ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από το Ελευθεροχώρι η αρχή για το 8 στα 8

από-το-ελευθεροχώρι-η-αρχή-για-το-8-στα-8-527172

Από το Ελευθεροχώρι του Δήμου Πύλης στο νομό Τρικάλων ξεκινά αύριο η νέα προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στην τελική ευθεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που στόχος είναι να επανέλθει η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες … και στην υστάτη αυτή προσπάθεια πρέπει να κάνει το «οκτώ στα οκτώ», κερδίζοντας δηλαδή όλα τα ματς μέχρι τέλους.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Πρώτος αντίπαλος για να φτάσει στο απόλυτο, περιμένοντας στραβοπατήματα του πρωτοπόρου Απόλλωνα μετά την ισοπαλία που του παρεχώρησε την περασμένη Κυριακή στο Βόλο, είναι οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, μια καθαρά ερασιτεχνική ομάδα, που όμως στην πρώτη της φορά σε εθνική κατηγορία έχει δείξει ότι θα κερδίσει τη μάχη για την παραμονή, ενώ μπορεί να είναι ρυθμιστής για την κορυφή, αφού για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές από αύριο, θα αγωνιστεί με τους τρεις πρώτους της βαθμολογίας…

Ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει εύκολο ματς στην κατηγορία, δεν θα υποτιμήσει και θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τους Μαύρους Αετούς, αφού μόνο κάνοντας το 8 στα 8 βγάζει εκτός διεκδίκησης την τρίτη ομάδα, και μόνο με δικές του νίκες θα «εύχεται» μια ήττα για τη σημερινή πρωτοπόρο!

Οι Μαύροι Αετοί, που αφού υποδεχθούν τον Ολυμπιακό Βόλου αμέσως μετά πάλι στο γήπεδό τους θα έχουν αντίπαλο ( 24η-2/4)τον Απόλλωνα Λάρισας… και στην 25η αγωνιστική (9/4) θα παίξουν στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη, είναι μια ομάδα που από τους 23 βαθμούς που έχει πάρει οι 20 έχουν κατακτηθεί στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου με 6 νίκες (3-1 την Ιστιαία, 1-0 τη Νίκη, 1-0 τη Νεοκαισάρεια, 2-1 την Πετριτή, 4-1 τον Τηλυκράτη και 2-1 την Αμβρακία), ενώ είχε ισοπαλία με τον Θεσπρωτό(1-1) στην πρεμιέρα και δεν έχασε από Καραϊσκάκη (0-0).

Στον Ολυμπιακό Βόλου θετικό για το αυριανό ματς και τη συνέχεια είναι ότι έχει άλλο αέρα, με νέο προπονητή τον Σάκη Παπαβασιλείου (αν και στο μικρό διάστημα που είναι στο Βόλο δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα, με αποτέλεσμα το αυριανό παιχνίδι να «καλούνται» να το πάρουν με τη προσωπικότητά τους οι ερυθρόλευκοι παίκτες, που πρέπει στο εξής να δείχνουν την ποιότητά τους, την αποτελεσματικότητα και το πάθος τους στο γήπεδο).

Για τον αγώνα στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων θα απουσιάζει μόνο ο Κολημήτρας, ενώ άλλοι τραυματισμοί ή τιμωρίες δεν υπάρχουν. Πάντως τρεις παίκτες, ο Ιωαννίδης που έχει τρεις κίτρινες, και οι Οικονόμου και Δωματάς που έχουν έξι, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, αφού αν δεχθούν ακόμη μία δε θα αγωνιστούν, ο μεν πρώτος με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, και οι άλλοι δυο και στο ματς με τον Διαγόρα τον Απρίλιο…

Ο κόσμος και στο Ελευθεροχώρι

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, με την οποία εκφράζουν τη στήριξη στην ομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου εκτός έδρας. Διοργανώνουν εκδρομή και καλούν τα μέλη τους να δηλώσουν συμμετοχή και να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Ολυμπιακού, σ’ ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αν κάτι μας αντιπροσωπεύει απόλυτα, ως οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου και ειδικότερα ως Austrian Boys, είναι το σύνθημα “Βόλος στα εύκολα, ΒΟΛΑΡΑ στα δύσκολα”. Αυτή τη στιγμή, όσο και αν μας πίκρανε το αποτέλεσμα της Κυριακής, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες της ομάδας μας για την επίτευξη του φετινού στόχου.

Για αυτό διοργανώνουμε εκδρομή για τον αγώνα της Κυριακής -σε ένα ακόμα χωριό, αυτή τη φορά στο νομό Τρικάλων- και καλούμε όλους τους συνοπαδούς μας να ακολουθήσουν δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη στην ομάδα.

Το κόστος της εκδρομής είναι 8 ευρώ και η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 11.30 από τα γραφεία του συνδέσμου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6983202717.

Υ.Γ. Ελπίζουμε ότι από εδώ και πέρα όλοι μέσα στην ομάδα να κάνουν το καθήκον τους και κυρίως οι ποδοσφαιριστές μας να δείξουν στην πράξη την απαιτούμενη αγωνιστική συμπεριφορά και αποτελεσματικότητα που αρμόζει σε όσους φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΦΟΒ, στην οποία δίνει το σύνθημα για δυναμικό παρών στο επόμενο παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς. «Εμείς θα στηρίξουμε την ομάδα και τη Διοίκηση μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, και ελπίζουμε στην άνοδο και ότι τίποτα δε χάθηκε. Η ελπίδα είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο συναίσθημα που σου δίνει κουράγιο, δύναμη και πίστη. Η ομάδα μας μπορεί να ανατρέψει τα πάντα και να πάρει όλα τα παιχνίδια που υπολείπονται. Την Κυριακή θα είμαστε στο γήπεδο των “Αετών” στα Τρίκαλα, κάνοντας μια νέα δυναμική αρχή» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΣΦΟΒ…

Με διαιτητή τον Ζούγρα

Ο Διονύσης Ζούγρας από την Κοζάνη ορίστηκε να διαιτητεύσει την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου εκτός έδρας (19/2, 15.00) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.)

Ο Ζούγρας είναι αξιολογημένος διαιτητής Football League και αύριο θα έχει βοηθούς τους Γεώργιο Στεφανή και Γεώργιο Παπαλίτσα από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 80 χρόνων

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, με την οποία πληροφορεί ότι στο πλαίσιο εορτασμού των 80 χρόνων του συλλόγου που συμπληρώνονται φέτος, θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου μνημόσυνο για τους θανόντες αθλητές, παράγοντες, προπονητές και φιλάθλους αλλά και επίσκεψη την ίδια μέρα στο Γηροκομείο του Βόλου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη : «Όσοι γνωρίζουν παλιούς αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους που δε βρίσκονται εν ζωή και όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν ρουχισμό η τρόφιμα μακράς διάρκειας, να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νικόλαο Τσεκούρα στο τηλέφωνο 6979002709».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου