ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για το «διπλό»… σε αήττητη έδρα

για-το-διπλό-σε-αήττητη-έδρα-577469

Την 6η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα… θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου για παίζοντας (3 μ.μ.)στην αήττητη έδρα του Τυληκράτη στη Λευκάδα για την 18η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής…

Ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει χωρίς απώλειες την τετράδα των αγώνων του Φεβρουαρίου και προέχει το σημερινό ματς, αφού ο Τηλυκράτης είναι από τις δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος παραμένοντας αήττητος στη Λευκάδα, ενώ ως τώρα στο πρωτάθλημα έχει μόλις 3 ήττες …όλες στη Μαγνησία.

Στον Ολυμπιακό πάντως βασίζονται στην ποιότητα της δικής τους ομάδας και αυτή την ποιότητας θέλουν να δείξουν σήμερα στη Λευκάδα….

Με Κέρι και Χολέβα

Με δυο νέα πρόσωπα αναχώρησαν χθες για το νησί του Ιονίου οι ερυθρόλευκοι αφού για πρώτη φορά είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Λόρι Φλόρεντς Κέρι και ο Χρήστος Χολέβας . Η αποστολή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, με τον Τίμο Καβακά να μην έχει στη διάθεσή του, τον τραυματία Άγγελο Κολημήτρα, ενώ στα επόμενα ματς θα περιμένουν ευκαιρίες και οι υπόλοιποι τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες, Σκανδάλης, Σπηλιώτης και Παπαϊωάννου που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη…

Οι Κατσούλης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης, Ζώνας, Ντόικιτς, Σταύρου, Οικονόμου, Μουκάμ, Δωματάς, Μασάντο και Φλίγκος πιθανόν να ξεκινήσουν το ματς ενώ θέση διεκδικούν και οι Πότσι, Σουάνης, Κέρι , Αναστασίου και Ευθυμιάδης. Η τεχνική ηγεσία με τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, βλέπει με ικανοποίηση πως υπάρχουν στο ρόστερ 27 παίκτες .

Η αποστολή

Μετά την χθεσινή τελευταία προπόνηση ο προπονητής κ. Τίμος Καβακάς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Αυτοί είναι οι εξής: Κατσούλης Σάκης , Σταύρου Ηλίας , Οικονόμου Κώστας, Αναστασίου Αλέξανδρος, Δωματάς Γιάννης, Ζώνας Παναγιώτης, Ιωαννίδης Βασίλης, Σουάνης Δημήτρης, Dojkic Bojan, Machado Hugo, Poci Fabricio, Φλίγκος Κώστας, Στουρνάρας Βαγγέλης, Χολέβας Χρήστος, Κέρι Λόρι Φλόρεντς, Moukam Hervaine, Κόκας Ανδρέας, Παλιούρας Κώστας και Ευθυμιάδης Γρηγόρης.

Ο Φεβρουάριος

Με περισσότερες λύσεις μέσα στο Φεβρουάριο, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει μόνο νίκες, έχοντας μέσα στο μήνα τρία ματς εκτός έδρας και μόνο ένα στο Βόλο, ενώ θα περιμένει τυχόν στραβοπάτημα από τον Απόλλωνα Λάρισας που είναι ένα βαθμό μπροστά, ο οποίος έχει κι αυτός 3 ματς εκτός κι ένα στη Λάρισα, ενώ θα παίξει το Μάρτιο στο Πανθεσσαλικό.

Η μάχη για την πρωτιά μέσα στο Φεβρουάριο ξεκινά σήμερα με την 18η αγωνιστική και τον Ολυμπιακό Βόλου να παίζει στη Λευκάδα με τον Τυληκράτη, ενώ ο Απόλλων Λάρισας παίζει στην Άρτα με την Αμβρακία Κωστακιών…

Στην 19η αγωνιστική (12/2) υπάρχουν ματς έδρας και αντίπαλοι είναι ομάδες της Πιερίας με διαφορετικούς στόχους …με τον Ολυμπιακός Β. να υποδέχεται την Πύδνα Κίτρους και τον Απόλλωνα Λάρισας να περιμένει τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που δίνει μάχη για την παραμονή, ενώ στην 20η αγωνιστική(19/2) είναι η σειρά του Ολυμπιακού Βόλου παίξει 3 χλμ από την Άρτα με την Αμβρακία, και στην Κατερίνη ο Πιερικός θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η «τετράδα» των αγώνων του Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται το Σάββατο 25/2 με την εξ αναβολής 16η αγωνιστική όπου ο Ολυμπιακός Β. θα πάει στην Κέρκυρα για να παίξει με τον Αστέρα Πετριτή που είναι -σήμερα- στην επικίνδυνη ζώνη και μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ ο Απόλλωνας Λάρισας θα αγωνιστεί πάλι στην Πιερία, αυτή τη φορά με την Πύδνα Κίτρους που είναι η μοναδική ομάδα που είχε κερδίσει στη Λάρισα ( η άλλη ήττα του Απόλλωνα είναι στο Βελεστίνο)

Ο Μάρτιος αρχίζει με την 21η (5/3), όπου ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Πιερικό και ο Απόλλων Λάρισας τον Ρήγα Φεραίο, ενώ στην 22η αγωνιστική (12/3) στο Πανθεσσαλικό θα γίνει το λεγόμενο ντέρμπι πρωτιάς Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Λάρισας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι από το αποτέλεσμα θα κριθεί και η τελική πρωτιά, αφού θα απομένουν 8 αγώνες (μεταξύ αυτών ο Ολυμπιακός θα πάει στη Σεβαστή και στο Βελεστίνο, θα έχει στην έδρα του Νίκη και Καραϊσκάκη, και ο Απόλλωνας θα παίξει εκτός με Σεβαστή και Καραϊσκάκη) μέχρι το φινάλε στις 21 του Μάη, όπου ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει την άνοδο στην Ηγουμενίτσα, παίζοντας με τον Θεσπρωτό την ώρα που ο Απόλλωνας θα παίζει στο Βόλο με τη Νίκη!

Ο Τηλυκράτης

Σε συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Τηλυκράτη Ανδρέας Παντζιαράς αναφέρθηκε στο ματς με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στις 3 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτων Γρηγόρης» ο Τηλυκράτης, στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.«Ερχόμαστε από μία εβδομάδα με τρία πάρα πολύ δύσκολα παιγνίδια. Με πολύ μεγάλη ένταση. Τρία παιγνίδια σε μία εβδομάδα ενώ είχε προηγηθεί ένας μήνας που στην ουσία δεν υπήρχε αγωνιστική δράση. Κάτι παράλογο. Νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως στη δυσκολία των αγώνων. Αυτά όμως είναι στο παρελθόν. Κοιτάμε το επόμενο παιγνίδι» ανέφερε ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό Βόλου ως την πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος με το μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ «Ένα εξίσου πολύ δύσκολο παιγνίδι απέναντι ίσως στην πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος με το μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Θα έλεγα μια ομάδα που αποτελείται κατά 90% αποκλειστικά από ποδοσφαιριστές υψηλότερης κατηγορίας. Είναι ένα κίνητρο αυτό για μας να τεστάρουμε ξανά τις δυνάμεις μας. Να μπορέσουμε να αντισταθούμε στη δυναμική του Ολυμπιακού Βόλου. Περιμένω να έχει αρκετό κόσμο το γήπεδο να παρακολουθήσει ένα πραγματικά μεγάλο παιγνίδι. Αυτό περιμένω να γίνει» ανέφερε.

Ο Τηλυκράτης έχει χάσει στον α’ γύρο στο Βόλο από τον Ολυμπιακό 2-0 (28’ Δωματάς, 45΄Φλίγκος), στη Νέα Ιωνία από τη Νίκη 1-0 (13΄Κορέτα) και στο Βελεστίνο από τον Ρήγα 2-0 (20’ Γκίκας, 27΄Σέττος).

Επίσης, η ομάδα του Τυληκράτη, με 6 νικες,7 ισοπαλίες και 3 ήττες… έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τον Ολυμπιακό και τον Καραϊσκάκη, έχοντας δεχτεί 9 γκολ (5 στη Μαγνησία) …και στην έδρα της η εστία παραβιάστηκε μόνο δυο φορές: τη 13η και 14η αγωνιστική από Ιστιαία και Απόλλωνα Λάρισας.

Ως γηπεδούχος, ο Τηλυκράτης έχει 5 νίκες και δυο ισοπαλίες (0-0 με Πιερικό και 1-1 με Απόλλωνα Λ.), έχει πετύχει τα 12 από τα 15 γκολ ….ενώ εκτός έδρας (εκτός από τις 3 ήττες στη Μαγνησία) έχει μια νίκη (στην Αμβρακία 0-1) και 5 ισοπαλίες (0-0 σε Καραϊσκάκη, Φιλλιπιάδα, Πιερικό και 1-1 σε Πετριτή και Πύδνα).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου