ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να δείξει δυναμική πριν την κορυφή

να-δείξει-δυναμική-πριν-την-κορυφή-545313

Να δείξει τη δυναμική του πριν βρεθεί ξανά στην κορυφή θέλει την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, που με τον κόσμο στο πλευρό του είναι σε ετοιμότητα για δυο καθοριστικά ματς στο Πανθεσσαλικό, ένα με τον Πιερικό έχοντας την προϊστορία υπέρ του, και ένα στις 12 του μήνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, που σημαίνει ότι με δυο νίκες …περνά πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην 21η αγωνιστική της Κυριακής, όπου στρέφεται αποκλειστικά το ενδιαφέρον, η διοικούσα επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τον κόσμο σε ένα ακόμη ντέρμπι …με τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό. Σ’ αυτή αναφέρεται: «Η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου, προχωρά με σταθερά βήματα και με σιγουριά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, θέλοντας να κάνει τον στόχο της ανόδου πραγματικότητα.

Αυτή την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στις 15:00 υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ομάδα του Πιερικού, σ’ ένα ακόμη ντέρμπι. Η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη όλων των ερυθρόλευκων φιλάθλων, στον έντιμο αγώνα που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι και θέλει να ολοκληρώσει με επιτυχία. Για το λόγο αυτό, η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη. Ελάτε να κατακλύσουμε το Πανθεσσαλικό Στάδιο, να προσφέρουμε τη στήριξή μας στην ομάδα μας και να δείξουμε σε όλους τη δυναμική του Ολυμπιακού Βόλου! Σ’ αυτόν τον αγώνα για την άνοδο, κανείς δεν περισσεύει! Την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό!».

Αγωνιστικά με δυο απουσίες αλλά και με δυο επιστροφές ετοιμάζονται τα πλάνα νίκης μετά από δύο τρίποντα εκτός έδρας σε Άρτα και Κέρκυρα, και στην ερυθρόλευκη ομάδα αυτό που θέλουν είναι πλέον οι δικές τους νίκες, με τον προπονητή Τίμο Καβακά να δηλώνει: «Αυτό που κοιτάζουμε, ως ομάδα, είναι τι κάνουμε εμείς και όχι τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Την τύχη την κρατάμε στα χέρια μας. Είναι μότο στην ομάδα και στα αποδυτήρια ότι κοιτάζουμε μόνο τα δικά μας παιχνίδια… Όλα τα παιχνίδια έχουν μεγάλη σημασία για μας και όλα τα παιχνίδια πάμε να τα κερδίσουμε. Η ομάδα παρουσιάζει σταθερότητα, αξιοπιστία, το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι πολύ θετικό. Παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο και αυτό μόνο αισιόδοξους μπορεί να μας κάνει. Γιατί μέσα από τη δημιουργικότητα θα είμαστε και αποτελεσματικοί. Κι αυτό το βλέπουμε κιόλας».

Ο Ολυμπιακός επίσης βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, με τον Τίμο Καβακά να υπολογίζει την Κυριακή στις υπηρεσίες των Ηλία Σταύρου και Χρήστου Χολέβα που επιστρέφουν από τιμωρία, αλλά θα απουσιάσουν ο Ούγκο Μασάντο και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης που αντίκρισαν την τέταρτη κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Αστέρα Πετριτή. Οι δυο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Πιερικό και θα είναι και πάλι στη διάθεση του Τίμου Καβακά για το ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής 12/3 με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό. Για την Κυριακή υπάρχει και η χρόνια απουσία του Κολημήτρα, που βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής μετά τον τραυματισμό του, συνεχίζοντας το ατομικό πρόγραμμα.

Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το Κυριακάτικο ματς, παρότι ο νεανικός Πιερικός στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει πετύχει μόνο δύο γκολ σε εννιά ματς μακριά από την Κατερίνη.

Υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου είναι και η παράδοση στα ματς με τον Πιερικό που γίνονται στο Βόλο. Την Κυριακή γίνεται το 24ο ματς μεταξύ των δύο ομάδων σε έδρα των ερυθρόλευκων, οι οποίοι στα προηγούμενα 23 είχαν 15 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες με τέρματα 40-19 υπέρ τους, υπολογίζοντας στα υπέρ των Βολιωτών γκολ το 3-0 στα χαρτιά το 2007-08.

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Πιερικό, όπως ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, είναι οι εξής:

-Γενική είσοδος: 10 ευρώ

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ

-Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5 ευρώ

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα). Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οι φίλαθλοι-κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου