ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Έχει αγώνα αλλά και …θέματα!!!

έχει-αγώνα-αλλά-και-θέματα-596035

Η Νίκη Βόλου έχει την Κυριακή και την Τετάρτη αγώνες-ντέρμπι εκτός Βόλου με τον Διαγόρα Σεβαστής και τον Απόλλωνα Λάρισας. Σήμερα υπάρχει σημαντική παρουσίαση ενός πλάνου για το μέλλον των ακαδημιών. Χθες έγιναν μεταγραφικές προσθήκες, ο προπονητής ζήτησε συσπείρωση του κόσμου στα δύσκολα πιστεύοντας στους παίκτες του, αλλά δυστυχώς στον «χειμώνα» της ομάδας πολλοί σκέφτονται -με σενάρια- το «καλοκαίρι» …και ο πρόεδρος της Νίκης να κάνει λόγο για σχέδιο κατά της ερασιτεχνικής….

Η «κίνηση» για την επιστροφή του Ανδρέα Πάτση στη Νίκη από 140 Νικιώτες που συνέταξαν μία επιστολή προς τον πρώην διοικητικό ηγέτη του ποδοσφαιρικού τμήματος, με την οποία του ζητούν να γυρίσει και ν’ αναλάβει την ομάδα, ενώ δημιούργησαν και ανάλογη σελίδα στο facebook με τίτλο: «Θέλω τον Ανδρέα Πάτση στη Νικάρα!!!» προκαλεί αναταράξεις και «αντιπαλότητες» στον κόσμο, ενώ οι εξελίξεις αντί να φέρουν την ηρεμία στην ουσία «πετυχαίνουν» το αντίθετο βάζοντας τη Νίκη με μακρά προεκλογική περίοδο.

Ενώ πάντως ο Ανδρέας Πάτσης αναμένεται να τοποθετηθεί ο ίδιος στην «πρόσκληση» των φιλάθλων, έκπληξη προκάλεσε χθεσινή δήλωση από τον πρώην πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, Γιάννη Ξάνθη, ο οποίος ανέφερε ότι μόνο στην περίπτωση που θα επέστρεφε ο Ανδρέας Πάτσης θα τον ενδιέφερε η προεδρία του Ερασιτέχνη …κι ενώ τώρα είναι μέλλος του Δ.Σ.! Μάλιστα ανέφερε ότι μίλησε με τον κ. Πάτση και πως εκείνος ενδιαφέρεται να επιστρέψει υπό προϋποθέσεις πολύ αυστηρές!

Το σίγουρο είναι ότι ο Α. Πάτσης δεν έπαψε να ενημερώνεται για τη Νίκη, και ό,τι κι αν σκέπτεται να το ξεκαθαρίσει …θα είναι για καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος τώρα της Νίκης Στέργιος Φάτσης μιλώντας χθες, ανέφερε ότι έκανε αρκετή υπομονή το τελευταίο διάστημα, αλλά δικαιώνεται αφού σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτεται ένα σχέδιο που αφορά ένα νέο εκβιασμό της ερασιτεχνικής. «Κάποιοι βιάζονται πολύ, κι ενώ εκεί που μιλούν για ηρεμία και ενότητα ανοίγουν θέματα βάζοντας την ομάδα σε προεκλογική περίοδο. Λίγη ακόμη υπομονή και θα υπάρξει άλλη πρόταση για το σύλλογο και σοβαρή και αποδεκτή» ανέφερε ο κ. Φάτσης, υπογραμμίζοντας πως καλό θα ήταν να δημοσιοποιούνται και ονόματα αυτών που συντάσσουν επιστολές αν και η Νίκη είναι μεγάλη και ποτέ δεν βασίζεται σε 100 και 200….

Θέση από το Blue Club

Ανακοίνωση εξέδωσε το Blue Club, με την οποία παίρνει θέση στα τεκταινόμενα, σχολιάζει την πρόταση μομφής και, εμμέσως, και την επιστολή 140 φίλων της Νίκης στον Ανδρέα Πάτση για επιστροφή.. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατόπιν του αποτελέσματος της συζήτησης για την πρόταση μομφής και τον θρίαμβο του κ. Τζήμα που το 34,17% των μελών του Ερασιτέχνη τον τίμησαν με την ψήφο στήριξής τους, οφείλουμε να σεβαστούμε το καταστατικό και να αναγνωρίσουμε την “αποστομωτική” και “αδιαμφισβήτητη” επιτυχία του.

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται και είναι μοιραίο να υποστούμε τις παραστάσεις για αρκετούς ακόμη μήνες.

Κύριοι του Δ.Σ. του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ, κύριοι της Δ.Ε., αλλά και εσείς οι απλοί εξωθεσμικοί χειροκροτητές και τιμητές πασών των παραγόντων, μη λησμονείτε ότι στο τέλος της περιόδου πιθανόν να κληθείτε να λογοδοτήσετε στον κόσμο της ομάδας για τις επιλογές και τη στάση σας.

Ειλικρινά ευχόμαστε και ελπίζουμε να διαψευστούν οι όποιες ανησυχίες μας.

Υ.Γ.1 Την Κυριακή θα είμαστε, όπως πάντα, δίπλα στην ομάδα, το προπονητικό τιμ και την ιδέα που λέγεται ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Υ.Γ. 2 Όσον αφορά τις αόριστες εμπνεύσεις κάποιων ευφάνταστων νοσταλγών περί επιστροφής κάποιων “Μεγάλων Παλαιών” κατά παραγγελία Νικιωτών υπό προϋποθέσεις, μας θυμίζει τηλεπαιχνίδι με δυνατότητα επιλογής: “το κουτί Α ή την κουρτίνα 2”, με τη διαφορά ότι ξέρουμε εκ των προτέρων τι περιέχουν, και ελλείψει σασπένς, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε.

Υ.Γ. 3 Μέσα σ’ αυτόν τον κυκεώνα προβλημάτων, ήρθε στον κόσμο ένα ακόμα νικιωτάκι να δώσει μία νότα αισιοδοξίας. Ο αδελφός μας και μέλος του Δ.Σ. Αλέκος Αλεξίου σήμερα έγινε ένας ευτυχισμένος πατέρας. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε όλη του την οικογένεια».

ΠΙΣΤΗ – ΤΙΜΗ – ΑΦΟΣΙΩΣΗ»

Χουζούρη-Σκοπελίτη-Αλαμάνη πήρε η Νίκη

Συσπείρωση του κόσμου στα δύσκολα για να βοηθηθεί η ομάδα στα δύσκολα, ζήτησε χθες ο προπονητής της Νίκης Στέφανος Ξηροφώτος, τονίζοντας ότι με τα όπλα που έχει θα παλέψει για το καλύτερο. Ο νεαρός τεχνικός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς όλους τους παίκτες, ενώ προανήγγειλε και προσθήκες, και ήδη για το ματς της Κυριακής με τον Διαγόρα Σεβαστής (όπου θα λείπουν οι τιμωρημένοι Ναουμίδης-Παρασκευαϊδης) θα έχει στη διάθεσή του τρεις νέους, καθώς ενεργοποιήθηκε η συμφωνία με τον Σκοπελίτη, ενώ ανακοινώθηκε η απόκτηση του Χουζούρη, που εδώ και καιρό προπονείται με την ομάδα και σήμερα θα γίνει και το δελτίο του Αλαμάνη.

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοίνωσε: «Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Χουζούρη από την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του πλάγιου μπακ, παίζει και στις δύο πλευρές και ήταν βασικός στην ομάδα Κ-20 του Γηραιού.

Επίσης ενημερώνει ότι ενεργοποιήθηκε και η συμφωνία με τον Φίλιππο Σκοπελίτη.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του προπονητή Στέφανου Ξηροφώτου για το παιχνίδι της Κυριακής.

Επίσης αναμένεται μία νέα μεταγραφή, ενώ ήδη η διοίκηση έχει συμφωνήσει με δύο έμπειρους παίκτες, τους οποίους θα ανακοινώσει τις αμέσως επόμενες ημέρες».

Η τρίτη μεταγραφή είναι ο σέντερ φορ Κώστας Αλαμάνης, ο οποίος πέρσι έπαιξε στον Ολυμπιακό Βόλου προερχόμενος από τον Αχιλλέα Δομοκού, και μάλιστα είχε σκοράρει και ένα γκολ στο ισόπαλο 2-2 με την Παναχαϊκή. Πρόκειται για υψηλόσωμο 19χρονο επιθετικό, που έκανε προπονήσεις στη Νίκη και δόθηκε το οκ να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Συνέντευξη Τύπου του Φάντζιο Μπούις

Η διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή (20/1) στις 11:30 το πρωί, στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος στην Αργοναυτών 15, στην παραλία της πόλης μας, θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο αρχιπροπονητής των ακαδημιών κ. Φάντζιο Μπούις.

Ο Βέλγος προπονητής θα αναλύσει το πλάνο για τις ακαδημίες μας καθώς και το πρόγραμμα των υποδομών της ομάδας μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου