ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το αύριο είναι ένα ακόμη βήμα

το-αύριο-είναι-ένα-ακόμη-βήμα-544247

Ένα ακόμη βήμα πριν από ένα πιο σημαντικό θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου να κάνει αύριο για να βρεθεί στην κορυφή υποδεχόμενος στις 3μ.μ. τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό, όπου επιστρέφει μετά από δύο εκτός έδρας νίκες σε Άρτα και Κέρκυρα.

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου, περιμένοντας την ευκαιρία να προσπεράσει τον Απόλλωνα για να βρεθεί βήμα-βήμα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, βλέπει τώρα μόνο το αυριανό ματς με τον Πιερικό, αφού μόνο με νίκη μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά από την ομάδα της Λάρισας, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους δύο πόντους. Προμηνύεται μεγάλη μάχη στα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, και όχι μόνο στο επόμενο που είναι μεταξύ τους στο Βόλο,στις 12 του Μάρτη

Αύριο ο Ολυμπιακός, με τον κόσμο στο πλευρό του, πρέπει να επιδείξει τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα … έχοντας και την προϊστορία υπέρ του, και απέναντι σε μια ομάδα που στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει πετύχει μόνο δύο γκολ σε εννιά ματς μακριά από την Κατερίνη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, με τον Τίμο Καβακά να υπολογίζει σε δυο παίκτες που δεν αγωνιστήκαν την περασμένη Κυριακή στην Κέρκυρα κατά του Αστέρα Πετριτής: τον Ηλία Σταύρου και τον Χρήστο Χολέβα, ενώ θα απουσιάσουν δύο παίκτες που αντίκρισαν την τέταρτη κίτρινη κάρτα: ο Ούγκο Μασάντο και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, οι οποίοι θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής και θα είναι και πάλι στη διάθεση του Τίμου Καβακά για το ντέρμπι της 12ης Μαρτίου με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό.

«Ελάτε να κατακλύσουμε το Πανθεσσαλικό»

Ανακοίνωση για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Σ’ αυτή αναφέρεται: «Η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου, προχωρά με σταθερά βήματα και με σιγουριά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, θέλοντας να κάνει τον στόχο της ανόδου πραγματικότητα.

Αυτή την Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017 στις 15:00, υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ομάδα του Πιερικού, σ’ ένα ακόμη ντέρμπι. Η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη όλων των ερυθρόλευκων φιλάθλων στον έντιμο αγώνα που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι, και θέλει να ολοκληρώσει με επιτυχία. Για το λόγο αυτό, η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη. Ελάτε να κατακλύσουμε το Πανθεσσαλικό Στάδιο, να προσφέρουμε τη στήριξή μας στην ομάδα μας και να δείξουμε σε όλους τη δυναμική του Ολυμπιακού Βόλου! Σ’ αυτόν τον αγώνα για την άνοδο, κανείς δεν περισσεύει! Την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό!».

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Πιερικό, όπως ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, είναι οι εξής:

-Γενική είσοδος: 10 ευρώ

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ

-Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5 ευρώ

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα). Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οι φίλαθλοι-κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Ο Τζοβάρας διαιτητής

Ο διαιτητής που ήταν ξανά άρχοντας των αγώνων των Βολιωτών με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, στο οποίο ο Ολυμπιακός έχασε με 2-1, και στο ντέρμπι με τη Νίκη στο «Π. Μαγουλάς», το οποίο έληξε 0-0…. ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πιερικό αύριο (5/3) στις 15.00, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο.

Συνολικά αυτό είναι το όγδοο φετινό παιχνίδι που διευθύνει ο Τζοβάρας, δύο στη Football League και έξι στην Γ’ Εθνική, ενώ τον Ολυμπιακό, εκτός από τα φετινά, τον έχει σφυρίξει στο παρελθόν άλλες 4 φορές στη Β΄ Εθνική (9/11/2015: Ολυμπιακός-Αίγιο 2-1, 20/10/2014: Ηρακλής-Ολυμπιακός 1-0, 8/12/2013: Επισκοπή-Ολυμπιακός 0-2 και 23/11/2008: Ολυμπιακός-Εθνικός 3-2)και μια φορά στη Γ΄ Εθνική (12/11/2006: Ολυμπιακός-Δόξα Δράμας 0-0). Την Κυριακή, βοηθοί του Τζοβάρα θα είναι οι Νικόλαος Τζάνης και Κωνσταντίνος Μανασής από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου