ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει συνέχεια για τίτλο στο δεύτερο μισό

θέλει-συνέχεια-για-τίτλο-στο-δεύτερο-μ-587588

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με 4 νίκες σερί Δεκέμβριο και Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός ξεκινάει την Κυριακή τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θέλοντας νίκες στους 15 αγώνες που απομένουν ως το φινάλε, για την επίτευξη του στόχου που είναι η πρωτιά και η άνοδος…

Ο Ολυμπιακός έχει σερί 6 νίκες στο ξεκίνημα, και τώρα θέλει να το διευρύνει, έχοντας στη συνέχεια την Ε.Α. Ιστιαίας την Κυριακή πάλι στο Βόλο…

Ο Ολυμπιακός με 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και μια ήττα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αυτό που θέλει στο β΄ γύρο είναι να μην έχει απώλειες -και κυρίως συνεχόμενες- όπως από 23/11 έως 4/12, με τις τρεις ισοπαλίες που είχε με αντίπαλους τον Καραϊσκάκη, τη Σεβαστή και τη Νίκη.

Όλα τα ματς του Ολυμπιακού στον α΄ γύρο ήταν :

1η)Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Πετριτή 3-1 (48’ Τέλλος, 52’ Αναστασίου, 80’ Φλίγκος – 76’ Μάμαλος).

2η)Ενωση Απολλώνιου Ιστιαίας-Ολυμπιακός 1-2 (4’ Πανάκης- 34’ Μπρίτος, 75’ Φλίγκος).

3η)Ολυμπιακός Βόλου-Τηλυκράτης 2-0 (28’ Δωματάς, 45’ Φλίγκος).

4η)Πύδνα Κίτρους-Ολυμπιακός Β. 0-1 (22′ πεν. Φλίγκος)

5η)Ολυμπιακός Βόλου-Αμβρακία 3-1 (18’,38’ πεν. Φλίγκος, 61’ Οικονόμου – 43’ πεν. Νταλάκας)

6η)Πιερικός-Ολυμπιακός 0-2 (52’, 85’ Φλίγκος)

7η)Απόλλων Λάρισας-Ολυμπιακός 2-1 (8’ Σαχινίδης, 90’ Σάββας – 42’ Οικονόμου)

8η) Ολυμπιακός-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 3-0 (40’ Ιωαννίδης, 80’, 85’ Φλίγκος)

9η)ΑΕ Καραϊσκάκης-Ολυμπιακός 1-1 (17’ Λώττας – 38’ Φλίγκος)

10η)Ολυμπιακός-Διαγόρας Σεβαστής 0-0

11η)Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

12η)Ολυμπιακός -Εθνικός Φιλιππιάδας 3-0 (29’, 42’ Φλίγκος, 65’ Δωματάς)

13η)Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Ολυμπιακός 0-1 (93΄πεν.Οικονόμου)

14η)Ολυμπιακός -Ρήγας Φεραίος 2-1(82΄πεν.Μασάντο,87΄Ευθυμιάδης-28΄Τζοβάρας)

15η)Ολυμπιακός -Θεσπρωτός 3-0 (35΄,58΄,61’Φλίγκος)

Στις 13.45 την Κυριακή

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται την Κυριακή 29/1, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται την Ιστιαία στο τρίτο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι. Η αναμέτρηση θα αρχίσει νωρίτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια (συγκεκριμένα στις 13.45) για συγκοινωνιακούς λόγους. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου αναφέρονται τα εξής: «Με τον τρίτο κατά σειρά εντός έδρας αγώνα συνεχίζει ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Αυτή την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στις 13.45 υποδέχεται για την 17η αγωνιστική την Ένωση Απολλώνιου/Ιστιαίας.

Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους μας να κατακλύσουν το Πανθεσσαλικό Στάδιο, να στηρίξουν με τη φωνή και το χειροκρότημά τους την ομάδα μας.

Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον ένα και μοναδικό στόχο μας, την άνοδο στη Football League. Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό! Όλοι δίπλα στην ομάδα μας!».

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Ένωση Απολλώνιου- Ιστιαίας είναι οι εξής:

-Γενική είσοδος: 10 ευρώ

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5ευρώ

-Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5ευρώ

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 12:00.

Οι φίλαθλοι – κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου, μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Τρέβλας διαιτητής

Στο Κυριακάτικο (13:45) ματς της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, όπου για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, διαιτητής θα είναι ο Παντελής Τρέβλας από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Νικόλαο Δεμερτζή από την ΕΠΣ Πέλλας και τον Αθανάσιο Δέλλιο από την ίδια ΕΠΣ.Ο διαιτητής από τη Βέροια που θα διευθύνει το παιχνίδι της Κυριακής, έχει «σφυρίξει» κι άλλο ένα ματς Γ’ Εθνικής για την Ιστιαία στο παιχνίδι με τη Νίκη (2-2).

Απέκτησε Χαραλαμπίδη η Ιστιαία

Σε άλλη μία προσθήκη προχώρησε η Ιστιαία στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα της Εύβοιας, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα, απέκτησε τον Θόδωρο Χαραλαμπίδη, βάζοντας στο ρόστερ του εν όψει της συνέχειας μια καλή λύση για τη μεσαία γραμμή. Ο Χαραλαμπίδης μεταξύ άλλων έχει περάσει κι από τον Πυρσό Γρεβενών και γνωρίζει καλά την Κατηγορία.

Σήμερα ο χορός του Ολυμπιακού Βόλου

Ο χορός για όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού Βόλου γίνεται σήμερα Παρασκευή στις 21.00 στο Κέντρο Γκάζι στα Παλιά. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 21.00, στο Οικογενειακό Κέντρο Διασκέδασης «ΓΚΑΖΙ» , που αποτελεί και χορηγό της ομάδας μας, στα Παλιά του Βόλου (Παγασών-Φερρών), θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός που διοργανώνει ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Η τιμή της κάρτας είναι στα 20 ευρώ κατ’ άτομο και περιλαμβάνει πλήρες μενού, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται κρασιά και αναψυκτικά, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική, δίνοντας σε όλους μας τη δυνατότητα να χορέψουμε, και να διασκεδάσουμε όλα μαζί τα τμήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, βόλεϊ , άρση βαρών και πάλη-τζούντο, μαζί με παράγοντες, προπονητές, προσκεκλημένους, γονείς και φίλους του συλλόγου.

Ο χορός αναμένεται να αποτελέσει ένα κοινωνικό γεγονός για την πόλη μας, αντάξιο της ιστορικότητας του σωματείου μας.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας, σε μια από τις πρώτες εκδηλώσεις αφιερωμένες στην επέτειο του των 80 Χρόνων του συλλόγου, βοηθώντας έτσι και στην οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη, αφού μοναδικοί πόροι είστε εσείς, οι φίλαθλοι και τα μέλη της ομάδας μας.

Κατά τη διάρκεια του χορού θα διεξαχθεί λαχειοφόρος για την ενίσχυση του συλλόγου, με τιμή λαχνού τα 2 ευρώ και θα κληρωθούν άμεσα 3 δώρα.

Για πληροφορίες και αγορά καρτών μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ/κου Συμβουλίου Τσεκούρα Νικόλαο (πρόεδρος 6979002709), Μεταφτσή Αλέξανδρο (μέλος 6958459454). Ραντεβού το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου