ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να δώσει απαντήσεις και να πάρει το χειροκρότημα

να-δώσει-απαντήσεις-και-να-πάρει-το-χει-529068

Να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να παραμένει κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων για το όσο το δυνατό καλύτερο τελικό πλασάρισμα θέλει η Νίκη, που την Κυριακή (3μ.μ.) υποδέχεται την Πύδνα Κίτρους θέλοντας και τη ρεβάνς για την άδικη ήττα στον α΄ γύρο, που ήταν αποτέλεσμα μιας κακής διαιτησίας!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για τη Νίκη, η ήττα στην Λευκάδα -μετά από 6 σερί νίκες- της ψαλίδισε τις πιθανότητες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα παλέψει όλα τα ματς με στόχο τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, αλλά και για να δώσει απαντήσεις, ώστε παίκτες και προπονητής, που κάνουν την προσπάθεια με πολλά προβλήματα, να πάρούν το χειροκρότημα του κόσμου…

Για την Κυριακή, στον αγωνιστικό τομέα, η επιστροφή του Γιώργου Νικλητσιώτη από τιμωρία, θα δώσει περισσότερη επιθετική πνοή στην ομάδα, ενώ προβλήματα για τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο δεν πρέπει να υπάρξουν, αφού χθες είδε τον Γιάννη Κορέτα (ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ένιωσε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό) να προπονείται, και η ομάδα, έχοντας μπροστά της ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό με την Πύδνα Κίτρους στο Π. Μαγουλάς, θα παρουσιαστεί πλήρης. Άλλωστε η Νίκη έχει ως στόχο για τη συνέχεια ένα νέο σερί, και ως το φινάλε του πρωταθλήματος έχει τους αγώνες:

23η αγωνιστική 19/3 3μ.μ.: Νίκη Βόλου-Πύδνα Κίτρους

24η αγωνιστική 2/4 4μ.μ.: Αμβρακία Κωστακίων-Νίκη Βόλου

25η αγωνιστική 9/4 4μ.μ.: Νίκη Βόλου-Πιερικός

26η αγωνιστική 23/4 4.30μ.μ.: Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου

27η αγωνιστική 30/4 5μ.μ.: Νίκη Βόλου-Μαύροι Αετοί

28η αγωνιστική 7/5 5μ.μ.: Καραϊσκάκης-Νίκη Βόλου

29η αγωνιστική 14/5 5μ.μ.: Νίκη Βόλου-Διαγόρας Σεβαστής

30η αγωνιστική 21/5 5μ.μ.: Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας

* Την Κυριακή την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Πύδνα Κίτρους στο «Π. Μαγουλάς» στις 3:00μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Στέλιος Λεωνίδας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Μπάλλα και Χρήστο Αλεξόπουλο όλοι από την ΕΠΣ Τρικάλων

Τα εισιτήρια με την Πύδνα

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής (19/03) με τον Πύδνα Κίτρους.

*Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ.

*Άνεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους

*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή (17/3), από τις 10:00 το πρωί ως και τις 14:00 το μεσημέρι και από τις 18:00 το απόγευμα ως και τις 21:00 το βράδυ, στα γραφεία μας στην παραλία (Αργοναυτών 15 3ος όροφος) και στο καφέ «ΥΔΡΟΧΟΟΣ» (Μαιάνδρου – Σμύρνης).

Το Σάββατο (18/3) η προπώληση θα συνεχιστεί στα ίδια σημεία και τις ίδιες ώρες και την Κυριακή (19/3) από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου