ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διεθνές ενδιαφέρον για τη Νίκη

διεθνές-ενδιαφέρον-για-τη-νίκη-561956

Ενώ πλέον η ομάδα της Νίκης Βόλου με χαμηλούς τόνους και χωρίς πολλά λόγια είναι σε καλό αγωνιστικά δρόμο, και μόλις την περασμένη Κυριακή έκανε φετινό ρεκόρ με τρεις συνεχόμενες νίκες, δείχνοντας ότι θέλει και μπορεί να διευρύνει αυτό το σερί, δεν είναι λίγοι στη Νέα Ιωνία που άρχισαν να σκέπτονται και τη νέα χρονιά.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μπορεί ο Σάκης Τζήμας, ως πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου- έστω κι αν είναι μειοψηφία αλλά ακλόνητος μετά την τελευταία συνέλευση των μέλλων του συλλόγου- έχει μιλήσει για 5ετές πλάνο… ήδη εδώ και καιρό εμφανίστηκε σε ρόλο σωτήρα ο Ανδρέας Πάτσης απαντώντας θετικά στο κάλεσμα νικιωτών φιλάθλων για να ξανασχοληθεί με τη Νίκη το καλοκαίρι, και εκτός από αυτό υπάρχει και η διοίκηση του Στέργιου Φάτση που με σωστή διαχείριση και χωρίς πολλά λόγια φαίνεται να έχει βρει λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που παραδέχτηκε ο ίδιος ο πρόεδρος λέγοντας πρόσφατα πως κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους!»

Παρά το γεγονός ότι από πλευράς ερασιτεχνικής Νίκης κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, φοβούμενοι και εσωτερικό «πόλεμο», φαίνεται πως έχουν «δουλέψει» και μελετήσει μια διεθνή πρόταση ενδιαφέροντος με ευρωπαϊκές βάσεις.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για Βέλγους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για όλο το οικοδόμημα της Νίκης, έχουν πλάνα, όραμα, δίνουν βάση στις ακαδημίες, ενώ στην πρότασή τους περιλαμβάνεται και ανακατασκευή των γηπέδων.

Το θέμα με το Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για τη Νίκη παραμένει υπό συζήτηση και θα επανέλθει ως επίσημο στην επομένη Γενική Συνέλευση, αφού αυτό που προέχει ακόμη και για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται είναι η καλύτερη φετινή παρουσία της ομάδας.

Θέλει συνέχεια

H συνέχεια της Νίκης έχει μια «τετράδα» αγώνων που μπορεί να την «ανεβάσει» ακόμη περισσότερο και να της δώσει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο παλεύοντας ως το τέλος…

Μετά την επίτευξη για πρώτη φορά φέτος τριών συνεχόμενων νικών, η νέα τετράδα ξεκινά για τη Νίκη την Κυριακή στη Νέα Ιωνία με τον Αστέρας Πετριτή, το άλλο Σάββατο θα παίξει πάλι στη Νέα Ιωνία τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ στη συνέχεια έχει δυο «εξόδους» με κίνητρο!

Στην 21η (5/3) θα παίξει στην Ιστιαία, που ήταν η πρώτη ομάδα που της έκανε ζημιά στη Νέα Ιωνία, ενώ στην 22η (12/3) αντίπαλος θα είναι ο Τηλυκράτης, και το κίνητρο θα είναι να πάρει στη Λευκάδα ό,τι δεν κατάφερε καμιά άλλη ομάδα…

Έως το φινάλε, η Νίκη θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να βρεθεί πιο ψηλά, κίνητρα έχει πολλά, όπως και ντέρμπι, ενώ από τα 8 ματς που θα απομένουν, τα 6 θα είναι στο Βόλο συμπεριλαμβανόμενου και το τυπικά εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Έτσι μετά την τετράδα τα ματς θα είναι:

23η (19/3) Νίκη Β.-Πιερικός

24η (2/4) Αμβρακία Κ.-Νίκη Β.

25η (9/4) Νίκη Β.-Πιερικός

26η (23/4) Ολυμπιακός Β.-Νίκη Β.

27η (30/4) Νίκη Β.-Μαύροι Αετοί

28η (7/5) Καραϊσκάκης-Νίκη Β.

29η (14/5) Νίκη Β.-Διαγόρας Σ.

30η (21/5) Νίκη Β.-Απόλλων Λ.

Η Νίκη, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της 4ης θέσης, βρίσκονται στο -8 από την κορυφή και τον Απόλλωνα Λάρισας, στο -4 από τον δεύτερο Ολυμπιακό Βόλου και στο -1 από την τρίτη Πύδνα Κίτρους, περιμένοντας απώλειες των πρωτοπόρων, και τα μεταξύ τους ματς προκειμένου να μπουν στο παιχνίδι…

Πάντως στη Νίκη, το άμεσο ενδιαφέρον είναι στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή. Μπορεί η μέχρι σήμερα πορεία του Αστέρα να μην τρομάζει τους κυανόλευκους, αλλά σίγουρα είναι ένα ακόμη παιχνίδι αυτό της ερχόμενης Κυριακής, το οποίο θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, μιας και η Νίκη στη μέχρι σήμερα πορεία της έχει χάσει βαθμούς και από άλλες ομάδες που βρίσκονταν στον πάτο της βαθμολογίας, όπως στην ισοπαλία απέναντι στην Ιστιαία και στην ήττα από τους Μαύρους Αετούς στα Τρίκαλα.

Ο Βολιώτης τεχνικός Στέφανος Ξηροφώτος θέλει άπαντες στην ομάδα να ασχολούνται μόνο με το προσεχές παιχνίδι, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, και σε καμία περίπτωση να μην «βλέπουν» το επόμενο. Στον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Πετριτή, ο κυανόλευκος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τον Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, του οποίου το γραφειοκρατικό πρόβλημα ξεπεράστηκε. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Φίλιππου Σκοπελίτη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα το τελευταίο χρονικό διάστημα, και ακολουθεί συντηρητικούς ρυθμούς προπόνησης. Ένα «σφίξιμο» κρατά σε χαλαρούς ρυθμούς και τον Βουρδάκη. Προβλήματα απουσιών λόγω καρτών δεν υπάρχουν, οπότε, εκτός απροόπτου, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών την Κυριακή στις 15:00 στο «Π. Μαγουλάς» καθώς η Νίκη κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες και να ανατρέψει το σοκ της βαριάς ήττας στη Φιλιππούπολη.

«Εκδρομή Κερκυραίων στο Βόλο»

Οι φίλοι του Αστέρα Πετριτή ανήκουν στην κατηγορία των φιλάθλων που χαίρονται το ποδόσφαιρο, βλέπουν τους αγώνες της ομάδας τους σαν γιορτή, και την ακολουθούν σε αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια, παρά τη μεγάλη απόσταση από τις αντίπαλες έδρες. Είχαν δώσει το παρών στο Πανθεσσαλικό και σκοπεύουν να βρίσκονται στις κερκίδες του «Π. Μαγουλάς» την Κυριακή, όπου η ομάδα τους αντιμετωπίζει τη Νίκη. Ήδη η ανακοίνωση της εκδρομής έχει αναρτηθεί στην σελίδα της ομάδας: «Εκδρομή με τον Αστέρα στο Βόλο! Η ομάδα μας οργανώνει εκδρομή στο Βόλο για το σπουδαίο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ιστορική Νίκη Βόλου. Τιμή εκδρομής 20 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του φέρι-μποτ).

Στα Τρίκαλα για το Κύπελλο

Την επόμενη Τετάρτη στις 22 του Φλεβάρη, και ώρα 14.00 στο ουδέτερο γήπεδο των Τρικάλων, θα γίνει ο τελικός αγώνας Κυπέλλου για τον δεύτερο όμιλο ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την ΑΕ Καραϊσκάκης. Η ΕΠΟ έστειλε το σχετικό έγγραφο και στους δύο συλλόγους που θέλουν να προκριθούν στους τέσσερις του θεσμού. Η Νίκη Βόλου ζήτησε επισήμως από την ΕΠΟ 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της για το ματς στα Τρίκαλα, που θα γίνει Τετάρτη (22/2).

Κοπή πίτας για το τμήμα βόλεϊ

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα θα κόψουν οι ακαδημίες βόλεϊ της Νίκης Βόλου την ερχόμενη Κυριακή (19/02) στις 11:00 το πρωί, και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το τμήμα βόλεϊ – ακαδημίες του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανθεσσαλικού Σταδίου (κάτω από το βόρειο πέταλο των φιλοξενουμένων) εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Καλούνται όλες οι αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ με τους γονείς τους να παρευρεθούν στην εκδήλωση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου