ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπάρχει και συνέχεια για τον Ολυμπιακό

υπάρχει-και-συνέχεια-για-τον-ολυμπιακ-521583

Δεν φαίνεται να χάνεται η πίστη παρά τη διαφορά, τις μειωμένες ελπίδες αλλά και τον προβληματισμό στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου, κι ενώ η ομάδα ευρισκόμενη στο -4 από τον Απόλλωνα, πρέπει όχι μόνο πλέον να κάνει το επτά στα επτά αλλά επιπλέον η λαρισαϊκή ομάδα να χάσει πέντε βαθμούς.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ και ο νέος ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σάκης Παπαβασιλείου, τόνισε πως η ομάδα θα παλέψει μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι για να διεκδικήσει την άνοδο, με όσες ελπίδες υπάρχουν για αυτό, η Διοικούσα Επιτροπή συνεχίζει για το καλύτερο και ο κόσμος φαίνεται να μην εγκαταλείπει την ομάδα περιμένοντας πάντως καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά στα 7 εναπομείναντα ματς.

Η συνέχεια για τον Ολυμπιακό έχει τρία ματς στο Πανθεσσαλικό με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, τη Νίκη και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ θα παίξει εκτός με τον Διαγόρα Σεβαστής, τον Εθνικό Φιλιππιάδας, τον Ρήγα Φεραίο και τον Θεσπρωτό. Σε ό,τι αφορά τον 1ο Απόλλωνα, θα υποδεχθεί με χρονική σειρά τους Θεσπρωτό, Αστέρα Πετριτή, Α.Ε. Ιστιαίας και Τηλυκράτη, ενώ θα φιλοξενηθεί από τους Μαύρους Αετούς, Α.Ε. Καραϊσκάκη, Διαγόρα Σεβαστής και Νίκη στο φινάλε… Η Α.Ε. Καραϊσκάκης, που έφτασε τον Ολυμπιακό αφού έχει ένα αήττητο σερί 10 αγώνων, από την πλευρά της έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα, αλλά έχει επόμενο ματς στο Βόλο…

ΣΦΟΒ: «Εχουμε εμπιστοσύνη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, στην οποία τονίζεται η στήριξη στους παίκτες και στη διοίκηση, αλλά και η πίστη πως η ομάδα θα καταφέρει στο τέλος να πετύχει το στόχο της ανόδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Φίλοι του Ολυμπιακού, το έχουμε ξαναγράψει και το τονίζουμε και σήμερα, ότι την αγαπημένη μας ομάδα και τη διοίκηση θα τη στηρίξουμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Τονίζουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες, στις δυνατότητές τους, αρκεί με ψυχή και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τους επόμενους επτά τελικούς.

Δεν είμαστε ούτε ρομαντικοί, ούτε γραφικοί. Ο Ολυμπιακός μας θα τερματίσει πρώτος. Οι παίκτες να βγάλουν τον εγωισμό τους, το ταλέντο τους, την αξία τους και να μας δώσουν την χαρά που περιμένει όλη η πόλη. Έχουν την ευκαιρία να κλείσουν στόματα και να έχουν ψηλά το κεφάλι.

Η διοίκηση με στιβαρότητα και τόλμη να σταθεί δυναμικά, όπως έκανε όλους αυτούς τους μήνες. Ο κόσμος να βάλει το δικό του στοίχημα. Ότι θα συμπαρασταθεί με όλες τους τις δυνάμεις. Τώρα θα φανούμε πόσο αγαπάμε αυτή την ομάδα. Τώρα στα δύσκολα. Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μαζί, διοίκηση, παίκτες και κόσμος, να συνεχίσουμε δυνατά με πίστη και αισιοδοξία.

Μετά τη μίνι διακοπή του πρωταθλήματος, επανερχόμαστε με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη.

Όχι άλλο στραβοπάτημα. Επτά νίκες μέχρι τέλους. Αν με τον Απόλλωνα είχαμε 6.000 κόσμο, με τον Καραϊσκάκη να είμαστε ακόμη περισσότεροι.

Και μην ξεχνάτε, φίλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού, ότι οι ψυχές μας είναι πιο βαθιά από τις πληγές μας».

Εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σχετικά με τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η Οργανωτική Επιτροπή για τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 09.00 στον Ιερό του Αγίου Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί το αρχιερατικό μνημόσυνο των θανόντων αθλητών, παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων της ομάδας μας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Την Κυριακή 9 Απριλίου και ώρα 11.00 αντιπροσωπεία της ΟΕ και μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη θα επισκεφτούν το Γηροκομείο Βόλου, όπου θα μοιράσουν ρουχισμό και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας, όπως συνδράμουν, προκειμένου και οι δυο εκδηλώσεις να στεφθούν με επιτυχία.

Όσοι γνωρίζουν παλιούς αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους που δεν βρίσκονται εν ζωή, και όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν ρουχισμό ή τρόφιμα μακράς διάρκειας να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νικόλαο Τσεκούρα, στο τηλέφωνο 6979002709.

Η συμβολή σας κρίνεται απαραίτητη, ώστε να αποφευχθούν οι παραλείψεις και να μνημονευθούν όλοι αυτοί που με τον έναν ή άλλο τρόπο, υπηρέτησαν τον Ολυμπιακό Βόλου διαχρονικά».

Ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Ενόψει του αγώνα του προσεχούς Σαββάτου 25/3 του Ολυμπιακού Βόλου με τους Ν.Α. Νίκης, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α1 ΕΣΚΑΘ, η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει τα εξής:

«Τον τελευταίο αγώνα της για την κανονική περίοδο δίνει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, το Σάββατο 25 Μαρτίου και ώρα 19.30 στο Κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, απέναντι στην νεανική ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης, για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 19.30 θέλοντας η ΕΣΚΑΘ να διατηρήσει το αξιόπιστο του πρωταθλήματος. Εκείνο φυσικά που δεν έπραξε με τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του Α’ γύρου και τώρα διακυβεύει και το κύρος και την αξιοπιστία, για την οποία κόπτεται.

Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, Μιχάλης Καπουρνιώτης και Μάριος Μπορίνος, είναι έτοιμοι να προσθέσουν ακόμη μια νίκη, απέναντι σε μια πολύ ελπιδοφόρα ομάδα και θα αναμένουν το αποτέλεσμα Νίκη-Γ.Σ. Βόλου για να δουν αν θα συνεχίσουν τη προσπάθεια τους στα πλέι οφ. Στον αγώνα δεν θα δώσει το «παρών» ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος, αλλά θα επιστρέψει ο Κωνσταντίνος Τελλίδης.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να συμπαρασταθούν στην ομάδα, να τους χειροκροτήσουν για τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους και να τους δώσουν ώθηση για τους επερχόμενους αγώνες, ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός Βόλου, εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά, να διεκδικήσει και να κατακτήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ευχόμαστε να μην γραφτεί ακόμη μια «χρυσή σελίδα». Οψόμεθα.

Η συμβολή σας κρίνεται απαραίτητη, ώστε να αποφευχθούν οι παραλείψεις και να μνημονευθούν όλοι αυτοί που με τον έναν ή άλλο τρόπο, υπηρέτησαν τον Ολυμπιακό Βόλου διαχρονικά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου