ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιστεύουν στο 8 στα 8 στον Ολυμπιακό

πιστεύουν-στο-8-στα-8-στον-ολυμπιακό-530219

Πίστη. Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει το κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό ενόψει της τελικής ευθείας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, διαγράφοντας τη λέξη απογοήτευση, μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα στο Βόλο την περασμένη Κυριακή, ισοπαλία που στέρησε τη δυνατότητα από τους ερυθρόλευκους να προσπεράσουν τη λαρισινή ομάδα, η οποία είναι αυτή πλέον που έχει την άνοδο στα… πόδια της…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορεί να γίνει η υπέρβαση κάνοντας 8 νίκες ως το τέλος, αν και αυτό από μόνο του το επίτευγμα δεν φτάνει να δώσει άνοδο, αν δεν υπάρξουν στραβοπατήματα του Απόλλωνα.

Θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Σάκη Παπαβασιλείου να γνωρίζει τις δυσκολίες αλλά και να αισιοδοξεί ότι μπορεί να πετύχει η ομάδα 8 νίκες, ώστε αν υπάρχουν από αλλού απώλειες …να γράψει ιστορία…

Ο νεαρός τεχνικός θα κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου στα Τρίκαλα, ενώ μετά θα έχει τρία συνεχόμενα ντέρμπι (που στον α΄γυρο δεν κερδήθηκαν, με συνέπεια την απώλεια από τότε της πρωτιάς), αλλά πιστεύει πως μπορεί να πετύχει έχοντας το πάθος και τη φιλοδοξία. Άλλωστε την ίδια πίστη εξέφρασαν και οι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας.

Η μάχη ως το τέλος ξεκινά την Κυριακή με την 23η αγωνιστική, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει στα Τρίκαλα με τους Μαύρους Αετούς και ο Απόλλων θα υποδεχθεί τον Θεσπρωτό, ενώ στην 24η (2/4) οι Μαύροι Αετοί υποδέχονται τον Απόλλων Λάρισας, ο Ολυμπιακός Βόλου την ΑΕ Καραϊσκάκης, στην 25η (9/4 )ο Ολυμπιακός παίζει στην Πιερία με τον Διαγόρα Σεβαστής και ο Απόλλων υποδέχεται τον Αστέρα Πετριτής.

Στην 26η (23/4) υπάρχουν τα ματς Ολυμπιακός-Νίκη και ΑΕ Καραϊσκάκης-Απόλλων Λ., ενώ η 27η(30/4) έχει Φιλιππιάδα- Ολυμπιακός και Απόλλων-Ιστιαία με την τελική ευθεία το Μάιο, και στην 28η (7/5) να παίζουν Διαγόρας-Απόλλων και Ολυμπιακός με Νεοκαισάρεια, ενώ 29η (14/5) ο Ρήγας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και ο Απόλλων τον Τηλυκράτη, και στο φινάλε (30η -21/5) υπάρχει το ματς Νίκη-Απόλλων Λάρισας και ο Ολυμπιακός παίζει στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό.

Ο κόσμος και στο Ελευθεροχώρι

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, με την οποία εκφράζουν τη στήριξη στην ομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου εκτός έδρας. Διοργανώνουν εκδρομή και καλούν τα μέλη τους να δηλώσουν συμμετοχή και να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Ολυμπιακού, σ’ ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αν κάτι μας αντιπροσωπεύει απόλυτα, ως οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου και ειδικότερα ως Austrian Boys, είναι το σύνθημα “Βόλος στα εύκολα, ΒΟΛΑΡΑ στα δύσκολα”. Αυτή τη στιγμή, όσο και αν μας πίκρανε το αποτέλεσμα της Κυριακής, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες της ομάδας μας για την επίτευξη του φετινού στόχου.

Για αυτό διοργανώνουμε εκδρομή για τον αγώνα της Κυριακής -σε ένα ακόμα χωριό, αυτή τη φορά στο nομό Τρικάλων- και καλούμε όλους τους συνοπαδούς μας να ακολουθήσουν δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη στην ομάδα.

Το κόστος της εκδρομής είναι 8 ευρώ και η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 11.30 από τα γραφεία του συνδέσμου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6983202717.

Υ.Γ. Ελπίζουμε ότι από εδώ και πέρα όλοι μέσα στην ομάδα να κάνουν το καθήκον τους και κυρίως οι ποδοσφαιριστές μας να δείξουν στην πράξη την απαιτούμενη αγωνιστική συμπεριφορά και αποτελεσματικότητα που αρμόζει, σε όσους φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΦΟΒ, στην οποία δίνει το σύνθημα για δυναμικό παρών στο επόμενο παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς. «Εμείς θα στηρίξουμε την ομάδα και τη Διοίκηση μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, και ελπίζουμε στην άνοδο και ότι τίποτα δε χάθηκε. Η ελπίδα είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο συναίσθημα που σου δίνει κουράγιο, δύναμη και πίστη. Η ομάδα μας μπορεί να ανατρέψει τα πάντα και να πάρει όλα τα παιχνίδια που υπολείπονται. Την Κυριακή θα είμαστε στο γήπεδο των “Αετών” στα Τρίκαλα, κάνοντας μια νέα δυναμική αρχή» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΣΦΟΒ…

Ο Ζούγρας διαιτητής

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου εκτός έδρας (19/2, 15.00) θα διευθύνει ο κ. Διονύσης Ζούγρας από την ΕΠΣ Κοζάνης…

Ο Ζούγρας είναι αξιολογημένος διαιτητής Football League, και φέτος έχει διευθύνει τρία ματς στη Β’ Εθνική και τέσσερα στην Γ’ Εθνική. Έχει «σφυρίξει» και τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα (23/11/2016), όπου ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1, ενώ την περίοδο 2013-14 είχε διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή Ψαχνών 2-0 και στις 15/10/2012 το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλλιθέα (1-1). Την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Γεώργιο Στεφανή και Γεώργιο Παπαλίτσα, από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Όλοι οι διαιτητές στον 2ο όμιλο την Κυριακή:

Απόλλων Λάρισας-Θεσπρωτός

Διαιτητής: Μπαλασάς (Μακεδονίας). Βοηθοί: Κουφός, Φράγιος (Μακεδονίας)

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης). Βοηθοί: Στεφάνης, Παπαλίτσας (Καρδίτσας)

Αστέρας Πετρίτη-Ρήγας Φεραίος

Διαιτητής: Μπαϊλης (Πρέβεζας). Βοηθοί: Φραγκούλης, Τσόγκας (Πρέβεζας)

ΑΕ Καραϊσκάκης-Πιερικός

Διαιτητής: Νικόπουλος (Κέρκυρας). Βοηθοί: Ξηρομερίτης, Μίχος (Κέρκυρας)

ΑΕ Ιστιαίας-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Διαιτητής: Τσιτσανούδης (Λάρισας). Βοηθοί: Τσάπραζης (Λάρισας), Σακκάς (Θεσσαλίας)

Διαγόρας Σεβαστής-Αμβρακίας Κωστακιών

Διαιτητής: Τσιαουσίδης (Μακεδονίας). Βοηθοί: Τοροσιάδης, Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

Τηλυκράτης Λευκάδας-Εθνικός Φιλιππιάδας

Διαιτητής: Κέκελος (Αιτ/νίας). Βοηθοί: Κακατσίδης, Βαλλιάνος (Αιτ/νίας)

Νίκη Βόλου-Πύδνα Κίτρους

Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων). Βοηθοί: Μπάλλας, Αλεξόπουλος (Τρικάλων).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου