Γιάννης Ξάνθης ξεκαθάρισε ότι η απόφαση του δεν έχει σχέση με τον Α. Πάτση αποκλειστικά. «Όταν είπα ότι θα κατέβω με ορισμένες προϋποθέσεις, δε εννοούσα ότι θα συμφωνήσω με τον Αντρέα Πάτση. Υπήρχαν κι άλλες παράμετροι. Αλλά δεν έγινε εφικτό αυτό, να καλυφθούν δηλαδή οι προϋποθέσεις μου, οπότε αναγκάστηκα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου». Δηλαδή να διεκδικήσω την προεδρία με το σκεπτικό να γίνω πρόεδρος, χωρίς να θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω κάτι πολύ καλό στη Νίκη; Δεν έχει νόημα» ανέφερε.

Πρόθεση Ντελόπουλου

Με την δήλωσή του: «Για να δώσω την είδηση, ετοιμάζομαι να ηγηθώ σε μεγάλο σύλλογο. Μας αρέσει το ποδόσφαιρο και είμαστε υγιείς παράγοντες. Πιστεύω ότι δικαιούμαστε να ηγηθούμε» στον 98,6 όπου κλήθηκε να σχολιάσει άλλο θέμα, ο κ. Ζησης Ντελόπουλος, που ήταν στο σχήμα της ανόδου στην Α΄ Εθνική, άφησε να εννοηθεί ότι σκέπτεται εκ νέου ανάμειξή του στα διοικητικά της Νίκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου