ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με σοβαρότητα και περισσότερο πάθος

με-σοβαρότητα-και-περισσότερο-πάθος-529101

Με περισσότερη σοβαρότητα και περισσότερο πάθος θα ξεκινήσει την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου την τελική προσπάθεια για να πετύχει την άνοδο, που έρχεται μόνο με έναν τρόπο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό, που την Κυριακή παίζει στο Ν. Τρικάλων με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου και στη συνέχεια έχει τρία ντέρμπι, επικρατεί αισιοδοξία ότι μπορεί να γίνει η υπέρβαση κάνοντας 8 νίκες ως το τέλος, αν και αυτές δεν φτάνουν να δώσουν άνοδο, αν δεν υπάρξουν στραβοπατήματα του Απόλλωνα.

Ο νέος προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου ίσως αλλάξει την ψυχολογία, ίσως βοηθήσει στο να έχουν οι παίκτες περισσότερο καθαρό μυαλό και λιγότερη κούραση, ίσως είναι πιο τυχερός, ίσως βρει και δώσει αυτό που έλειπε στον τομέα «αποτελεσματικότητα» …αλλά τώρα που και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, οι ποδοσφαιριστές, που λέγεται ότι αποτελούν το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, θα πρέπει να το δείξουν στο γήπεδο…

Ο Ολυμπιακός, έχοντας «μάθει» πως δεν υπάρχει εύκολο ματς στην κατηγορία, θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και τους Μαύρους Αετούς, αφού ο κυριακάτικος αντίπαλος, από τους 23 βαθμούς που έχει πάρει (και του επιτρέπουν να βρίσκεται στη 10η θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής), οι 20 έχουν κατακτηθεί στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου.

Η Τρικαλινή ομάδα έχει 6 νίκες στην έδρα της (3-1 την Ιστιαία,1-0 τη Νίκη,1-0 τη Νεοκαισάρεια, 2-1 την Πετριτή, 4-1 τον Τυληκράτη και 2-1 την Αμβρακία), ενώ είχε ισοπαλία με τον Θεσπρωτό(1-1) στην πρεμιέρα και δεν έχασε από Καραϊσκάκη(0-0).

Οι Μαύροι Αετοί παίζοντας για πρώτη φορά σε εθνικό πρωτάθλημα θέλουν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους, ενώ αφού υποδεχθούν τον Ολυμπιακό Βόλου αμέσως μετά πάλι στο γήπεδό τους θα έχουν αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας…

Για τον αγώνα στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων θα είναι απών μόνο ο Κολημήτρας, ενώ άλλοι τραυματισμοί ή τιμωρίες δεν υπάρχουν. Πάντως τρεις παίκτες, ο Ιωαννίδης που έχει τρεις κίτρινες, και οι Οικονόμου και Δωματάς που έχουν έξι, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, αφού αν δεχθούν ακόμη μία δε θα αγωνιστούν ο μεν πρώτος με την Α.Ε. Καραϊσκάκης και οι άλλοι δυο και στο ματς με τον Διαγόρα τον Απρίλιο…

Το ματς στο Ελευθεροχώρι είναι το τελευταίο του Μαρτίου (ο Απόλλων θα υποδεχθεί τον Θεσπρωτό), αφού λόγω της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου το πρωτάθλημα διακόπτεται και δε γίνονται αγώνες την Κυριακή 26 Μαρτίου, η μάχη τον Απρίλιο ξεκινά με την 24η αγωνιστική (2/4) όπου οι Μαύροι Αετοί υποδέχονται τον Απόλλων Λάρισας, ο Ολυμπιακός Βόλου την ΑΕ Καραϊσκάκης, και στην 25η (9/4 )ο Ολυμπιακός παίζει στην Πιερία με τον Διαγόρα Σεβαστής και ο Απόλλων υποδέχεται τον Αστέρα Πετριτής. Τα άλλα ματς του Απρίλη είναι για την 26η. Τα καθοριστικά ντέρμπι (23/4) Ολυμπιακός-Νίκη και ΑΕ Καραϊσκάκης-Απόλλων Λ., ενώ η 27η (30/4) έχει Φιλιππιάδα- Ολυμπιακό και Απόλλων-Ιστιαία .

Ο κόσμος και στο Ελευθεροχώρι

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, με την οποία εκφράζουν τη στήριξη στην ομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου εκτός έδρας. Διοργανώνουν εκδρομή και καλούν τα μέλη τους να δηλώσουν συμμετοχή και να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Ολυμπιακού, σ’ ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αν κάτι μας αντιπροσωπεύει απόλυτα, ως οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου και ειδικότερα ως Austrian Boys, είναι το σύνθημα “Βόλος στα εύκολα, ΒΟΛΑΡΑ στα δύσκολα”. Αυτή τη στιγμή, όσο και αν μας πίκρανε το αποτέλεσμα της Κυριακής, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες της ομάδας μας για την επίτευξη του φετινού στόχου.

Για αυτό διοργανώνουμε εκδρομή για τον αγώνα της Κυριακής -σε ένα ακόμα χωριό, αυτή τη φορά στο νομό Τρικάλων- και καλούμε όλους τους συνοπαδούς μας να ακολουθήσουν δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη στην ομάδα.

Το κόστος της εκδρομής είναι 8 ευρώ και η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 11.30 από τα γραφεία του συνδέσμου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6983202717.

Υ.Γ. Ελπίζουμε ότι από εδώ και πέρα όλοι μέσα στην ομάδα να κάνουν το καθήκον τους και κυρίως οι ποδοσφαιριστές μας να δείξουν στην πράξη την απαιτούμενη αγωνιστική συμπεριφορά και αποτελεσματικότητα που αρμόζει, σε όσους φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΦΟΒ, στην οποία δίνει το σύνθημα για δυναμικό παρών στο επόμενο παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς. «Εμείς θα στηρίξουμε την ομάδα και τη Διοίκηση μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, και ελπίζουμε στην άνοδο και ότι τίποτα δε χάθηκε. Η ελπίδα είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο συναίσθημα που σου δίνει κουράγιο, δύναμη και πίστη. Η ομάδα μας μπορεί να ανατρέψει τα πάντα και να πάρει όλα τα παιχνίδια που υπολείπονται. Την Κυριακή θα είμαστε στο γήπεδο των “Αετών” στα Τρίκαλα, κάνοντας μια νέα δυναμική αρχή» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΣΦΟΒ…

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 80 χρόνων

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, με την οποία πληροφορεί ότι στο πλαίσιο εορτασμού των 80 χρόνων του συλλόγου που συμπληρώνονται φέτος, θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου μνημόσυνο για τους θανόντες αθλητές, παράγοντες, προπονητές και φιλάθλους αλλά και επίσκεψη την ίδια μέρα στο Γηροκομείο του Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου, η συσταθείσα Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε όπως τελέσει αρχιερατικό μνημόσυνο των θανόντων αθλητών, παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων την Κυριακή 9 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου μετά τη Θεία Λειτουργία.

Την ίδια ημέρα και στις 11.00 αντιπροσωπεία της ΟΕ και μελών του Δ/κου Συμβουλίου του ερασιτέχνη θα επισκεφτούν το Γηροκομείο Βόλου, όπου θα μοιράσουν ρουχισμό και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας, όπως συνδράμουν, προκειμένου και οι δυο εκδηλώσεις να στεφθούν με επιτυχία.

Όσοι γνωρίζουν παλιούς αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους που δε βρίσκονται εν ζωή και όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν ρουχισμό η τρόφιμα μακράς διάρκειας, να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νικόλαο Τσεκούρα στο τηλέφωνο 6979002709.

Η συμβολή σας κρίνεται απαραίτητη, ώστε να αποφευχθούν οι παραλείψεις και να μνημονευθούν όλοι αυτοί που με τον έναν η άλλο τρόπο υπηρέτησαν τον Ολυμπιακό Βόλου διαχρονικά».

Με διαιτητή τον Ζούγρα από την Κοζάνη

Ο Διονύσης Ζούγρας από την Κοζάνη ορίστηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου εκτός έδρας (19/2, 15.00) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.)

Ο Ζούγρας είναι αξιολογημένος διαιτητής Football League και φέτος έχει διευθύνει τρία ματς στη Β’ Εθνική και τέσσερα στην Γ’ Εθνική.

Τα ματς στην Β΄ ήταν: Τρίκαλα – Αγροτικός Αστέρας 3-0, Αιγινιακός – Καλλιθέα 1-2 και Πανθρακικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0, ενώ της Γ΄: Καλαμαριά – Νέστος Χρυσούπολης 4-0, Πιερικός – Νίκη 1-3, Καμπανιακός – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0 αλλά και στις 23/11/16 το ματς ΑΕ Καραϊσκάκης – Ολυμπιακός Β. 1-1.

Πέρσι ήταν διαιτητής στο Ρήγας – Πυρασος 3-0 ,πρόπερσι στο Καραϊσκάκης – Ρήγας 2-0, ενώ την περίοδο 2013-14 είχε διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή Ψαχνών 2-0 στις 15/10/2012 το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλλιθέα (1-1) Και την περίοδο 2007-2008 και τα δυο ματς με τον ΠΑΣ Πρέβεζα (1-3 στο Βόλο και 1-2 στην Πρεβεζα)

Την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Γεώργιο Στεφανή και Γεώργιο Παπαλίτσα από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου