ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμος για μια σημαντική νίκη

ετοιμος-για-μια-σημαντική-νίκη-535790

Ετοιμος και αποφασισμένος για μια σημαντική νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπου θέλει να «εγκατασταθεί» ως το τέλος είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, που έχει αύριο στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας και όλοι είναι αισιόδοξοι πως και με την βοήθεια του κόσμου που έδωσε το παρόν στην χθεσινή προπόνηση και θα είναι πολυπληθής, αύριο ο στόχος θα επιτευχθεί…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός θέλει αύριο, αλλά και στα ματς που απομένουν, δικές του νίκες και να μην κοιτά πλέον άλλες ομάδες, ενώ έχοντας ως στόχο τον Μάιο να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες… πρέπει πλέον να κερδίσει και ντέρμπι, αφού είχε κερδίσει μόνο στον α΄ γύρο την Πύδνα, έχασε από Απόλλωνα στη Λάρισα και από την Πύδνα στο Βόλο και δεν κέρδισε Καραϊσκάκη, Νίκη και Διαγόρα Σεβαστής…

Όσον αφορά το αυριανό ντέρμπι η μεγάλη του σημασία είναι πως κερδίζοντας τον Απόλλωνα ο Ολυμπιακός θα είναι πάλι πρώτος…

Μπορεί φέτος και στο πρωτάθλημα στη Λάρισα και στο κύπελλο της Γ΄ Εθνικής στο Βόλο ο Ολυμπιακός να είχε ήττες από τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά γενικά έχει θετική προϊστορία. Συνολικά σε Γ’ και Δ’ Εθνική, ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα έχει 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες. Τελευταία φορά πριν το φετινό πρωτάθλημα, που συναντήθηκαν οι δυο ομάδες, ο Ολυμπιακός κέρδισε και τα δυο ματς και στο τέλος ήταν πρωταθλητής…

Αγωνιστικά ο νεαρός προπονητής του Ολυμπιακού Τίμος Καβακάς έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος, περιμένοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, και στη διάθεσή του βρίσκονται τόσο ο Ούγκο Μασάντο όσο και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης έχοντας εκτίσει την ποινή τους, και έτσι έχει την ευχέρεια να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα…

Ο Ολυμπιακός έχοντας πολλά υπέρ του θέλει τους τρεις βαθμούς, ώστε να περάσει μόνος στην πρώτη θέση της κατάταξης αποκτώντας πλεονέκτημα, ενώ θα κρατά την τύχη στα χέρια του, οκτώ αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και έχοντας να παίξει κι άλλα ντέρμπι εντός έδρας με Καραϊσκάκη και Νίκη, κι ενώ αύριο υπάρχει και το ντέρμπι της Πιερίας (Πύδνα-Διαγόρας) με τον ηττημένο να χάνεται.

Απουσίες στον Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα Λάρισας, ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μηνά και Σουλίδη, ενώ αμφίβολοι ήταν οι Φιρινίδης και Πέντα. Ο Δαυίδ Ιβανίδης τίθεται επίσης στη διάθεση του προπονητή του καθώς εξέτισε την ποινή του.

Austrian Boys: Κερδίζουμε, ανεβαίνουμε κατηγορία…

Ανακοίνωση με την οποία καλούν το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει αύριο Κυριακή τον Ολυμπιακό Βόλου στο …ματς της χρονιάς με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό εξέδωσαν οι Austrian Boys. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στον αγώνα της Κυριακής κρίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η φετινή πορεία του Ολυμπιακού Βόλου. Για εμάς αυτές τις ημέρες τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Όλη η πόλη του Βόλου πρέπει να ξεσηκωθεί και να στηρίξει μαζικά και δυνατά τους παίκτες της ομάδας μας προκειμένου να κερδίσουν το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, τη διοίκηση του συλλόγου, τους παίκτες μας και φυσικά τους χιλιάδες οπαδούς και φιλάθλους, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Κερδίζουμε κάθε Κυριακή, παίρνουμε το πρωτάθλημα, ανεβαίνουμε κατηγορία και ατενίζουμε το μέλλον πλέον με αισιοδοξία. Όλοι μαζί ενωμένοι θα το πετύχουμε. Το χρωστάμε στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και σε όλα όσα εκφράζει αυτή η ομάδα.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, καλώντας όλους τους φίλους του Ολυμπιακού να δώσουν βροντερό παρών και χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι σημαντικό, και ίσως το μισό πρωτάθλημα, τονίζεται, ότι είναι κάποια παιχνίδια που τα παίρνει και ο κόσμος.

Κάλεσμα από την Ένωση Παλαιμάχων

Κάλεσμα για το αυριανό ματς εκδόθηκε και από την Ένωση Παλαιμάχων όπου αναφέρονται τα εξής: «Καλούμε τα μέλη μας και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να δώσουν βροντερό παρών στον κυριακάτικο αγώνα της Ομάδας μας με σκοπό την ενίσχυση και την ενδυνάμωση ψυχικά των ποδοσφαιριστών μας να πάρουν την νίκη που θα τους βάλει οδηγούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα που καλούνται να αντιμετωπίσουν θα πρέπει να λυγίσει από το βάρος και την ιστορία της ερυθρόλευκης φανέλας. Το μέγεθος της ομάδας μας δεν είναι για αυτή την κατηγορία και όλοι μαζί θα πρέπει να της δώσουμε την ώθηση για να τερματίσει στο τέλος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Ο Κουτσιαύτης διαιτητής

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Άρτας, αξιολογημένος διαιτητής Σούπερ Λιγκ, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Λάρισας, αύριο Κυριακή 12/3 στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό. Ο Κουτσιαύτης θα έχει βοηθούς τους Θανάση Κολοσιώνη και Κωνσταντίνο Καλαμπόκη από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Μοίρασαν προσκλήσεις σε Γυμνάσια

οι Κατσούλης, Δωματάς, Αναστασίου, Χολέβας

Επίσκεψη στο 1ο και το 8ο Γυμνάσιο Βόλου πραγματοποίησε χθες αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, αποτελούμενη από τους Σάκη Κατσούλη, Γιάννη Δωματά, Αλέξανδρο Αναστασίου και Χρήστο Χολέβα, προκειμένου να μοιράσουν μαθητικές προσκλήσεις στα παιδιά των σχολείων, για να μπορέσουν με τους κηδεμόνες τους να δώσουν το παρών στον κυριακάτικο αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές μίλησαν με τα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τα προσκάλεσαν στο παιχνίδι της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 15:00 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι μαθητές ήδη γνώριζαν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και ενθουσιάστηκαν με την επίσκεψή τους αυτή. Μάλιστα, πολλοί εξ αυτών είχαν παρακολουθήσει αγώνες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ ζήτησαν από τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να κερδίσουν το εν λόγω παιχνίδι και να ανεβάσουν την ομάδα στην υψηλότερη κατηγορία.

Ένθερμη ήταν και η υποδοχή των εκπαιδευτικών αλλά και των διευθυντών των σχολείων, οι οποίοι υποστήριξαν την πρωτοβουλία αυτή της ομάδας και βοήθησαν τα μέγιστα, έτσι ώστε να δοθούν στους μαθητές οι προσκλήσεις. Στόχος της επίσκεψης αυτής ήταν να γνωρίσουν οι μαθητές τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και διαμέσου αυτής να αναπτυχθεί η νέα γενιά φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι επισκέψεις αυτές σε σχολεία του Βόλου θα συνεχιστούν, έτσι ώστε όλο και περισσότεροι μαθητές να μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο και να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί και η ιδιαίτερη συμβολή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, που εξέδωσε άμεσα τις απαραίτητες άδειες εισόδου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου