ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για την πρώτη από τις 12 νίκες

για-την-πρώτη-από-τις-12-νίκες-559664

Για την πρώτη από τις 12 νίκες, που έχει στόχο ως το φινάλε του πρωταθλήματος, αγωνίζεται σήμερα στις 3 το μεσημέρι στην Άρτα με την Αμβρακία Κωστακιών ο Ολυμπιακός Βόλου, για την 20η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός θέλει στα 12 ματς που απομένουν να δείξει στο γήπεδο την ποιότητα και την ανωτερότητά του, να είναι πιο αποτελεσματικός ενώ ήδη έχει γυρίσει σελίδα μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με τον Τηλυκράτη στην Λευκάδα (1-1) και με την Πύδνα στο Πανθεσσαλικό (0-1), και βλέπει το σήμερα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος για να κερδίσει ό,τι έχασε …και να καλύψει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τον χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας, την οποία κατέχει ο Απόλλων Λάρισας.

Απομένουν 12 αγωνιστικές, υπάρχουν 12 ευκαιρίες και τα πάντα μπορούν να συμβούν, τη στιγμή που πολλές ομάδες φαίνεται να ελπίζουν ακόμη στη διεκδίκηση της ανόδου, ενώ και στην ουρά η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές αδιάφορα βαθμολογικές ομάδες.

Η προσεχής τετράδα αγώνων που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός είναι κρίσιμη και καθοριστική για τη διεκδίκηση του στόχου της ανόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να δώσουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας, την Κυριακή με την Αμβρακία Κωστακιών και το Σάββατο 25/2 με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο ματς στο Πανθεσσαλικό με Πιερικό και το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αποκλειστικός στόχος της ομάδας είναι το απόλυτο που μπορεί να τη φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, αν ο Απόλλων ηττηθεί από τον Ολυμπιακό και έχει ένα ακόμη στραβοπάτημα στα παιχνίδια με Πιερικό, Πύδνα (εκτός) και Ρήγα (εντός έδρας).

Ο Ολυμπιακός έχοντας ως στόχο τον Μάιο να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες… πρέπει πλέον να κερδίσει και ντέρμπι (είχε κερδίσει μόνο στον α΄ γύρο την Πύδνα) αφού θεωρητικά, αν κερδίσει τον Απόλλωνα στο Βόλο και η Λαρισινή ομάδα χάσει και στην Πύδνα, ο Ολυμπιακός θα είναι πάλι πρώτος.

Χωρίς Μουκάμ και Κέρι

Για το σημερινό ματς, ευχάριστο για τον Τίμο Καβακά είναι πως μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον πρώτο σκόρερ Κώστα Φλίγκο, ο οποίος έλλειψε από δυο ματς και υπήρξαν δυο απώλειες!

Πάντως στο σημερινό παιχνίδι υπάρχουν δύο απουσίες. Το τελευταίο πρόβλημα είναι με τον Καμερουνέζο μεσοπιθετικό Ερβέν Μουκάμ, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο και δεν είναι στην αποστολή, όπως και ο 26χρονος μεσοεπιθετικός Λόρι Κέρι που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό, ενώ εκτός συνεχίζει να είναι και ο Άγγελος Κολημήτρας. Με δεδομένη την απουσία του Μουκάμ, ο Δημήτρης Σουάνης αναμένεται να ξεκινήσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο βασικό σχήμα, ενώ στην αποστολή είναι για πρώτη φορά και ο Χρ. Σκανδάλης

Μετά και τη χθεσινή τελευταία προπόνηση των ερυθρολεύκων, ο προπονητής κ. Τίμος Καβακάς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα αγωνιστεί εναντίον της Αμβρακίας Κωστακιών σήμερα στις 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Άρτας.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Κατσούλης, Σταύρου, Ιωαννίδης, Ζώνας, Χολέβας, Οικονόμου, Ευθυμιάδης, Δωματάς, Μασάντο, Φλίγκος, Σουάνης, Αναστασίου, Στουρνάρας, Ντόικιτς, Δ. Κόκας, Πότσι, Αγγελής, Σκανδάλης και Παλιούρας.

Η Αμβρακία

Ο σημερινός αντίπαλος της βολιώτικης ομάδας, η Αμβρακία, είναι σίγουρα κατώτερη, παίζει για τη σωτηρία όχι στην παραδοσιακή έδρα της αλλά στο Στάδιο της Άρτας. Στον Ολυμπιακό δεν παραγνωρίζουν ότι η Αμβρακία έκανε ζημιά στον Απόλλωνα Λάρισας (1-1 στις 5/2), ενώ για σήμερα η διοίκηση της ομάδας των Κωστακιών εξέδωσε ανακοίνωση απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο της Άρτας να βρεθεί μαζικά στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης για να στηρίξει την ομάδα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αγωνιστικά, ο τεχνικός της Αμβρακίας, Δημήτρης Νταλάκας, δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Βασίλη Παπαρούνη, Νίκο Βασίλα και τον τραυματία Γρηγόρη Μπάκα.

Στη διαθεσή του είναι οι: Βαρέλης, Νικολάου, Παπανίκου, Λύτος, Μπεζεβέγκης, Τάσσος, Ασπροποταμίτης, Βερλέκης, Νταλάκας, Σιδηρόπουλος, Παππάς, Κωστακιώτης, Θεμελής, Μπότσαρης, Μπαλαδήμας, Τσαμπάς, Ρούμπος, Γρύλλης.

Από την Πρέβεζα ο διαιτητής

Από την Πρέβεζα ορίστηκε διαιτητής στην σημερινή (15.00) αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αμβρακία Κωστακιών στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε ο Νικόλαος Ρούσσος-Μπεκερτζής από την ΕΠΣ Πρέβεζας, που στο παρελθόν έχει «σφυρίξει» τον Ολυμπιακό Βόλου την περίοδο 2014-15 στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας(5/4/2015), στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε χάσει με 2-0. Σήμερα βοηθοί θα είναι οι Ηλίας Κωνσταντίνου και Άγγελος Τσόγκας, επίσης από την Πρέβεζα. Παρατηρητής ορίστηκε ο Καρδιτσιώτης Μάνθος Κοφίτσας που ανήκει στην ΕΠΣ Τρικάλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου