ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο δρόμο για την άνοδο …η Πύδνα

στο-δρόμο-για-την-άνοδο-η-πύδνα-570533

Ο δρόμος για την άνοδο έχει συνέχεια για τον Ολυμπιακό Βόλου, που θέλει να φτάσει χωρίς απώλειες στην κορυφή για να τερματίσει πρώτος και να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες… Ο Ολυμπιακός έχει αλλά 13 ματς και άλλες 13 ευκαιρίες να προσπεράσει τον Απόλλωνα βασιζόμενος στην ποιότητα της ομάδας, στον κόσμο και στις πολλές αξιόπιστες λύσεις, περιμένοντας και τυχόν στραβοπάτημα από την ομάδα της Λάρισας που είναι τώρα ένα βαθμό μπροστά και θα παίξει το Μάρτιο στο Πανθεσσαλικό.
Η μάχη για την πρωτιά και την άνοδο συνεχίζεται την Κυριακή(12/2) με την 19η αγωνιστική όπου ο Ολυμπιακός Β. υποδέχεται την Πύδνα Κίτρους και ο Απόλλωνας Λάρισας τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ στην 20η αγωνιστική(19/2) ο Ολυμπιακός θα παίξει 3 χλμ από την Άρτα με την Αμβρακία, και στην Κατερίνη ο Πιερικός θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λάρισας. Η μάχη του Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται το Σάββατο 25/2 με την εξ αναβολής 16η αγωνιστική όπου ο Ολυμπιακός Β. θα πάει στην Κέρκυρα για να παίξει με τον Αστέρα Πετριτή, ενώ ο Απόλλωνας Λάρισας θα αγωνιστεί πάλι στην Πιερία, αυτή τη φορά με την Πύδνα Κίτρους που είναι η μοναδική ομάδα που είχε κερδίσει στη Λάρισα (η άλλη ήττα του Απόλλωνα είναι στο Βελεστίνο).
Κι ενώ ο Μάρτιος αρχίζει με την 21η (5/3), όπου ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Πιερικό και ο Απόλλων Λάρισας τον Ρήγα Φεραίο, στην 22η αγωνιστική (12/3) στο Πανθεσσαλικό θα γίνει το λεγόμενο ντέρμπι πρωτιάς Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Λάρισας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι από το αποτέλεσμα θα κριθεί και η τελική πρωτιά, αφού θα απομένουν 8 αγώνες (μεταξύ αυτών ο Ολυμπιακός θα πάει στη Σεβαστή και στο Βελεστίνο, θα έχει στην έδρα του Νίκη και Καραϊσκάκη, και ο Απόλλωνας θα παίξει εκτός με Σεβαστή και Καραϊσκάκη) μέχρι το φινάλε στις 21 του Μάη, όπου ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει την άνοδο στην Ηγουμενίτσα, παίζοντας με τον Θεσπρωτό την ώρα που ο Απόλλωνας θα παίζει στο Βόλο με τη Νίκη!
Στο δρόμο για την άνοδο αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, o Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την Πύδνα Κίτρους σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος και σε ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής αναφέρονται τα εξής: «Ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάζεται τη στήριξη όλων, στο δρόμο του για την άνοδο στη Football league. Έλατε να κατακλύσουμε το Πανθεσσαλικό Στάδιο, να στηρίζουμε την ομάδα μας και να δώσουμε βροντερό παρών. Την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό, δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου»!
Επίσης η Δ.Ε στην ανακοίνωση αναφέρει ότι « Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Πύδνα Κίτρους είναι οι εξής:-Γενική είσοδος: 10€-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€ -Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€, Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30. Οι φίλαθλοι – κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Κώστα Φλίγκου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Είναι το δεύτερο παιχνίδι φέτος που δεν θα αγωνιστεί ο έμπειρος επιθετικός, καθώς θυμίζουμε πως ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής, στο οποίο ο Ολυμπιακός παραχώρησε την μοναδική ισοπαλία εντός έδρας.Εκτός του Φλίγκου και του τραυματία Άγγελου Κολημήτρα δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα.
Για το σερί στο μπάσκετ
Συνέχεια στο αήττητο σερί με Τιτάνες Δράμας θέλει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και σε ανακοίνωση της Δ.Ε. τονίζονται τα εξής: «Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΟΚ, η πρωτοπόρος και αήττητη γυναικεία ομάδα μας αγωνίζεται με τη γυναικεία ομάδα των Τιτάνων Δράμας, με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη συνέχιση του σερί των 14 νικών, ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημα δύο βαθμών από τον Ηρακλή και την Καλαμαριά, ενώ θέλει να συνεχίσει και τις πολύ καλές εμφανίσεις της, όπως στο τελευταίο αγώνα με τη Ολύμπια Λάρισας που δεν έδωσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τη δυνατότητα στην Ολύμπια να ελπίσει σε κάτι καλύτερο από την όσο το δυνατό μικρότερη σε έκταση ήττα, η οποία με τη βοήθεια του διαιτητή περιορίστηκε στους 25 πόντους.
Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος και οι αθλήτριες μας προετοιμάζονται εντατικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τραυματισμοί και απουσίες δεν υπάρχουν και αναμένεται ευχάριστος πονοκέφαλος για τους προπονητές ενόψει του καταρτισμού της δωδεκάδας, όπου αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι νεαρότερες αθλήτριες.
Οι Τιτάνες Δράμας ήταν η ομάδα, μέχρι τώρα, με τη χειρότερη φιλοξενία στην ομάδα μας, αφού αφενός δεν δέχθηκε αλλαγή ώρας για να υπάρχει άνεση στο αυθημερόν ταξίδι μας, αφετέρου με τα επεισόδια που προκάλεσαν «φίλαθλοι» της , ακόμη και ο φύλακας του γηπέδου, με τη συμπαράσταση των δυο διαιτητών από Θεσσαλονίκη και του ντόπιου κομισάριου, έστειλαν στην Αθλητική Δικαστή το προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη , ο οποίος φυσικά μετά την παράθεση αδιάψευστων στοιχείων, εκ μέρους μας, αθωώθηκε πανηγυρικά .
Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν μαζικά, να χειροκροτήσουν τα κορίτσια και σ΄ αυτό το παιχνίδι και , όπως και με την Ολύμπια Λάρισας, με το παλμό τους να παροτρύνουν την ομάδα μας, ώστε να φτάσουν στη νίκη, περιφρουρώντας την έδρα μας, η οποία θα είναι σημαντικός παράγοντας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του στόχου της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα που θα αγωνισθεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό με την Πύδνα ξεπερνώντας το άτυχο αποτέλεσμα με τον Τηλυκράτη. Πρέπει και θα είμαστε όλοι εκεί».
Εκδήλωση παλαιμάχων
Η «ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ» διοργανώνει εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/02/2017 και ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο ΠΑΡΚ.
Γιορτή των Austrian Boys
Την ετήσια γιορτή τους πραγματοποιούν οι Austrian Boys και γι’ αυτό εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση-πρόκληση: Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου στην ετήσια γιορτή του συνδέσμου των Austrian Boys, για την κοπή της πίτας, που θα πραγματοποιηθεί σημερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 9.30 στη ταβέρνα με Ζωντανή Μουσική, «Η Βασούλα του Χρηστάρα».
Η κάρτα εισόδου περιλαμβάνει μενού φαγητού με άφθονο κρασί και κοστίζει 14 ευρώ, ενώ η είσοδος για τα παιδιά με αντίστοιχο παιδικό μενού κοστίζει 7 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6974145882 και 6983202717. Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε μια όμορφη βραδιά!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου