ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με πείσμα και ηρεμία στα δύσκολα!

με-πείσμα-και-ηρεμία-στα-δύσκολα-519515

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά από δυο ισοπαλίες με τον Απόλλωνα στο Βόλο όπου χάθηκε η ευκαιρία της πρωτιάς, και μια με τους Μαύρους Αετούς στα Τρίκαλα που μεγάλωσε τη διαφορά και μείωσε τις ελπίδες, δεν δείχνει να χάνει την πίστη του… θέλοντας να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες ακόμη και της… «ελπίδας του δευτέρου!»

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ομάδα ευρισκόμενη στο -4 από τον Απόλλωνα, πρέπει όχι μόνο πλέον να κάνει το επτά στα επτά αλλά επιπλέον η λαρισαϊκή ομάδα να χάσει πέντε βαθμούς, ενώ οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν και το πιο εύκολο πρόγραμμα.

Διακοπή, ηρεμία και επτά αγωνιστικές, μόνο νίκες είναι ο στόχος για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής, έχοντας μπροστά του τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά πλέον και ισόβαθμο και τον Καραϊσκάκη που είναι ο επόμενος αντίπαλος τον Απρίλιο .

Συγκρίνοντας το πρόγραμμα των Βολιωτών με τους άλλους δύο, οι ερυθρόλευκοι θεωρητικά έχουν το πιο δύσκολο, αλλά μπορούν να κάνουν την υπέρβαση… Ο Ολυμπιακός έχει ν’ αγωνιστεί μέχρι το τέλος στο Πανθεσσαλικό με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, τη Νίκη και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ θα παίξει εκτός με τον Διαγόρα Σεβαστής, τον Εθνικό Φιλιππιάδας, τον Ρήγα Φεραίο και τον Θεσπρωτό. Σε ό,τι αφορά τον Απόλλωνα, θα υποδεχθεί τους Αστέρα Πετριτή, Α.Ε. Ιστιαίας και Τηλυκράτη, ενώ θα φιλοξενηθεί από τους Μαύρους Αετούς, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Διαγόρα Σεβαστής και Νίκη στο φινάλε.

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης από την πλευρά της έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα, έχοντας να παίξει στην Άρτα με Μαύρους Αετούς, Απόλλωνα, Νίκη και Αχιλλέα, ενώ έχει τρία ταξίδια για τους αγώνες με Ολυμπιακό Βόλου, Διαγόρα Σεβαστής και Εθνικό Φιλιππιάδας.

ΣΦΟΒ: «Εχουμε εμπιστοσύνη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, στην οποία τονίζεται η στήριξη στους παίκτες και στη διοίκηση, αλλά και η πίστη πως η ομάδα θα καταφέρει στο τέλος να πετύχει το στόχο της ανόδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Φίλοι του Ολυμπιακού, το έχουμε ξαναγράψει και το τονίζουμε και σήμερα, ότι την αγαπημένη μας ομάδα και τη διοίκηση θα τη στηρίξουμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Τονίζουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες, στις δυνατότητές τους, αρκεί με ψυχή και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τους επόμενους επτά τελικούς.

Δεν είμαστε ούτε ρομαντικοί, ούτε γραφικοί. Ο Ολυμπιακός μας θα τερματίσει πρώτος. Οι παίκτες να βγάλουν τον εγωισμό τους, το ταλέντο τους, την αξία τους και να μας δώσουν τη χαρά που περιμένει όλη η πόλη. Έχουν την ευκαιρία να κλείσουν στόματα και να έχουν ψηλά το κεφάλι.

Η διοίκηση με στιβαρότητα και τόλμη να σταθεί δυναμικά, όπως έκανε όλους αυτούς τους μήνες. Ο κόσμος να βάλει το δικό του στοίχημα. Ότι θα συμπαρασταθεί με όλες τους τις δυνάμεις. Τώρα θα φανούμε πόσο αγαπάμε αυτή την ομάδα. Τώρα στα δύσκολα. Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μαζί, διοίκηση, παίκτες και κόσμος, να συνεχίσουμε δυνατά με πίστη και αισιοδοξία.

Μετά τη μίνι διακοπή του πρωταθλήματος, επανερχόμαστε με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη.

Όχι άλλο στραβοπάτημα. Επτά νίκες μέχρι τέλους. Αν με τον Απόλλωνα είχαμε 6.000 κόσμο, με τον Καραϊσκάκη να είμαστε ακόμη περισσότεροι.

Και μην ξεχνάτε, φίλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού, ότι οι ψυχές μας είναι πιο βαθιά από τις πληγές μας».

Εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σχετικά με τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η Οργανωτική Επιτροπή για τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 09.00 στον Ιερό του Αγίου Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί το αρχιερατικό μνημόσυνο των θανόντων αθλητών, παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων της ομάδας μας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Την Κυριακή 9 Απριλίου και ώρα 11.00 αντιπροσωπεία της ΟΕ και μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη θα επισκεφτούν το Γηροκομείο Βόλου, όπου θα μοιράσουν ρουχισμό και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας, όπως συνδράμουν, προκειμένου και οι δυο εκδηλώσεις να στεφθούν με επιτυχία.

Όσοι γνωρίζουν παλιούς αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους που δεν βρίσκονται εν ζωή, και όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν ρουχισμό ή τρόφιμα μακράς διάρκειας να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νικόλαο Τσεκούρα, στο τηλέφωνο 6979002709.

Η συμβολή σας κρίνεται απαραίτητη, ώστε να αποφευχθούν οι παραλείψεις και να μνημονευθούν όλοι αυτοί που με τον έναν ή άλλο τρόπο, υπηρέτησαν τον Ολυμπιακό Βόλου διαχρονικά».

Γιορτή για το τμήμα κολύμβησης

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου, η Οργανωτική Επιτροπή των 80 χρόνων υπό την προεδρία του κ. Ιάσονα Χατζή, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Συλλόγου και του τμήματος Κολύμβησης διοργανώνουν την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 από τις 17.00 έως στις 20.00 στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου μεγάλη γιορτή για όλους τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του Ολυμπιακού Βόλου.

Η γιορτή θα είναι ένα μεγάλο πάρτι χαράς για τους αθλητές μας και τις οικογένειές τους, με βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών, μοντέρνους χορούς, πολλές εκπλήξεις, δώρα και μετάλλια για όλα τα παιδιά και πολλά παιχνίδια στην πισίνα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει τη δυναμική του και στην κολύμβηση. Είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια και έχει αποδώσει καρπούς χάρη στη δουλειά που γίνεται από τους εφόρους του τμήματος κολύμβησης, όλους τους άξιους προπονητές του τμήματος και τη μεγάλη συμπαράσταση των γονιών των αθλητών και των αθλητριών μας.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν η Διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των 80 χρόνων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου